Ako mám Tigi stále radšej a radšej

14:07

Zasa prichádza obdobie, kedy chlad a sychravé počasie ničia všetky moje snahy o krásne kučery. Vlasy trochu zmoknú, spľasnú a ja sa vyhýbam akémukoľvek pohľadu do zrkadla, lebo sa mi nepáči, ako to vyzerá. Rokmi som zistila, že ani veľa laku na vlasy situáciu nezachráni a treba hľadať aj iné možnosti, ako udržať objem i tvar účesu. Dnes si povieme pár slov o kúsku, ktorý je rovnako krásny ako jeho predchodcovia, ktorý sa mihli mojou kozmetickou poličkou. Po mesiacoch strávených so značkou Tigi môžem povedať, že takto nejako si predstavujem profesionálnu starostlivosť o vlasy.








O Tigi Catwalk Bodifying Spray si môžete prečítať:

       "Vlasový sprej Tigi Catwalk Bodifying Spray pro bezchybný objem.
Sprej Tigi Catwalk Bodifying Spray okamžitě dodá vlasům dlouhotrvající objem. Složení s obsahem polymerů pomáhá vlasy udržet pod kontrolou.
Použití: Aplikujte do vlhkých vlasů od kořínků ke konečkům. Poté upravte pomocí hřebenu a fénu."

Od Tigi som mala niekoľko skvelých kúskov. Či už malé guľočky na objem alebo lak na vlasy, zakaždým som bola nadmieru spokojná. Vďaka tejto značke som začala upúšťať od tužidiel (aj keď ešte po niekoľkých tužidlách ešte pokukujem) a nahradila ich inými, účinnejšími produktmi. Sprej na objem sa mi zapáčil vďaka obalu. Podobný som už totiž doma mala a veľmi mi padol do oka. Bol taký iný, svojský a pútavý. Richard mi zvykne opakovať, že obal predáva a čoraz častejšie som tomu obalu naklonená. Teda, správnejšie by bolo povedať, že ak obal ma zaujme, prečítam si o produkte a potom sa rozhodnem, či ho chcem alebo nie. Sprej je určený na vyčarovanie krásneho objemu vlasov. Môže byť skvelou alternatívou ku klasickému tužidlu, podľa mňa je o kúsok lepší. Vonia jemne a pekne, sladšie, ale nie veľmi výrazne. Vlasy dokáže prevoňať, ale dlho im to nevydrží. Je to klasický sprej, ktorý vlasy nelepí. Používa sa ľahko a rýchlo. Po umytí vlasov si ich rozčešem a trochu nechám uschnúť. Potom nastriekam sprej, od korienkov po končeky. Nedráždi pokožku, vlasy sa po jeho použití nemastia. Sprej ich nezaťaží a ostanú ľahké a nadýchané. Buď ich učešem a vyfénujem, alebo si urobím drdol/dám natáčky a nechám voľne uschnúť. Výsledkom sú vlasy s veľmi pekným objemom, ktorý môže vydržať aj dva - tri dni. Účes aj pekne drží tvar, kučery sa nevyrovnávajú. Vlasy nie sú ani pochlpené, neelektrizujú a nie sú vysušené. Veľmi dobrý a vydarený kúsok sa zaradil k obľúbencom od Tigi a viem, že mám tak ďalší overený trik na moje neposlušné vlasy.

Plusy:
  • pekný obal
  • jemná vôňa
  • ľahké použitie
  • nelepí vlasy
  • dodáva viditeľný objem, účes drží tvar aj dva dni, vlasy nie sú polepené, neelektrizujú, nemastia sa
Mínusy:
  • nenašla som
Za 6,66 eur nájdete sprej v eshope Elnino.

Mali ste niečo od Tigi? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Nikdy jsem od téhle značky nic neměla a vlastně o ní slyším úplně poprvé. Sprej nevypadá vůbec špatně :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja napríklad Tigi nemám veľmi rada, mala som asi 3 rozdielne produkty, ani jeden mi nesadol.. škoda :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúúú, to je ozaj smola :) Ja si ju neviem vynachváliť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe