Arnikový masážny olej z krásneho boxíku

18:17

Sú dni, kedy sa večer dovlečiem domov, padnem do postele a všetky moje aktivity sa končia. Niekedy nemám ani chuť niečo chcieť a cítim každý jeden unavený sval. Už dávnejšie som zistila, že vďaka masáži a troche vhodného masážneho oleja sa telo cíti ako znovuzrodené. Vybrať si masážny olej nie je až také ťažké, ja vám dnes ukážem jeden skvelý kúsok, ktorý ocenia aj športovci. Nachádzal sa v boxíku od Weledy s ďalšími rovnako zaujímavými kúskami.











O arnikovom masážnom oleji si môžete prečítať:

         Prehrieva a posilňuje tkanivo, odstraňuje svalové napätie a stuhnutosť
Masážny olej s arnikou Weleda vďaka svojmu zloženiu pozitívne pôsobí na funkcie pokožky i celého pohybového aparátu. Prípravok má mnohostranné využitie.
Zabezpečuje pružnosť pokožky a podkožného svalstva, navodzuje pocit príjemného tepla. Podporuje prirodzené funkcie pokožky.
Možno ho použiť aj ako ideálnu prísadu do hrejivého kúpeľa. Využívajú ho profesionálni aj amatérski športovci k aktivizujúcej prípravnej masáži pred tréningom (olej pomáha prekrviť a prehriať svalové tkanivo, zabraňuje vzniku kŕčov) aj na masáž na uvoľnenie a regeneráciu po fyzickej aktivite (svalstvo nevychladne príliš rýchlo a nedôjde tak k preťaženiu či natiahnutiu svalov). Olej zároveň podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky. Vyrába sa od roku 1923.
Tip: Pri alergii na arniku odporúčame použiť Nechtíkový dojčenský olej Weleda alebo Citrusový ošetrujúci olej Weleda.
Certifikovaná prírodná kozmetika. Obsahuje iba čisté prírodné suroviny a je nositeľom certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky.
Netestované na zvieratách, neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.
Slnečnicový a olivový olej, zmes prírodných éterických olejov, výťažky z kvetov arniky a listov brezy

Dávnejšie som mala brezový olej proti celulitíde a musím povedať, že asi v tom čase som si Weledu obľúbila, lebo spolu s brezovým peelingom boli vynikajúca zohratá dvojka a čo je hlavné – bolo vidieť aj výsledky. Arnikový olej je môj druhý od Weledy a trúfam si povedať, že nie posledný, lebo do oka mi padol relaxačný levanduľový a ružový olej. Predpokladám, že po levanduľovom siahnem o niečo skôr :) V papierovej krabičke sa schovával sklený obal. Podobný obalu rozmarínového tonika. Aj keď sú sklené obaly trochu ťažšie a je riziko, že by sa pri páde mohli rozbiť, mám ich radšej ako plastové. Arnikový olej má zvláštnu, svojskú, ale celkom zaujímavú vôňu. Má všestranné využitie. Ako prvý som skúsila kúpeľový variant. Trochu oleja som naliala do kúpeľa a vychutnala si účinky. Horúci kúpeľ uvoľnil svaly, prevoňal vodu a z vyšla som z nej oddýchnutá a svieža. Arnikový olej má vynikajúcu vlastnosť – dokáže prehrievať pokožku, uvoľniť svaly a uľaviť od bolesti či únavy z celého dňa či športového výkonu. Prehriatie pokožky je veľmi príjemné a cítiť, ako z vás opadne aj stres a všetko zlé. Pokožka ostáva vláčna a hydratovaná, olej splní aj funkciu telového krému. Myslím si, že aj tento olej je jedným z kúskov, ktoré sa nestratia v domácej lekárničke a je celkom dobré mať ho po ruke. Pre istotu.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Zaujímavá vôňa
  •  Prehrieva pokožku
  • Vhodný aj do kúpeľa
  • Pri masáži sa uvoľňuje svalstvo, prehrieva sa, pokožka ostáva jemná a hydratovaná

Mínusy:
  • Nenašla som


Olej stojí 11,96 eur a kúpite ho v eshope Weledy.

Aký olej radi používate na masáž?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ač je Weleda parádní značka a celý ten obsah stojí za to, přesto si myslím, že největší lákadlo tady na té sadě je právě ten roztomilý liščí boxík :-D
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bebe,úplne s tebou súhlasím, ja ten boxík zbožňujem :D ♥

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe