Vanilkovo ukryté v makrónke

15:55

Makrónky ovládli svet. Aspoň sa mi tak zdá. Lebo ich nájdete ako v cukrárni a obchodíkoch, tak aj v kozmetika. Nedivím sa. Sú chutné a pekne vyzerajú. Na príjem cukru sa vtedy radšej nepozerám. Nie je to tak dávno, čo sme si písali o levanduľove ukrytom v makrónke. Dnes si povieme o vanilkove. Lebo aj Balea priniesla svoje makrónky. Malinovú, kokosovú a vanilkovú. Premýšľala som, ktorý by mi padol najlepšie. Malinový som vyradila hneď, začala som váhať medzi vanilkovou a kokosovou verziou. Nakoniec vyhrala vanilka. Milujem ju ako v kuchyni, tak v kozmetike. Kokos možno nabudúce. Lebo  si myslím, že nejaké to nabudúce ešte  bude.







Balzam na pery doma musí byť. A nie je jeden :) Ja ich musím mať viac, aby som si vedela vybrať podľa nálady. Sladký, ovocný, vysúvací na deň, v kelímku na noc alebo keď som doma. Či leto, či zima, musím ho mať po ruke. Na dovolenke som so sebou mala dva a mala som pocit, že aj tretí by sa zišiel. Balea makrónka je krásna žltá, malá a guľatá, naozaj ako koláčik. Tak láka zahryznúť. Na okraji vyzerá akoby potiahnutá čipkou, je to šmrncovné a pekné dievčenské. Zaujme na prvý pohľad a aj to je pre spotrebiteľa dôležité. Už keď sa za niečím otočí, je šanca, že to skončí  v jeho nákupnom košíku. Obal je dostatočne pevný a odolný, ak sa aj náhodou skotúľa na zem. V kabelke zasa svieti dostatočne žiarivou farbou, aby som si ho hneď všimla. Vonia krásne, aj keď nie som si celkom istá, či cítim len vanilku. Niečo v pozadí je, ale je to pekné. Taká sladšia vôňa, ideálna na božtek. Balzam je hustý, ale dobre sa nanáša a kĺže po perách. Čo sa týka chuti, nevytvára pachuť, ale ani nechutí ani vanilkou. Chutí sladko a dobre. Čo je podstatné. Ja som si vôňu obľúbila okamžite. Najpodstatnejšie je, aké výsledky so sebou používanie balzamu prinesie. A tam som ostala milo prekvapená. Balzam na pery od Baley som dávno nemala a netušila som, čo teraz čakať. Videla som aj krásne vysúvacie balzamy, keď som sa prechádzala uličkou DM drogérie, ale vždy som si povedala, že ďalší až tak veľmi nepotrebujem. Nabudúce si ho ale pokojne vezmem. Lebo tento má samé dobré vlastnosti. Výborne upokojuje pery. Moje dosť citlivo reagujú na chlad alebo nedostatok tekutín, hneď sú suché a citlivé na akýkoľvek dotyk. Balzam ich upokojil a zmiernil citlivosť. Nielenže neboleli, ale aj stratili aj červený nádych. Dobre hydratuje a vyhladzuje pery, zabraňuje vysušovaniu a pomohol mi aj na kútik, ktorý prestal praskať. Zloženia som sa nedopátrala.

Plusy:
  • V ponuke pekné príchute
  • Krásne balenie
  • Príjemná vôňa
  • Chutí, nevytvára pachuť
  • Hydratuje, zjemňuje, upokojuje a vyhladzuje pery, pomohol aj pri kútiku
Mínusy:
  • Nenašla som

Cena za tento krásny kúsok je 5,95 eur. Nájdete vo vašej DM-ke :)

Ktorú príchuť by ste si vybrali? 

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe