Ako som sa zoznámila s Astrid

16:21

Značka Astrid sa mi veľmi dlho spájala len s kozmetikou na opaľovanie :) S olejmi, mliečkami, letom. Až niekedy tento rok v lete som zistila, že Astrid je aj pleťové i telová kozmetika a celkom zaujímavé balzamy na pery. Keďže sa denne maľujem aj odličujem, povedala som si, že vyskúšam jej micelárnu vodu. Mala som na výber osviežujúcu alebo zjemňujúcu. Keďže tá osviežujúca je na môj typ pleti, dlho som nepremýšľala.






Osviežujúca čistiaca micelárna voda Astrid vyzerá na prvý pohľad celkom nenápadne. V plastovom obale je 200 ml micelárky, ktorá je určená na tvár, oči aj pery. Priesvitný obal je zdobený modrým písmom a vyzerá celkom pekne. Jednoduchou, ale pekne. Je menšia, aj sa s ňou celkom dobre cestuje, lebo nie je ťažká ani objemná. Nevonia mi, ale ani nesmrdí. Má akýsi ľahký svieži závan. Osviežujúca čistiaca micelárna voda na normálnu a zmiešanú pleť má za úlohu dôkladne odstrániť všetky nečistoty a make-up z celej tváre. Obsahuje medovkovú organickú vodu, ktorá je známa pre svoje čistiace a upokojujúce účinky.  Zloženie je navyše  obohatené aj o minerály a vitamín E. Myslím, že by som výsledky jej používania mohla rozdeliť do dvoch skupín:
  • ľahko odstraňuje make up z tváre. Bez vysušovania a podráždenia odstráni všetok make up, pokožka ostane krásne jemná, svieža a nie suchá. Rovnako tak sa zbaví aj rúžov, ktoré sú dlhotrvácne, akoby sa vcucnú do pier a niekedy nie je najjednoduchšie ich odstrániť. Pokožku tiež zmatňuje, odstráni aj prebytočný maz a je pripravená či už na spánok alebo ďalšiu starostlivosť.
  • čo sa týka očných líčídiel, tam je to také - ako kedy. Odličuje úplne bez sĺz - oči neštípu, nepália, neslzia, nie sú červené. Za to má jedno veľké plus, pretože nie je nič horšie, ako keď sa uslzená s privretými očami, ktoré štípu, snažím nájsť uterák. Niektoré riasenky a ceruzky odstráni celkom ľahko a rýchlo, no pri niektorých ich najprv trochu rozmaže a až potom odmaľuje. Ráno sa ale budím bez fliačikov od nedokonale odlíčenej riasenky pod očami, čo je tiež viac ako ideálne. 
Celkovo hodnotím vodu ako veľmi vydarenú. Je pravdou, že by mohla odličovať o niečo rýchlejšie, ale ostatné vlastnosti sú skvelé, preto jej to odpúšťam :) 

Plusy:
  • pekný jednoduchý obal
  • dobrá veľkosť aj na cesty
  • nevonia, nesmrdí
  • neštípe ani v očiach, ani na pleti
  • dobre odličuje make up, celkom dobre odličuje aj oči, bez štípania, slzenia, začervenania, nedráždi
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Notino.


Čo od Astrid ste skúsili a boli ste spokojné? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak ja pouzivam jedine Astrid na odliceni, je to jedina kosmetika, ktera moji citlivou pokozku nedrazdi...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je moja prvá skúsenosť, ale veľmi sa mi Astrid páči :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe