Nektárová babička Agafa

19:06

Veľmi rada sa túlam obchodíkmi, ktoré ponúkajú ruskú kozmetiku. Všetko to začala Natura Siberica, do ktorej som sa zbláznila pred pár rokmi a odvtedy som jej verný fanúšik. Jej výrobky sú úžasné, pretože krásne voňajú, majú veľmi  dobré zloženie a vidno po nich výsledky. Potom som spoznala Babičku Agafu. Moja sestra začala kupovať telové mydlá, ktoré sa môžu používať na telo i na vlasy. Tieto mydlá sme si zamilovali, ja, mamina i sestra.  Jedným z posledných úlovkov tejto značky je prírodné sibírske mydlo do kúpeľa s kvetovým nektárom pre starostlivosť o telo a vlasy.

Babička Agafa

prírodné mydlo Babička Agafa

sibírske mydlo s kvetovým nektárom

sibírske mydlo s kvetovým nektárom Babička Agafa

mydlo na telo a na vlasy


nektárové mydlo

mydlo s kvetovým nektárom

O prírodnom mydle si môžete prečítať:

        "Vzácne divorastúce rastliny obsahujú výnimočné množstvo vitamínov a prospešných látok nenahraditeľných v starostlivosti o vlasy a telo. Do Bieleho sibírskeho mydla sú okrem množstva liečivých sibírskych bylín pridávané aj nektáre z kvetov, pele a vosk, čo dodáva výrobku jemnosť, ľahkosť a vôňu. Mydlo je možné použiť aj ako šampón aj ako sprchový gél. Vychutnajte si nové kvetinové mydlo do kúpeľa.

Zloženie: voda, oleje: cédrový, ľanový, lopúchový, sójový, horčičný, zo semien rakytníka, lieskových orechov, pastierskej kapsičky, šípkový, tinktúry: z pľúcnika, vresu, ľubovníka a lipového kvetu, pamajoránu, vŕbovky, rumančeka, šalvie, podbeľu, nevädze a maral koreňa; Sodium Laureth Sulfate, Sorbitol, Cocamide DEA, extrakty: z puškvorca, horca sibírskeho, slezu, komonice žltej, arálie štíhlej, filodendrónu amurského, večernice sibírskej, kvetov jarabiny, koreňa sladovky, bieleho a červeného mydlového koreňa, horčinky sibírskej, kvetový vosk, peľ, pohánkový med s prídavkom propolisu, kvetový nektár, kvetový peľ; , Kathon CG"

Babička Agafa má v ponuke veľmi pekné kúsky. V mojom wishliste ich skončilo niekoľko. Jedná sa o cenovo dostupnú kozmetiku, ktorá je pre celú rodinu. Prírodné mydlo s nektárom mi padlo do oka okamžite, lebo  je ružové. Dievčenské, nežné, veľmi pekné. Je celkom vtipné, že kým ako mladá žaba som chodila oblečená len v čiernej a farby som zo života vypúšťala, a teraz, pred tridsiatkou, sa tých farieb neviem nabažiť. A je celkom jedno, či v oblečení, líčení alebo v kozmetike. 

Obal je veľký, plastový, s jemnou etiketou. Mydlo má až 500 ml, preto pôsobí väčšie. Etiketa aj popis sú v ruštine, ale nájdete na ňom aj slovenské pokyny. Mydlo je tiež ružové a vyzerá skôr ako nejaký obláčik, ktorého sa nechcete ani dotknúť, aby sa mu náhodou nič zlé nestalo. Vonia prekrásne. Je to kvetinová vôňa, sladká, ale nie príliš, krásna a úplne ženská. Pri prvom použití som sa jej nevedela dočuchať, tak sa mi páčila. Niekedy si hovorím, ako je dobre, keď sa obklopujem tak voňavými kúskami, ktoré mi zlepšia náladu a teším sa na ich použitie už len preto, lebo voňajú. Určite je podstatnejšie, aby boli účinné, ale takýmto produktom jednoducho nedokážem odolať. Konzistencia je taká tuhšia, ale krémová. 

Mydielko sa pri vyberaní akoby ťahá, nerozteká sa a vynikajúco pení. Stačí maličká trocha a vznikne bohatá pena, ktorou ľahko umyjete ako vlasy, tak aj telo:
  • ako sprchový gél je skvelý. Krásne pení, pokožku umýva bez vysušovania a zanecháva ju jemnú a voňavú.
  • omnoho radšej mám tieto mydlá ako šampón. Dobre vplýva aj na moju ekzematickú pokožku, pretože ju umýva bez podráždenia. Ekzém svrbí menej, zmenšujú sa suché plochy a je jemnejšia. Vlasy sa pomerne dobre rozčešú aj bez kondicionéru a tak pokúpeľové česanie nie je až takým bojom. Pekne sa lesknú, sú jemné a pevné, pekne sa dajú upraviť a majú aj objem, nie sú celkom spľasnuté.
Tieto mydlá sú fajn aj na dovolenky, lebo jedným produktom sa bez problémov umyjem celá a mám istotu, že budem spokojná. Nektárové mydlo je vďaka svojej neopakovateľnej vôni vhodná skôr pre ženy, no iné sú svojou sviežou vôňou vhodné aj pre pánov.

Plusy:
  • šikovné zloženie
  • veľmi pekná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • hustá pena
  • vhodné na telo - pokožku umýva bez podráždenia a vysušenia
  • vhodné na vlasy - neškodí mojej atopickej pokožke, vlasy sú jemné, ľahké, lesklé, pevné, dobre sa upravujú a majú svoj objem
Mínusy:
  • zloženie

Nájdete v eshope Herbatica za 9,10 eur.



Skúsili ste už niečo od Babičky Agafy? :)

Herbatica.sk - zdravie, krasa, priroda

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Velmi zajímavá, ale u nás v česku jsem na značku nikde nerazila.. :(

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, vôbec neviem, či sa predáva aj v Čechách. Jedine skúsiť pozrieť,či naše eshopy neposielajú aj do zahraničia :)

      Odstrániť
  2. Mě se líbí ta konzistence :-) jinak tenhle produkt i značku vidím prvně. Nikdy jsem o téhle značce neslyšela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe