Také zlaté sérum

17:36

Pekná pevná pokožka mnohým nám z neba nespadla a musíme sa snažiť, aby sme boli spokojné. Celulitída je strašiakom, ktorý občas urobí pár vrások navyše, ale niekoľkými krokmi sa jej stav dá výrazne zlepšiť. Pod kontrolu sa mi ju podarilo dostať od vtedy, ako som začala pravidelne cvičiť a našla som aj zopár cvikov, ktoré sú určené na spevnenie stehien. Myslela som si, že mi to cvičenie dlho nevydrží, lebo mávam obdobia, kedy sa strašne snažím žiť zdravo a potom také, že s chipsami ležím pred telkou. Našťastie, drží ma to už niekoľko mesiacov a musím povedať, že konečne vidno výsledky. Veľmi mi pomohla aj Neera, detoxikačná kúra a tiež triezvy pohľad na samú seba. Okrem zmeny životosprávy a pravidelného cvičenia nedám dopustiť na rôzne spevňujúce krémy proti celulitíde. Vždy mám doma minimálne jeden a pravidelne, večer po sprche alebo kúpeli, si dôkladne ponatieram všetky problematické partie. Niektoré účinkujú viditeľnejšie, niektoré menej. Do ktorej   skupiny patrí sérum od Dermacolu?






O sére proti celulitíde od Dermacolu si môžete prečítať:

         "Serum s vysoko účinným liporedukčným systémom Provislim™, kofeínom a rastlinnými extraktami je určené pre remodeláciu a spevnenie kontúr tela. Účinné látky aktívne pôsobia na tukové bunky, štartujú odbúravanie tukov, zabraňujú ich ďalšiemu ukladaniu a podporujú zoštíhľujúci účinok. Telový gél aktivuje mikrocirkuláciu v pokožke a odvádza zadržiavanú vodu. Redukuje prejavy celulitídy, vypína pokožku a zvyšuje jej pružnosť a pevnosť.
Objem / hmotnosť: 75 ml
Pri pravidelnom používaní, v kombinácii s masážou zaznamenáte prvé viditeľné známky spevnenia a remodelácie tela do 3 týždňov!
Pre dosiahnutie čo najlepšieho efektu odporúčame používať 8 týždňov a dodržiavať zdravý životný štýl."

Keď mi prišlo domov, všimla som si,  aké je maličké. Že 75 ml. V mysli som si už  predstavovala, ako po týždni nebudem vedieť, že som ho používala, lebo sa minie. Nestalo sa tak. Na moje milé prekvapenie som zistila, ako málo ho stačí na jedno použitie aplikovať a že vydrží podstatne dlhšie. Spomínam si, ako som si na radu kamarátky prvý raz kúpila Cryo sprej proti celulitíde :) Dlho som ho u nás v Piešťanoch nemohla zohnať, tak som si ho objednávala z internetu. Bola som tak nadšená výsledkom, že som 150 ml balenie minula za asi dva týždne, lebo ráno i večer som ním nešetrila. Ešte v ten mesiac som si objednala ďalšie tri :) Myslím, že práve tento sprej je najlepším prípravkom proti celulitíde od Dermacolu. Postupne skúšam všetky, ale tento sprej vedie. Ako som napísala, sérum je menšie, ale o to intenzívnejšie. Má 75 ml a nesie sa v zlatých šatách ako väčšina výrobkov Enja. Plastová tuba je skladná a všade sa dobre vmestí. Vonia podobne pekne a sladko ako iné Enja produkty, je to nevtieravá príjemná vôňa, ktorá prevonia pokožku. Po pár dňoch mi aj pyžamo voňalo ako sérum. Je to nie veľmi hustý krém, ktorý je nemastný, nelepivý a nezanecháva na pokožke nepríjemný film. Aj malé množstvo sa výborne rozotiera a rýchlo sa vsiakne. Zázraky na počkanie sa opäť zas a raz nediali, ale už po týždni som videla, že pokožka je pevnejšia a pružnejšia. Samozrejme, aj vďaka cvičeniu, ale rozdiely bolo vidno. Hydratuje ju aj spevňuje, najlepšie je aplikovať ho buď po kúpeli, alebo pred cvičením, aby sa jeho účinok znásobil. Naďalej platí, že CKryo sprej proti celulitíde je najlepší :) Potom  je spevňujúce telové mlieko a myslím, že na tretie miesto by som zaradila toto sérum. Najmenej spokojná som bola s olejom, po ňom som stopy nevidela, ale tieto tri produkty rozhodne stoja za zmienku.

Plusy:
  • Šikovná veľkosť
  • Pekná tuba
  • Sladká vôňa
  • Nie je husté, mastné
  • Rýchlo sa vsiakne bez lepivého alebo mastného pocitu
  • Hydratuje, pomáha spevňovať, redukuje prejavy celulitídy
Mínusy:
  • Zloženie
Za 10,39 eur ho zoženiete na internete i v drogérii.

Ktorý z produktov Enja ste skúsili?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Vypadá skvěle, něco takového bych potřebovala, snažím se pravidelně cvičit , hodně pít, (jím normálně , to se nepřeučím) , ale ta mrška celulitida se drží .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj mňa, stále je, ale niekedy lepšia, niekedy horšia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe