Zakvitnutá do krásy

18:54

Na rôznych tajomných boxoch, krabičkách krásy a podobne je úžasné to, že netušíte, čo tam bude. Iste, hrozí, že si tam nájete niečo, čo by ste si nikdy nekúpili, čo vám nesadne odtieňovo, konzistenčne, vôňou. Doteraz som mala niekoľko rôznych boxov a nikdy sa mi nestalo, že by som ostala sklamaná. V každom bolo niečo, čo som využila ja alebo niekto  z rodiny. V jednej z Biobeauty krabičiek krásy bolo pleťové mliečko Skin Blossom, ktoré som si okamžite obľúbila. 





O pleťovom mlieku si môžete prečítať:

       "Organické čistiace mlieko na tvár je bohaté na živiny, jemne vyčistí pleť a odstráni make-up. Pleť zanechá jemnú, sviežu a pripravenú na ďalšie kroky starostlivosti o pleť. Obsiahnuté minerály a vitamíny A,B, C a D tvoria spolu zmes prírodných antioxidantov, ktoré pleť vyživujú a revitalizujú. Čistiace mlieko má sviežu a príjemnú vôňu, plnú esenciálnych olejov. Glycerín čistí bez poškodenia pleti prirodzenej ochrannej vrstvy, Aloe Vera spolu s mandľovým olejom zmierňujú zápaľové procesy a hydratujú pleť. Čistiace mlieko je v elegantnom a hygienickom balení s tzv. "airless pump".
Až 92% zložiek je organického pôvodu a výrobok spĺňa prísne kritéria pre organické produkty starostlivosti o pleť organizácie Soil Association. Je vhodný aj pre vegánov, čo zaručuje registrácia Vegan Society. Jeho jemné zloženie ho robí vhodným pre všetky typy pleti, vrátane citlivej pleti.
Výrobok je ocenený Beauty Bible, kde získal najvyššie hodnotenie od žien, ktoré sa zúčastnili nezávislého testovania. Okrem preukázaných výsledkov jemnej pokožky, ľahkého rozotierania a príjemného používania , sa do pozornosti dostalo aj ekologické balenie produktu. Výsledky hovoria jasne, kvalitné a účinné čistiace mlieko môže byť aj organického pôvodu.
Vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej
Zloženie
Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Alcohol Denat*, Glycerin**, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil*, Lavandula Angustifolia (Lavender) flower Oil*, Parfum*, Linalool
* Certifikované ako organicky vypestované
**Organicky získané/odvodené
98.85% prírodných zložiek & bez prísad ako SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabény, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikóny, umelé farbivá a vône, Urea, DEA, MEA, TEA & Glycols."
Skin Blossom pre mňa nie je neznáma značka a na blogu ste si už o nej mohli prečítať. Vyrába produkty z účinných organických zložiek bez zbytočne vysokej ceny. Všetky produkty sú schválené nezávislou organizáciou Soil Association a sú taktiež registrované Vegan Society ako vhodné pre vegánov. Výrobky obsahujú 98,85% zložiek prírodného pôvodu, a neobsahujú žiadne prísady ako SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabény, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikóny, umelé vône a farbivá, Urea, DEA, MEA, TEA & Glycoly. Značku som spoznala vďaka pleťovému gélu, ktorý bol veľmi kvalitný. Vyrovnalo sa mu mliečko? Značka sa nesie v zelenej farbe, ktorá jej svedčí. Tak ako prírode. Jednoduché obaly sú milé a nápadité. Pleťové mlieko má 150 ml a je v balení s praktickou pumpičkou na dávkovanie. Slúžila mi dobre, nezasekávala a dávkovala celkom dosť mliečka. Problém nastal až vtedy, keď ho bolo len na dne. Obal som otočila hore dnom a pomaly som ho vytriasala von :) Keď ho bolo už ozaj málo, obal som rozstrihla, skončil v koši na plasty a ja som bola spokojná, že nič nevyšlo navnivoč. Vonia krásne. Je to jemnučká sladšia vôňa, niekedy mi prišla trochu kvetinová. Nie je ani husté, ani riedke, má ideálnu konzistenciu. Používala som ho aj ráno, aj večer. Ráno to bolo na čistenie pleti. Ako majiteľka zmiešaného typu pleti sa obyčajne budím s mastným nosom a čelom, pričom líčka sú občas trochu suchšie. Mliečko pleť vyčistilo, osviežilo a zjemnilo, takže do nového dňa som vchádzala podstatne spokojnejšia. Večer som sa s ním veľmi rada odličovala. Stačilo zopár ťahov a make up bol preč. Musela som sa vyhnúť očiam, lebo tam ma štípalo, ale na pleť bolo vynikajúco. Šetrne odstránilo aj nečistoty, pleť ostala matná, jemná a hydratovaná. Bola som s ním naozaj spokojná a zvažujem, že keď si niečo ušetrím, po Skin Blossom sa ešte pozriem :)
Plusy:
  • pekný zelený obal
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • jemná pekná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • mliečko odličuje,  čistí, hydratuje a zjemňuje pleť

Mínusy:

  • nenašla som

Skin Blossom pleťové mliečko som mala v krabičke krásy od Biobeauty, nájdete ho aj na stránke Skin Blossom. Stojí 8,59.

Máte skúsenosti so Skin Blossom? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. mliečko môže byť super, len mohli by trošku sa pohrať s obalom, takéto zelené ma moc neláka a docela sa bojím aj prírodných vôní, keďže som zhýčkaná ovocnými :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ovocné sú fajn, ale preferujem kvety a všetko to ostatné, čo prírodná kozmetika ponúka :) Mne sa tie obaly páčia :) Ale mohli by byť rozmanitejšie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe