Bad girl aneb krásne farbičky pokope

16:36

O paletke očných tieňov Sleek som snívala už dávnejšie. Po pravde, nie som si celkom istá, čo ma k nej ťahalo viac - zvučné meno, krásne farby, pekne zladené tiene, ktoré by som vedela používať všetky. Rozhodovala som s medzi Au Naturel a Bad Girl. Nakoniec som si zvolila tú druhú, pretože som si povedala, že do hneda ladených paletiek mám teraz doma dosť.Nevylučujem však, že moja ďalšia bude práve hnedá. Od Sleek som mala zatiaľ len tónovaný balzam na pery, ktorý sa mi zapáčil a používala som ho dlho. Na tiene som sa veľmi tešila.











Paletka Bad Girl ma zaujala peknými farbami čiernej, čierno striebornej, fialovej, zelenej a svetlé sú perleťové. Práve ona ma naučila používať viac zelenej, hoci som si kedysi myslela, že my nesvedčí. Tiene sú v krabičke, na ktorom máte zobrazené aj odtiene a zloženie. Čierny obal je elegantný, obsahuje aj penový aplikátor, ktorý využívam v čase, keď niekam idem a neberiem si štetec. Je matný a vidno na ňom každý otlačok alebo fliačik, preto si ho pravidelne leštím, aby bolstále rovnako elegantný. Naozaj neznášam ufúľané obaly, aj make upy musia byť v pekných obaloch, aby som bola spokojná :) Veľkým plusom je aj dostatočne veľké zrkadielko. Celkovo pôsobí veľmi elegantne a prakticky. 12 farieb je veľmi dobre pigmentovaných. Nájdete tu matné i trblietavé tiene, ktoré už krásne zafarbia oči. Výborne sa nanášajú na očné viečko, na ktoré priľnú a neprášia sa. To veľmi oceňujem, lebo ráno sa zvyknem ponáhľať a každé kozmetické zdržanie spôsobuje nárast nervozity. Nanášam ich s podkladovou bázou, ktorá predĺži ich životnosť. Otláčajú sa len minimálne, v priebehu dňa to stačí len občas skontrolovať, aby som som mala istotu, že to vyzerá pekne. Farby sú krásne na denné i večerné líčenie, sú výrazné, krásne vyzerajú a drží na nich aj očná linka. Čo sa výdrže týka, tam to je také ako na húsenkovej dráhe - občas hore, občas dolu. Ráno o šiestej vychádzam nalíčená z kúpeľne, aby som vyrazila do práce. Okolo druhej badám, že očné tiene sa už trochu zlievajú (to je po tých ôsmich hodinách) a keď sa doma po pol štvrtej pozriem do zrkadla, sú viac zliate a akoby sa strácali. Ak chcem ísť po práci niekam von, musím to opraviť, aby som bola spokojná. Výdrž 8 hodín vôbec nie je taká zlá, ale čakám od tieňov trochu viac, keďže bežne som nalíčená okolo tých 14 - 15 hodín. Musím ale podotknúť, že každá farba drží trochu inak, takže nemôžem povedať o každom, že nedrží. Navyše, treba si nájsť aj vyhovujúcu podkladovú bázu, s ktorou sa ich životnosť dá predĺžiť. Napriek všetkému si myslím, že paletka je očarujúca. Sú to farby, ktoré si ma získali a učím sa s nimi kúzliť. 

Plusy:
  • pekný a pevný obal
  •  veľké zrkadielko a aplikátor
  • pekná kombinácia farieb
  • neprášia sa
  • neotláčajú sa
  • dobre sa nanášajú
  • veľmi dobre pigmentované
  • sprvu sa nezlievajú, vydržia okolo 8 hodín, niekedy viac- veľa zohrá aj podkladová báza
Mínusy:
  • zloženie
Za 11 eur ich kúpite v eshope www.parfemy-elnino.sk.


Skúsili ste niektorú paletku od Sleek? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. ja tieto Sleek paletky milujem :) túto nemám, ale má nádherné farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú celkom fajn, ale budem hľadať nejakú s lepšou výdržou :)

      Odstrániť
  2. Mám doma už dve ich paletky a som veľmi spokojná. Super kvalita a ešte lepšia cena :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe