Také super voňavé

18:23

Essence kozmetike som podľahla pred pár rokmi - na vysokej. Keď som začala blogovať, všímala som si ju o niečo viac. Zaujímalo ma, kedy vyjde nová limitka, či sa k nám dostane, kedy bude výpredaj (veď jasné, typická žena) a čo som ešte nemala. Časom som zistila, že nie všetko lacné je automaticky nekvalitné a že tak, ako má v ponuke úžasné produkty, tak presne tak isto v nej nájdete aj tak trochu nepodarky. Ale za tú cenu sa to rozhodne oplatí skúsiť! Pretože vďaka tomu som spoznala vynikajúce čistiace obrúsky.








O ošetrujúcich čistiacich obrúskoch si môžete prečítať:

     "Či už si na cestách alebo doma: praktické čistiace obrúsky sú tvojim dôležitým každodenným spoločníkom. Vďaka špeciálnemu zloženiu bez obsahu alkoholu a parabénov môžeš bez námahy a efektívne očistiť pleť od nečistôt a make-upu, a to bez jej vysušovania. Ošetrujúca kombinácia mandľového oleja, granátového jablka a bambusových zložiek zaručuje jemnú a hladkú pleť.
AQUA (WATER), ISOPROPYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS SHOOT EXTRACT, TOCOPHEROL, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DEHYDROXANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LIMONENE."


O osviežujúcich čistiacich obrúskoch si môžete prečítať:
     "Záplava sviežosti vždy, keď to potrebuješ! Praktické čistiace obrúsky oslobodia tvoju pleť od nečistôt a vodeodolného make-upu a zároveň bude unavená pleť opäť svieža a žiarivá! Špeciálne zloženie – bez obsahu alkoholu a parabénov -nevysúša pleť a vďaka kombinácii citrónového oleja, výťažkov z uhorky a panthenolu zaručuje dokonalé ošetrenie a osvieženie.
AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PANTHENOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (LIME) PEEL EXTRACT, CITRUS LIMON PEEL OIL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM LAURYL SULFOACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM OLEOYL SARCOSINATE, GLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM OLEATE, SODIUM SULFATE, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM SULFOACETATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELOL, LINALOOL"

Tieto obrúsky si kupujem pravidelne, oboje naraz a striedam ich. Časom ich obmením za inú značku, ale vždy sa k nim vraciam. Mám na to niekoľko dôvodov. Obrúsky sú z príjemného materiálu, z ktorého netrčia žiadne vlákna, netrhá sa a nemení tvar (nieže by to bolo podstatné, ale s vyťahanými obrúskami sa odličuje na figu). Oboje krásne voňajú. Ružové ošetrujúce sladko, ovocne, modré osviežujúce sviežo, ale ťažko definovateľne. Každopádne ale oboje voňajú krásne, prirodzenie, nie umelo a aj vďaka tomu ich používam rada. Sú dobre vlhčené - make up odlíčia bez problémov, keď ich chcem použiť na oči, občas musím pridať pár kvapiek micelárnej vody. Balenie je veselé, farebné a lepivá časť dobre drží, chráni tak obrúsky pred vysušovaním. Najspodnejšie už síce bývajú suchšie, ale to nie je prekážka - opäť to vyrieši trocha micelárky alebo klasickej pleťovej vody.  Neobsahujú alkohol, preto by nemali dráždiť pleť. Ja som si žiadne podráždenie ani začervenanie nevšimla, spokojne môžem vyhlásiť, že s nimi nemám ani jeden problém. Dokonca ma neštípu ani v očiach, preto ich môžem používať na odličovanej celej tváre. Make up odstránia rýchlo a ľahko, pričom pleť ostáva jemná, hladká a svieža. Oči už trošku rozmazáva, preto pridávam odličovač, ktorý mám aktuálne otvorený - urýchli a uľahčí mi to odličovanie. Potom poľahky odstránia vodeodolný make up aj rúž, bez štípania, podráždenia a začervenania. Pleť ostáva čistá, svieža a jemná.

Plusy:
  • pekné hravé balenie
  • lepivá časť lepí dobre
  • príjemná, nie umelá vôňa
  • pevné obrúsky, netrhajú sa, netrčia z nich vlákna
  • nedráždia pokožku ani oči
  • odličujú, osviežujú a zjemňujú pleť
Mínusy:
  • občas treba pridať trochu micelárnej vody
Obrúsky stoja 1,79, v balení je 25 kusov a zoženiete ich v DM drogérii alebo na www.mel.sk.

Skúsili ste niektoré obrúsky od Essence? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Počula som na ne iba chválu ! :)
    ww.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsem ještě nezkoušela! Děkuji za tip určitě je zkusím :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímalo mě, jaké jsou, tak jsem je asi před měsícem koupila, bohužel mi ale neodlíčí všechen make-up dokonale (a to ho ani neumím mít moc), takže dávám přednost mé klasice - pěna nebo micelárka :)
    Beautiful while

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto sú moje najobľúbenejšie obrúsky, iné už nekupujem. Dostala som sa k nim tak, že vzorka toho ružového bola pri nejakom kréme a hneď ten prvý obrúsok ma presvedčil o kvalite. Obrúsok je pevný, ale jemný, priam mäkký, dostatočne vlhký a odlíči mi celý makeup, aj riasenku. Je to tak ako píšeš, že očný makeup trocha rozmazáva, ale mne sa ho podarí odstrániť vždy. Pre mňa je to cestovná nevyhnutnosť.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe