Ako som spoznala Living Nature

18:27

Čím som staršia, tým radšej siahnem po dobrom pleťovom kréme. Kedysi mi stačil raz za čas, dnes musí byť aspoň dva razy denne. Ten rozdiel je vidno takmer okamžite, pretože pleť je krajšia, jasnejšia a hydratovaná. Vyskúšala som už veľa krémov, lebo mojej zmiešanej pleti mnohé nevyhovovali. Väčšinou som ich posunula ďalej a hľadala som ďalšie alternatívy. V poslednej dobe sa mi darilo nachádzať krémy, ktoré ma nadchli. O jednom takom dnes bude reč.










O dennom vyvažujúcom mlieku si môžete prečítať:

      „Ľahká konzistencia umožňuje rýchle vstrebávanie. Mlieko optimalizuje prirodzenú tvorbu kožného mazu, extrakt z Manuky pleť čistí a výťažok z Totary účinne neutralizuje voľné radikály. Jemnú vrstvu (po očistení a tonizácii) naneste každé ráno na tvár a na krk – dekolt.
Je vhodné na mastnú alebo zmiešanú pleť.
INGREDIENTS: Aqua (water), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Squalane (vegetable squalane), Caprylic/Capric triglyceride, Parfum (fragrance)*, Glucose, Mel (manuka honey), Phormium tenax leaf juice (NZ flax gel), Triticum vulgare (wheat) germ oil, Sclerotium gum, Butyrospermum parkii (shea) butter**, Persea gratissima (avocado) oil, Totarol**, Glucose oxidase, Lactoperoxidase, Oenothera biennis (evening primrose) oil**, Tocopherol (vitamin E), Leptospermum scoparium (manuka) oil. *From natural essential oils: Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. **Certified organic.“

Značka Living Nature pochádza z Nového Zélandu a pýši sa certifikátom BDIH, označením Whole Foods: Premium Body Care. Hlavné zložky kozmetiky sú olej z Manuky, so silnými antibakteriálnym a protizápalovým účinkami,  ľanový gél Harakeke, ktorý pokožku hydratuje a ošetruje a mydlo Kumerahou, ktoré vynikajúco čistí pleť. Kozmetika obsahuje aj výťažky a oleje z morských rias a iných rastlín s blahodarnými účinkami pre vašu pokožku. Preto som sa rozhodla pozrieť sa jej na zúbok trochu bližšie. Denné pleťové mlieko je ľahučkým krémom vo veľmi zaujímavom obale. Je pekne tvarovaný, ako polkruh. Otvára sa jednoduchým stlačením, takže použitie je ľahké a rýchle. V poličke vyzerá veľmi pekne, lebo je nielen pekne tvarovaný. Je biely s čiernym kvetom, vďaka čomu vyzerá veľmi elegantne. Jednoducho  povedané, dizajn sa fakt podaril. Zaujímavá je aj ľahká vôňa, nie silná ani výrazná, jemne kvetinová. Mliečko je redšie, ale nerozteká sa. Vďaka ľahkej konzistencii sa takmer okamžite vsiakne do pokožky, nezanecháva po sebe žiadnu stopu. V tom okamihu prichádza to najlepšie. Pokožka ostáva okamžite matná a celkom jemná na dotyk. Nos a čelo sa nelesknú dlhé hodiny, pokožka je počas dňa dostatočne hydratovaná a mastí sa omnoho menej. Ideálne je pod make up, pokožku nezaťaží, make up pekne priľne. Hoci je denné, občas ho použijem aj večer, lebo ten pocit na pleti je úžasný. Myslím, že ho môžem zaradiť do top najlepších pleťových krémov, aké som mala, lebo matná pleť je jednoducho úžasná :)

Plusy:

  • Veľmi pekný obal – zaujímavý tvar, elegantný, super sa otvára
  • Jemná vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Pokožku zmatňuje, zjemňuje a dostatočne hydratuje počas celého dňa
  • Certifikovaná kozmetika

Mínusy:

  • Nenašla som

Krém kúpite za 24,99 eur v eshope www.livingnature.sk.


Zaujala vás táto novozélandská značka?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe