Lahodný sprchový gél

18:42

Niekedy si hovorím, žeby som doma mala viesť štatistiku toho, čo sa minie. Možno by som bola celkom prekvapená, ale myslím si, že na prvých priečkach by sa objavili sprchové gély a potom asi šampóny. Práve sprchový gél používam denne a niekedy nahradí aj tekuté mydlo na ruky. Neprekvapuje ma preto, že ich aj častejšie kupujem. Snažím sa sústreďovať najmä na tie prírodné so šetrným zložením, ktoré je  vhodné aj na citlivejšiu pokožku. Po návrate z dovolenky som prišla na to, že je omnoho suchšia ako kedysi a tak potrebuje láskavú starostlivosť. Sprchový gél Velvet Skin od Officina Naturae takú starostlivosť určite ponúka.

Sprchový gél Velvet Skin od Officina Naturae


Sprchový gél Velvet Skin od Officina Naturae zloženie

Sprchový gél Velvet Skin od Officina Naturae ingredients

Sprchový gél Velvet Skin

Sprchový gél Velvet Skin od Officina Naturae

Zbožňujem prírodnú a ešte aj voňavú kozmetiku, tak som sa ho nevedela dočkať :) Naozaj ma zaujímalo, aký bude, lebo značka Officina Naturae si ma získava čoraz viac. Zo začiatku to bolo pre jej jednoduché a pekné obaly, na ktoré sa dobre pozeralo. Časom som ale prišla na to, že je omnoho viac ako len niečo pekné.

Tento gél je odetý v zelenom šate a vrchnáčik sa nešraubuje, len stláča. Je to jeden z mojich najobľúbenejších spôsobov otvárania a zatvárania, lebo je to jednoduché, rýchle a vrchnák nehľadám vo vani. Obal je plastový, má 200 ml a nosím ho so sebou aj na výlety. Nezaberá veľa miesta a Riško si ho občas uchmatne miesto mydla na ruky.

Officina Naturae má viaceré produktové rady, napríklad slnečnú alebo detskú. Tento sprchový gél je z rady Innovattivi. Zaujímavá je tým, že obsahuje inovatívne prebiotiká a vzácne rastlinné extrakty. Spomenúť môžem napríklad medvedicu lekársku, ktorá je skvelá na pigmentové škvrny a vanilku, ktorej vôňu zbožňujem.

Ďalšou zaujímavou informáciou, ktorá môže nalákať na výhodný nákup je, že sa jedná o koncentrát. Pár kvapiek stačí nakvapkať na špongiu a vznikne pekná krémová pena, ktorá sa postará  o pokožku tela. S vôňou som spokojná, pretože je sladká, aj kvetinová, aj vanilková.  Napriek tomu je ale správne svieža a po kúpeli je ten pocit na nezaplatenie. 

Pokožku vyčistí bez vysušovania. To je v poslednej dobe najdôležitejšie kritérium pri výbere mojej kozmetiky. Musím sa krémovať častejšie a ani chladné počasie mi  na pohode nijako nepridáva. Odstráni nečistoty a pokožku zanechá jemnú a hladkú. Míňa sa pomaly, vonia super, o pokožku sa stará náležite. Ak by ste mali pocit, že táto vôňa pre vás veľmi nie je, ešte je v ponuke sprchový gél Tonic s vôňou zeleného čaju, ktorý by sa mohol zapáčiť aj mužom.

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný vrchnáčik
  • príjemná vôňa
  • koncentrát - stačí len pár kvapiek  a sprchový gél sa tak míňa pomaly
  • pokožku čistí, nevysušuje, je jemná a príjemná na dotyk
Mínusy:
  • nenašla som
Za 9,50 eur ho kúpite v eshope Bionatural.

Aký sprchový gél ste si v poslednej dobe obľúbili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe