Sladké pery

16:45

Zbožňujem produkty na pery. A je celkom jedno, či ide o balzamy, lesky alebo rúže. V zime ma veľmi často trápia aj opary a popraskané pery, preto si svoju existenciu bez balzamov neviem ani predstaviť. Mám ich v každej kabelke, v každej miestnosti, v práci aj dva. Je to nevyhnutnosť a je celkom jedno, o aké ročné obdobie sa jedná. Pri predposlednej návšteve Dm drogérie mi do oka padlo krásne balenie troch výrobkov od Baley, ktoré sú určené pre krásne a sladké pery. Doslova. Za necelé 4 eurá som si ho vzala, že veď čo budem trochárčiť. Dnes môžem spokojne vyhlásiť, že je to nielen nápad na skvelý darček, ale aj prvá pomoc, ak vás pery potrápia.








Balenie obsahuje peeling na pery, vysúvací balzam a lesk v tube. Pekne skombinované, pre nás ženy v podstate nevyhnutné veci. Ladené sú do ružova, čo len podtrhlo myšlienku, že pery budú po použití sladké. Nežné dievčenské balenie sa pekne vyníma aj na poličke. Krabička má na produktoch priehľadnú fóliu, takže presne viete, čo si dávate do nákupného košíka. Po otvorení na vás vykuknú milé ružové obaly. Voňajú sladko a ovocne, má pocit, že najviac asi jahodovo.  Začnem peelingom, ktorý som si obľúbila najviac. Viem, že je jednoduché urobiť si ho aj doma, stačí len trocha hnedého cukru a olivového oleja. Jednoduché, rýchle, domáce a presne viete, čo ste si doň dali. Ale niekedy si rada kúpim a skúsim aj niečo iné a nesmierne sa teším, keď to vonia a aj chutí :) V malom milom plastovom obale sa nachádza ružová masa, ktorá vonia neskutočne sladko a pekne. Obsahuje väčšie peelingové čiastočky, ktoré sú ale k perám stále dostatočne šetrné. Zaradenie takéhoto produktu do  rituálov krásy je podľa mňa skvelé. Čiastočky odstránia z pier suché šupinky a jemnou masážou ich prekrvia a zjemnia. Sú jemné, vyhladené a krásne vyzerajú. Je to skvelé aj v prípade, ak používate matné rúže alebo lesky, ktoré teraz zažívajú veľký boom. Majú totiž schopnosť zvýrazniť na perách každú ryhu alebo šupinku, čo v konečnom dôsledku nevyzerá ani trochu pekne. A keď sa vcucnú do pier, je to úplne celé zle. Peeling v spojení s kvalitným balzamom na pery chráni pred vysušovaním, šupinkami, praskaním i krvácaním spôsobeným nepriaznivými vplyvmi počasia. Za tú cenu je to bomba a chystám sa kúpiť si ešte jedno balenie.



Balzam na pery je pekný, ružový a vysúvací. Malý a ideálny do kabelky. Môže sa použiť všade. Veľmi jemne a pekne vonia. Nanáša sa dobre, pery hydratuje, zjemňuje a chráni aj pred vetrom. Hydratačné vlastnosti sú priemerné, ale to, že ho musím používať viac razy, mi vôbec neprekáža. Dobre chutí, nezanecháva v ústach nepríjemnú chuť a aj božteky s ním môjmu mužovi nijako neprekážajú :) Rúže a lesky nemá rád, ale sladký balzam si aj požičia. Je milé vidieť chlapa ako hora s ružovým balzamom.

Posledným kúskom z balenia je milý lesk na pery, ktorý mi pripomenul strednú školu. Lebo v tom období som podobné lesky milovala. Stačilo, aby boli v tubičke a leskli sa. Vtedy bol svet iná gombička. Má šikmý aplikátor, aby sa ľahšie nanášal, sladko vonia aj chutí. Perám dodá jemný žiarivý nádych, nelepí a pekne vyzerá. Rada si ho dávam práve na už spomenutý balzam. Hneď, ako som túto sadu videla na facebooku DM drogérie, vedela som, že sa na to musím pozrieť z blízka. Síce som každú uličku prešla tri razy, kým som to našla, ale stojí to za to :) Podobným darčekom určite potešíte každú dámu.
Nájdete ich vo svojej DMke za necelé 4 eurá ( marí sa mi, že som platila okolo 3,70, ale už som šikovne vyhodila bloček).

Chodíte do DMky na podobné darčekové balenia?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. wow, ten peeling vyzerá super. Už dlho som nebola v Dm-ke a pozerám že by som sa tam mala čo najskôr zastaviť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja sa tam zasa tak skoro zastaviť nesmiem, lebo zasa nakúpim :)

      Odstrániť
  2. Číhali na mňa pri pokladni, už som ich mala v ruke ale statočne som odolala :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe