Krásne očká s Gabriella Salvete

18:49

V dnešnej recenzii si ukážeme dva kvalitné produkty (teda, ono je ich je farebne viac, ale druhy sú dva), s ktorými sa dá vykúzliť krásne líčenie s celodennou výdržou. Sú to očné linky a ceruzky, ktoré patria do môjho kozmetického sveta už viac ako 10 rokov. Spomínam si na to, akoby to bolo včera. Prišla som na strednú, strapatá, bez štipky líčidiel, plná elánu a pocitu slobody, ktorý som dovtedy nepoznala. Zapáčil sa mi spolužiak, ktorý vyzeral ako Patrik Swayze a ja som začala mamine kradnúť líčidlá. Špirálu, čiernu ceruzku na oči a očné tiene. S tými som si vystačila roky a dodnes sú mojimi stálicami. iste, pridalo sa kopec iných produktov, ale oni sú mojimi prvými maľovátkami, na ktoré nedám dopustiť.


Gabriella Salvete



automatické ceruzky Gabriella Salvete

ceruzky na oči

ceruzky na oči od Gabriella Salvete

Automatická ceruzka na oči

Prvým skvelým kúskom, o ktorom dnes bude reč, sú automatické ceruzky na oči. Čierna, hnedá a fialová - farbičky, ktoré v líčení obľubujem a nemám problém použiť ich pri bežnom i večernom líčení. Výber z ôsmych farebných odtieňov mi príde postačujúci, nájde si tam to svoje asi každá z nás. V lete skôr siahnem po farebnej ceruzke, lebo aj líčenie je odvážnejšie, aj sukne sú o niečo kratšie a tak mi tá farebnosť k letu patrí. Tieto ceruzky majú niekoľko skvelých výhod, kvôli ktorým si ich pravidelne kupujem:
  • gramážou menšie (0,28g), ale vždy mi vydržia pár týždňov/mesiacov
  • menšie, tenšie, super do poličky aj kozmetickej taštičky
  • perfektné na cestovanie, lebo sa nemusia strúhať a nezmenšujú sa
  • keď cestujem, nemusím nosiť strúhatko so sebou
  • ešte sa mi nestalo, aby sa takáto ceruzka zlomila
  • ľahko sa aplikujú, lebo obyčajne sú mäkšie
Tieto ceruzky sú mäkšie a veľmi dobre sa mi s nimi maľuje. Sú sýtej, intenzívnej farby. Vynikajúca pigmentácia je pre mňa jedným zo základných bodov kvalitnej ceruzky, preto som bola spokojná pri prvej aplikácii. Keď uschne, nerozmazáva sa a neotláča sa. Či už ju použijete ako vnútornú linku alebo  linku na očné viečko, myslím, že neoľutujete. Ceruzka nielen pekne vyzerá, ale vydrží celé hodiny bez toho, aby sa rozmazala alebo pomaly mizla. Milé prekvapenie to bolo, len čo je pravda! Cena 3,62 eur vôbec nie je vysoká a keď sa tak nad tým zamyslím, je to jedna z najlepších automatických ceruziek, aké som mala.

Gabriella Salvete Liquid Contour

vodeodolná očná linka

očná linka

očná linka od Gabriella Salvete

Gabriella Salvete Liquid Contour vodeodolná linka na oči

Gabriella Salvete Liquid Contour je vodeodolnou linkou na oči, ktorú som sa učila používať dlho. Teda, nie túto konkrétnu, ale tekutú linku ako takú. Lebo ak sa mi jedna linka podarila krásna, tenká a rovná, tak tá druhá bola jej presným opakom. Občas to bolo vtipné, občas do plaču, ale teraz ma to celkom baví. Linka má 4 ml a je v peknom tmavom obale. Je vodeodolná a tak som bola zvedavá, ako tej vode odolá. Na jej nanášanie slúži tenučký štetec, s ktorým sa pracuje dobre. Ľahko kĺže a je jemný, preto by aj začiatočníčky nemali mať väčšie problémy pri jej používaní. Farbu má čiernu. Čierno čiernu. Sýto čiernu. Krásnu. Už jeden ťah vytvorí úplne čiernu linku a to je na nej jedna z tých najlepších vecí.

Po nanesení ju treba nechať dôkladne zaschnúť, potom sa nerozmazáva, neotláča a v nezmenenom stave vydrží celý deň. Môžete ju aplikovať priamo na viečko alebo na očný tieň. Drží ako kliešť a prekryje aj výraznejší tieň. Nalíčená na kúpalisko nechodím, tak som linku vyskúšala pri sprchovaní. Odolala a neroztiekla sa. Odličujem ju klasickou micelárnou vodou či dvojfázovým odličovačom a musím povedať, že to ide dobre. Pekne zvýrazní líčenie a čiernou linkou sa nikdy nič nepokazí. Dá sa urobiť celkom jemná a tenká, no rovnako tak aj hrubšia a výrazná. Takáto linka so mnou aj cestuje, lebo vďaka veľkosti sa super schová do kozmetickej taštičky a neotvorí sa. Jej bežná cena v eshope Elnino je 4,35 eur.

Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Úprimne sa musím priznať, že túto značku veľmi nepoužívam :-) Niečo som doma už mala ale momentálne už od nich nič nepoužívam :-) Tieto produkty ale vyzerajú dobre.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som dostala kopec vecí na testovanie, ale musím povedať, že si ju rada kupujem, alebo väčšinou sú to samé dobré veci a ani nie sú drahé :)

      Odstrániť
  2. Značku Gabriella Salvete mám vcelku ráda :) nejraději mám od ní laky na nehty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj,nahodou linku vo fixke si neskusala,som si ju dnes kupila,pisu,ze je vodeodolna,tak som zvedava,lebo mne sa skoro vsetky znacky rozmazavaju,dost mi zvyknu slzit ocit a tato je aj hypoalergenna,tak som zvedava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte nie, ale chcela by som si ju kúpiť, lebo v ceruzke ich mám radšej, mám potom jemnejšiu linku.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe