Taký pekný

20:10


Keď som si kupovala laky Stars od Gabrielly Salvete, mala som tušáka, že neostanem len pri nich. Popozerala som  sa po niekoľkých veľmi  pekných kúskoch, najviac mi do oka padli očné tiene a make up na mastnú pleť. Nad make upom som premýšľala dlho a nakoniec som ho nechala tak. Tiene som ale toľko obzerala, až skončil v košíku. No... povedzme, že je krásny. Ale to nestačí.




O očných tieňoch si môžete prečítať:

 "Oční stíny Gabriella Salvete mají speciální lehkou texturu s obsahem perlových složek a lehoučkých esterů, které vaše oči zvýrazní a rozzáří. Pro dokonalý a nepřehlédnutelný pohled stačí nanést jen jemnou vrstvu a vaše víčka budou dokonale hladká, rozjasněná a neodolatelně krásná.
Pomocí šesti různých odstínů bude vaše ženská zbraň ještě mocnější. Díky novým očním stínům můžete vyjádřit svojí vnitřní krásu, sebevědomí a empatii, vášeň a něžnost a dát naplno průchod vašim citům, vašemu já.
2 g

Ingredients: TALC, MICA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ZINC STEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE, POLYBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, COBALT TITANIUM OXIDE, PHENOXYETHANOL, HEXYLENE GLYCOL, DEHYDROACETIC ACID, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE, SILICA, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL STEARATE, CITRIC ACID, +/-: CI 77891, CI 77499, CI 19140, CI 77491, CI 77510, CI 77288, CI 77742, CI 77492, CI 77007, CI 42090, CI 75470"


V ponuke bolo 6 farieb, z ktorých mi učarovali dve, jedna dohneda a jedna doružova. Aj som chvíľu váhala, že ktorú si vybrať, ale nakoniec zvíťazila pragmatickosť (hnedé farby mám najradšej a používam ich denne) a hnedé som si vzala. Mono tiene som kedysi zbožňovala, dnes mám radšej paletky. Tak síce hrozí, že niektorá farba nebude celkom podľa môjho gusta, ale väčšinou ich míňam pekne postupne všetky. Mono tieň je v peknom hranatom obale, je priesvitný, hneď viete, akú farbu máte v rukách. Obal je plastový  a celkom pevný, odolný voči pádom. Tieň je krásny hnedý s trblietkami. Je tuhý, nepráši sa a neopadáva zo štetca. Používam ho len na bázu, pekne priľne k oku a dobre to vyzerá. Je tmavší, výraznejší a úplne by mi vyhovoval, keby... Keby trochu lepšie vydrží. Môj deň sa začína 5:20 a odličujem sa okolo ôsmej. V práci som cez 8 hodín a potom idem, kam treba, buď niečo vybaviť, nakúpiť, alebo sa túlať s Riškom. Preto som na moje líčidlá z roka na rok prísnejšia - chcem, aby vydržali, aby som sa nemusela každú pol hodinku pozerať do zrkadla a kontrolovať, či je všetko tam, kde by malo byť. Tieň je nesporne veľmi pekný, ale už počas pracovnej doby sa mi zlieva a pomaly z viečka mizne. Ešte v práci nanášam ďalšiu vrstvu, aby to nebolo vidno a navyše, celkom dosť sa ak otláča, preto musím sčasu na čas pozrieť, či ho viac nie je nad viečkom ako na viečku. Verila som, že moje super podkladové bázy to vyriešia, ale aj s nimi je výsledok taký istý. Teda, lepší, lebo bez bázy je farba zliata už po 3 - 4 hodinách, čo je pre mňa žalostne málo. Nemôžem povedať, že by sa zle nanášal. Nemôžem povedať, že by nebol krásny. Ale slabšie drží a to je v mojom niekedy až 16 hodinovom dni neodpustiteľné.

Plusy:
  • pekný obal, pevný, dobre chráni tieň
  • tieň je tuhý, neopadáva, nepráši sa
  • dobre pigmentovaný
  • pekná farba
  • ľahko sa nanáša, pekne vyzerá

Mínusy:
  • kratšia výdrž, bez bázy veľmi krátka
  • zloženie

Tieň som kúpila u nás v 101 drogérii, stál do troch eur.


Aké máte skúsenosti s touto značkou? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Nádherný stín a ta pigmentace. Měla jsem jeden stín od GS, nádherný měňavý fialový s bílým leskem, ale bohužel ta pigmentace byla děs běs.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ten istý, ale vôbec ho nepoužívam jednak kvôli výdrži a takisto kvôli tomu, že po nanesení je odtieň pekne hnedý, ale po pár hodinách mi na viečku oxiduje do modro - fialova a vyzerám ako po bitke :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne neoxidoval, ale nevydržal ani s bázou, preto je trochu sklamaním. Laky mám ale rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe