Hydratačná pleťová maska s gerániom a pupalkou

19:28

Pleťových masiek mám na poličke niekoľko. A stále si rada dokupujem nové, ktoré ma niečím zaujmú. Pred pár rokmi to boli len čistiace. Potom som objavila silu ílov, ktoré si miešam a kombinujem s rôznymi práškami ako neem, sušené mlieko alebo aktívne uhlie. Keď som ale lenivá, siahnem po hotovej namiešanej maske, ktorú pekne nanesiem prstami alebo štetcom a po chvíľke umyjem. Už si kupujem aj hydratačné a regeneračné kúsky, vďaka ktorým je moja pleť ako v bavlnke. Iste, sú lepšie i horšie a nie každú by som si kúpila zasa. Tú dnešnú by som si kúpila aj miliónkrát.

PHB hydratačná pleťová maska s gerániom a pupalkou 

 hydratačná pleťová maska s gerániom a pupalkou

PHB hydratačná pleťová maska s gerániom a pupalkou zloženie

PHB hydratačná pleťová maska

 hydratačná pleťová maska

Hydratačná maska s gerániom a pupalkou je primárne určená potrebám suchej alebo citlivej pleti, ale ja s mojou zmiešanou som si ju zamilovala po prvom použití. Má 100 ml a je v plastovom obale s kovovým  vrchnáčikom. Vyzerá pekne a modrá etiketa priam kričí, že sa jedná o hydratačný produkt. K mojim štyrom peelingom tejto značky sa krásne hodí a mám ich poukladané na sebe, menej zavadzajú. Je vyrobená ručne a obsahuje výnimočné prírodné zložky  a vitamíny, ktoré zanechávajú pleť jemnú, pružnú a žiarivú. Maska je obohatená o pupalku, geránium, olej z pačuli, kakaové maslo - samé poklady. Má zaujímavú vôňu, takú kvetinovú by som povedala.

Moje produkty od PHB majú veľmi podobnú vôňu, len máličko sa od seba odlišujú. Ako poznávacie znamenie mi slúži predovšetkým farba etikety a ak sa pomýlim, stopne ma už len konzistencia produktu. Masky sú veľmi husté, krémové a biele. Dobre sa nanášajú prstami, ale obľúbila som si jemný štetec. Pri ňom pocit, že masku rozotriem viac a miniem jej tak na jedno použitie menej. Nanesie sa na čistú pleť, nechám pôsobiť 15 - 20 minút a umyjem vlažnou vodou a mušelínovým obrúskom. 

V prvom rade musím vyzdvihnúť jej vynikajúce čistiace schopnosti. Kaolínový íl lieči, vyťahuje nečistoty a toxíny až zo spodných vrstiev epidermy. Je to prírodný minerál, ktorý vyživuje pokožku a podporuje cirkuláciu krvi, čím dochádza k čistejšiemu, zdravšiemu a žiarivejšiemu vzhľadu pleti. Čistí výborne, redukuje čierne bodky, zamedzuje vzniku nových nedokonalostí. Robí to šetrne, bez vysušovania. Naopak, vynikajúco hydratuje, vyhladzuje pokožku a znecháva ju jemnú a zdravo vyzerajúcu. Upokojuje a zmierňuje pocit suchej pokožky, revitalizuje ju. Je to radosť používať a pozrieť sa do zrkadla. Je rozhodne jedným z tých najvydarenejších produktov, aké som doposiaľ od PHB mala a neviem si ju vynachváliť.

Plusy:
  • šikovné plastové balenie
  • dobré zloženie
  • príjemne vonia
  • hustá, dobre sa nanáša
  • neštípe, nedráždi
  • vynikajúco čistí, hydratuje,upokojuje, zjemňuje pleť, je žiarivá

Mínusy:
  • nenašla som

Za necelých 19 libier ju nájdete na oficiálnej stránke PHB.

Vyskúšali ste niečo od PHB Ethical Beauty? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Já z téhle řady mám scrub v tuhé verzi. No jsem na něj zvědavá, ještě jsem ho nezkoušela :-)


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe