Mary Lou

18:04

Niektoré značky a produkty pokojne môžeme označiť kultovými. Ovplyvňujú mnohé ženy, ktoré ich používajú s maximálnym nadšením a nechcú ich vymeniť za nič iné. Pre mňa je jednou z kultových značiek TheBalm. Americká značka, ktorá razí filozofiu "Krásna za 5 minút", ponúka viacero multifunkčných produktov, ktoré zjednodušia a urýchlia líčenie. Navyše, výsledný efekt naozaj stojí za to. Podobným produktom som pomerne dlho odolávala, ale nakoniec som sa rozhodla vyskúšať krásku Mary Lou. 










O rozjasňovači si môžete prečítať:

      "Zoznámte sa s Mary - Lou Manizer - kultovým rozjasňovačom , ktorý upúta každého!
Tento prirodzený rozjasňovač rozptyľuje svetlo tak, že vaša pleť vyzerá jemnejšie , mladšie a žiarivejšie. Vhodný pre všetky odtiene pleti .
TIPY na aplikáciu :
  • Naneste na očné viečka pre luxusný pohľad
  • Rozotrite po lícach pre sexy lesk
  • Alebo ním poprášte celú tvár pre rozjasnenie vášho make - upu"
Niektoré produkty sú okolo mňa spomínané pomerne často, ale sama sa k nim dostávam len veľmi pomaly. Lícenky, bronzery a rozjasňovače sú presne ten typ produktu. Nemám potrebu ich používať a tak ich len chodím obdivovať. Keďže ale s Riškom občas zablúdime aj na podujatia ako svadby, divadlo, oslavy a podobne, povedala som si, že nie je na škodu mať doma aspoň jeden rozjasňovač. Pozorne som si prešla ponuku niekoľkých stránok a voľba padla na legendárnu Mary Lou. Písalo o nej viacero blogeriek z celého sveta a naozaj to vyzeralo tak, že je to produkt, ktorý sadne aj mne ako celkovému laikovi v tejto  oblasti. Značka sa preslávila krásnymi retro obalmi, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Už som mala viacero kúskov a všetky boli veľmi pekné. Má 8,5 gramu a vydrží dosť dlho. Pevný obal dobre chráni obsah a ani občasný pád mu zatiaľ neublížil. Rozjasňovač je dosť tuhý, ale veľmi dobre sa nanáša na štetec a neopadáva z neho. Má jemnú vôňu, ktorú si pri používaní neuvedomujem. Ideálne sa mi nanáša so štetcom na lícenku. Použiť ho môžete:
  • ako očný tieň. Zlatistý nádych svedčí mnohým očiam a naozaj prekrásne rozjasní pohľad. Pekne ide dokopy s hnedým tieňom, stačí ho naniesť do kútika a výsledné líčenie sa mi veľmi pozdáva. Na viečku pekne drží a s podkladovou bázou vydrží celý deň
  • ako lícenku. Po nanesení make upu rozotrite po líčkach, čím dosiahnete svieži vzhľad. Možno ho naniesť na celú tvár, rozjasní líčenie. Pleť nepôsobí unavene ani mdlo. Ako ho ráno nanesiete, tak ho večer odlíčite, drží a drží.
K veľkým výhodám patrí výdrž, pretože vydrží celý deň.  Vďaka skvelej pigmentácii ho nepotrebujete naniesť veľa. I keď ho nepoužívam denne, je to jeden z tých produktov, ktoré nesklamú a používajú sa veľmi jednoducho. Časom sa ešte pozriem aj na Cindy Lou. Ajzloženie je dosť fajn.
Plusy:
  • pekné balenie
  • jemne vonia
  • dobre pigmentovaný
  • ľahko sa aplikuje
  • pekne rozjasňuje, pleť je svieža a žiarivá, dobrý tieň
  • celodenná výdrž
Mínusy:
  • trošku vyššia cena
Rozjasňovač som kúpila za 20 eur v eshope TheBalm.
Aký rozjasňovač používate? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe