Rakytníkový krém na ruky

18:19

Keď som sa v marci nasťahovala do novej kancelárie, pomaly som si do nej začala nosiť veci potrebné na moju existenciu. Príbor, aby som neumrela hladom, šálku na kávu, aby som bola svieža, instantná bio polievka, keby je veľmi zle, sprej na nohy, aby sme smradom nepomreli, sladkosti, keby je kríza, pero s ozdobou, nech sa cítim ako doma a ďalšie potrebné drobnosti. Až po pár týždňoch som si uvedomila, že potrebujem aj krém na ruky, pretože som si všimla, aké sú suché. V tom čase som robila jednu objednávku, tak som si prihodila aj krém na ruky.







O rakytníkovom kréme na ruky si môžete prečítať:

      "Spôsob použitia:
krém naneste v primeranom množstve na čistú pokožku, rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie je možné opakovať niekoľkokrát denne.
Ingredients:
Aqua, Parrafinum Liquidum, Glycerín, etylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, PEG-40 HYDROGENATED Castor Oil, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Hippophae rhamnoides Oil, Carbomer, Trietanolamín, Parfum, Tocopheryl Acetate , Alantoín, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone"


Vybrala som si krém s rakytníkom. Rakytník je teraz v kurze, hoci o jeho liečivých účinkoch vedeli aj naše staré mamy. Okrem vysokého obsahu vitamínu C je rakytník výbornou zásobárňou vitamínu A, takisto organických kyselín a má výrazné biostimulačné účinky, vďaka ktorým podporuje imunitný systém. Užívanie rakytníka je preto veľmi dobré pri najrôznejších virózach, chrípkach a angíne. Keď som zbadala krém s jeho obsahom, rozhodla som sa skúsiť. Má 100 ml, je teda celkom veľký a plastová tuba je z dobrého materiálu, ktorý sa ľahko stláča. Nájdete na nej zloženie, v ktorom je niekoľko špatiteľov,ktorí by tam naozaj nemuseli byť. Krém Má zaujímavú vôňu, ktorá sa mi sprvu zdala pomerne umelá, ale nakoniec som si na ňu celkom zvykla a myslím si o nej, že je celkom príjemná. Žltý krém má dobrú konzistenciu - nie je úplne hustý, ale ani riedky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva ju mastnú. Do práce je to ideálne - umyjem si ruky, namažem, počkám a robím ďalej. Pokožku hydratuje, ale zanecháva ju takú... hm, ako to nazvať. Akoby bola navoskovaná. Úplne vidno, ako po nej steká voda a ani na nej nezanechá žiadnu stopu. Akoby bola pokrytá neviditeľným filmom, ktorý od nej všetko odráža. Na dotyk je jemná a hladká. Po dôkladnom uvážení by som si asi tento krém už nekúpila, lebo ten divný film po aplikácii ma dostáva do vývrtky. Inak by som mu ale nemala čo vyčítať.

Plusy:
  • väčšie balenie
  • zaujímavá vôňa
  • ani hustý, ani riedky
  • vsiakne sa rýchlo, pokožka neostáva mastná
  • hydratuje, zjemňuje pokožku
Mínusy:
  • zloženie
  • zvláštny pocit po nanesení - akoby bol na pokožke nejaký neviditeľný film
Krém stojí 1,8 € a kúpite ho na stránke www.mojalekaren.sk.

Poznáte rakytník? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Zajímavé.. asi bych ho nepoužívala během dne v "provozu", ale spíš bych si ho nanesla na noc. Rakytník je moc dobrá rostlina, takže si nemyslím, že by s ním mělo být něco v nepořádku :-) Zkoušela jsem pít i rakytníkovou šťávu a taky byla moc dobrá :-)

    Skills of Art

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Měla jsem jeden noční krém rakytníkový a moc mi vyhovoval. Tento neznám, ale ta barva se mi nelíbí :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe