Nohy bosé

17:09

Prišla jeseň. Neznášam ju. Kým je babie leto a farebné lístie na strome, zvládam to bez väčších psychických kolapsov. V okamihu, ako prídu tmavé dni, dážď a tma až podozrivo skoro, keď viem, že psa nedostanem na dvor ani za dva kusy drahej šunky, začína sa to zlé obdobie, ktoré pri troche šťastia skončí v marci. Patrím k ľuďom, ktorých počasie a zima výraznejšie ovplyvňujú. Občasné záchvaty smútku, úzkosti, chmáry na duši sú len zlomkom toho, čo mi prináša  jeseň a zima. Občas pomôže čokoláda. Inokedy krásna vôňa. Tak nejak aj preto skončil u mňa krém na nohy, ktorý vonia ako leto.








O kréme na nohy Nohy bosé od Mylo si môžete prečítať:

      "Obsahuje esenciálny olej z čajovníka austrálskeho, ktorý pôsobí antisepticky, antibakteriálne a antifungicídne. Levanduľa úzkolistá uvoľní napätie po náročnom dni. Pokožka bude hydratovaná, mäkká a viditeľne jemnejšia už za pár dní vďaka bambuckému maslu, avokádovému oleju a včeliemu vosku.
Použitie: Odoberte potrebné množstvo balzamu, naneste na nohy a vmasírujte. Používajte podľa potreby. Najlepšie je nechať pôsobiť balzam na nohy počas spánku.
Ostatné info: Skladujte na suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.
Objem: 60 ml
Zloženie: Polyglycerol-3 Beeswax (včelieho vosku), Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Caprylic/Capric Triglyceride (z kokosového oleja), Persea Gratisima Oil (avokádový olej), Theobroma Cacao Seed Butter (kakaové maslo), Ricinus Communis Seed Oil (ricínový olej), Lavandula Angustifolia Oil (esenciálny olej levanduľa úzkolistá), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (esenciálny olej čajovník austrálsky), geraniol*, limonene*, linalool*
*zložky prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych olejoch"
Keď príde jar, kupujem si všetky možné krémy, spreje, mliečka na, aby boli nohy v sandálkach pekné. V okamihu, ako ich vymením za balerínky, lodičky a tenisky, idú krémy do úzadia a v poličke ich ani nevidno. Rozhodla som sa túto chybu napraviť a vybrala som si na zimu vhodných pomocníkov. Značka Mylo mi veľmi učarovala a som rada, keď môžem doma obdivovať ďalší z neho prírodných zázrakov. Nepreháňam, ak poviem, že Mylo sa rýchlo predralo na jednu z popredných priečok obľúbenosti, pretože má veľmi kvalitné produkty. Či už spomeniem sérum Ako vánok, dezodorant Čistú pazušku alebo uhľové mydlo Čierna ovca, zakaždým sa jedná o mimoriadne účinný a bezchybný kúsok. Dokonca si trúfam povedať, že dezodorant je jedným z najlepších a najúčinnejších. Preto som si krém na nohy vzala bez najmenších obáv. Na značke obdivujem jej obaly. Sú sklené, milé a navodzujú úsmev na tvári. Kedysi som na sklené obaly nadávala, lebo som sa bála, že ich rozbijem, dnes ich zbožňujem, lebo sú zdravé, krásne a zužitkujú sa aj po minutí obsahu. Sú dobrými soľničkami, koreničkami a aj korálky v nich pekne vyzerajú. Krém má 60 ml, je v tmavom sklenom obale a na etikete nájdete všetky potrebné informácie. Po otvorení rozpoznáte dve vône - jemnú čajovníkovú, ktorá nie je silná a vtieravá, a opojnú levanduľovú, ktorá prinesie pokoj. Spolu vytvárajú harmonickú arómu. Krém je hustý, hutný, ale pri dotyku s pokožkou mäkne a ľahko sa nanáša. Pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky bez nepríjemného mastného pocitu. Jeho silu znásobíte zvláčňujúcimi ponožkami, ktoré mi vyhovujú aj preto, lebo od jesene mi je furt zima. Výsledky vidno hneď. Pokožka ostáva prevoňaná,  hydratovaná a mäkká. Veľmi dobre si poradí so zhrubnutou pokožkou na pätách, prípadne palcoch a zabraňuje aj popraskaniu a krvácaniu. Päty ostávajú príjemné na dotyk a hrubá koža sa pri pravidelnom natieraní viditeľne stráca. Práve tá ma dosť dlho hnevala, najmä keď som zabudla na krém a v sandáloch mi svietili suché päty. Čo dodať? Ďalší fantastický kúsok od Myla.
Plusy:
  • pekný sklený obal
  • príjemná vôňa
  • hustý, ale dobre sa nanáša
  • pôsobí cez noc
  • hydratuje, zjemňuje pokožku, redukuje zhrubnutú kožu na pätách, nohy sú jemné
Mínusy:
  • nenašla som
Krém kúpite za 7,20 eur v eshope Konvalinka.
Zaujala Vás značka Mylo? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe