Maličkosti, ktoré potešia - part 1

18:33

Maličkosti veľmi potešia. Aj keď sú maličké, radosť z nich môže byť obrovská. Neviem, ako často máva normálny človek zlé dni. Ja ich mám v poslednej dobe toľko, že ma takmer nič nebaví. Ako sa mračí vonku, mračí sa aj v mojej duši. Občas nezaberajú osvedčené triky. Občas mám sto chutí zbaliť sa, vziať svojich drahých a ujsť preč. Niekam, kde  slnko neskoro zapadá a vánok je o niečo voňavejší. A potom sa vrátim späť do reality a urobím si radosť. Najväčšiu radosť mám z toho, že som s Riškom. A keď s ním byť nemôžem, tak si občas nakúpim drobnosti. Lebo tie vedia rozjasniť deň :)



O antibakteriálnom géle si môžete prečítať:

      "BATH BODY WORKS ANTIBACTERIAL HAND GEL, Velice oblíbený antibakteriální gel na ruce.
Stačí kapku gelu rozetřít ve dlaních a ruce máte čisté a voňavé. Navíc ruce budou suché - nepotřebujete vodu ani ručník!
Velikost: 29 ml
Super na cesty, do kabelky apod."


Antibakteriálny gél sa nestratí v žiadnej kabelke. Je dobré mať ho po ruke, keď niekam idete a nemusí tam zrovna tiecť voda. Naučila som sa používať ich na vysokej, keď som denne cestovala autobusom a mala som nutkavú potrebu dezinfikovať si ruky. Dnes si už bez neho neviem predstaviť cestovanie a túlanie sa po vonku :) Do tohto som sa zbláznila na prvý pohľad ♥ Bol tak milý, že som si ho jednoducho musela kúpiť. Značku Bath & Bodyworks už poznám, ale nič som od nej nemala, aj preto som sa rozhodla skúsiť ju. Gél je naozaj maličký, šikovný, v kabelke sa ľahko stratí a nezaberie miesto. Vonia ako nejaká úžasná sladkosť, ako taký sorbet :) Vanilkovo ovocný, ovocne vanilkový. Takmer vôbec nepreráža alkoholová vôňa, ktorú občas pri podobných géloch cítiť je. Nie je úplne riedky, takže sa nerozteká. Rýchlo a ľahko sa vsiakne do pokožky a zanecháva ju suchú. Suchú a sladko voňajúcu. Klobúk dolu, tento drobček je ozaj vynikajúci a keď sa mi minie, skúsim aj ďalšie vône, lebo v ponuke ich je požehnane :)
Stál 75 Kč, teda asi 2,77 €.




Možno to bude znieť neuveriteľne, ale mala som problémy nájsť dobré strúhadlo na moje ceruzky, tenké i hrubšie. Najskôr som mala jedno super od Avonu, ale po pár rokoch som ho musela vyhodiť. Tak som si kúpila ďalšie od tejto značky, ale po dvoch použitiach bolo nielenže tupé, ale aj sa zlomilo. Ďalšie od Oriflamu mi vydržalo asi týždeň a prestalo strúhať. K nákupu som dostala strúhadlo od ELF, ktoré strúha super, ale je len na tenké ceruzky. Keď som zbadala strúhadlo od Essence, navyše v krásnych pútavých farbách milého tvaru, povedala som si, že ho chcem. A zatiaľ rozhodne neľutujem! Výborne strúha, veľmi dobre drží, pekne vyzerá a nič z neho nevypadáva.
Stálo 30 Kč, teda asi 1,11€.





O mojom konjack srdiečku si môžete prečítať:

     "Absolutní špička v péči o pleť původem z Japonska - konjaková houba vyrobená z rostliny zvané Konjac. Jde o bezkonkurenční přírodní houbu s vynikajícími antibakteriálními, protiplísňovými a čistícími účinky.
Jedinečná, síti podobná struktura houby jemně masíruje kůži, podporuje krevní průtok a také růst nových kožních buněk. Díky své struktuře provádí také hloubkové čištění Vaší kůže, je ale ke kůži jemnější než lufa. Zanechává kůži velmi čistou a zregenerovanou, a to pouze přírodní cestou.
Lze ji použít samotnou bez přídavku čistícího přípravku, nebo s vaším oblíbeným přípravkem pro čištění pleti. Houba vytvoří velmi bohatou pěnu,proto stačí přidat velmi malé množství přípravku.
Použití: Před použitím pečlivě propláchněte a nechejte nasáknout vodou. Pokud chcete, přidejte své oblíbené mýdlo, gel nebo pěnu na čištění obličeje. Jemně masírujte obličej nebo tělo krouživými pohyby. Po použití houbu propláchněte a nechejte vyschnout. Neždímejte. Houbu sušte zavěšenou na šňurce. Po vyschnutí se v houbě neudržují žádné mikroorganismy a plísně. Uschlá houba získá zpět svoje vlastnosti a tvar po namočení do vody.
Pokud budete o houbičku dobře pečovat, vydrží vám cca 2-3 měsíce"
Konjac hubku som už mala, ale po niekoľkých mesiacoch používania som ju musela zahodiť. Je to fantastický pomocník! Keď ju vytiahnete z obalu, je tvrdá ako kameň. Až sa nechce veriť, že s niečím takým by ste si mali umývať tvár :) Ale zázrak ešte len príde. Stačí ju namočiť do vody. Naberie vodu, nabobtná a zmäkne. Vybrala som si čierne srdiečko, lebo je veľmi rozkošné. Má tenučkú šnúrku, aby ste ho po použití mohli zavesiť a nechať dôkladne uschnúť. Treba sa oň dobre starať, lebo o to dlhšie vydrží. Použitie je veľmi jednoduché. Namočte hubku a umyte si ňou pleť, buď len s vodou, alebo pridajte váš pleťový gél či penu. Hubka vytvára bohatú penu, príjemne masíruje pleť, pomáha odstraňovať odumreté bunky a to všetko robí úplne jemne a nežne - nie ako peeling, ale ako hladkajúce hubička. Vytvára naozaj veľa peny, preto stačí pridávať menšie množstvo čistiaceho produktu. Po použití hubku opláchnite, nežmýkajte, ale zaveste, aby uschla a potom ju môžete opäť použiť bez strachu, že by obsahovala nejaké baktérie alebo plesne. Moja prvá hubka mi vydržala asi pol roka, postupne sa začala trhať. Musela som ju vyhodiť, ale momentálne sa teším z môjho srdiečka :)
Stálo 99 Kč, teda 3,65.
Všetky produkty som kúpila na stránke www.dekorativka.cz.
Používate niektorú z týchto drobností? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe