Veľmi zaujímavý a voňavý gél

11:34

Keď som sa motala po eshope Pompom kozmetiky, všimla som si žiarivé pleťové gély, ktoré vynikali pestrými farbami a zaujímavými ingredienciami. V ponuke boli aj darčekové balíčky za výhodnejšiu cenu a tak som mala dilemu, čo skúsiť. Nakoniec som sa rozhodla skúsiť pleťový gél s tým, že ak bude dobrý, vrátim sa po ďalší. Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou som si vzala kvôli vôni a hoci som mala na začiatku zmiešané pocity, vykľul sa z toho celkom zaujímavý produkt. Dnes mám druhé balenie a vzala som si aj ďalšie dva, jeden s kyselinou hyalurónovou a jeden s vitamínom C. Môžem ich len vrelo odporúčať.


Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou zloženie

Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou zloženie

Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou ingrediencie

Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou

Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou

Nedal sa prehliadnuť. Jeho krásna pastelová farbička mi udrela do očí a nevedela som sa naň vynadívať. Možností na výber bolo mnoho, ale on mi učaroval zo všetkých najviac. Pompom Neroli pleťový gél s kvetinovou vodou bol láskou na prvý pohľad aj ovoňanie. Mali sme síce niekoľko ťažkých chvíľ, o ktorých si povieme o pár riadkov nižšie, ale nakoniec som ho úspešne minula a aj preto som si kúpila tri ďalšie (jednak to bolo cenovo výhodné balenie a jednak vďaka nemu máte dokonalý pocit hydratácie). 

Vyzerá naozaj dobre. Priesvitný airless dávkovač (pri stláčaní pumpičky ide dno pomaly hore a vy tak miniete všetok produkt, ktorý je navyše dobre chránený pred vonkajšími baktériami a inými nepríjemnosťami) s veľkou etiketou je skrátka na zjedenie a stále tvrdím, že patrí k najmilším kúskom, aké som mala. Objem 30 ml je štandard, ale na jedno použitie mi stačila jedna pumpička, preto sa míňal celkom pomaly.

Druhá vec, ktorá ma očarila, bola jeho nádherná mandarínkovo neroli vôňa. Bola svieža, šťavnatá, úplne na zjedenie a nevedela som sa jej nabažiť. Pôsobila veľmi prirodzene, ľahko a pripomínala mi dovolenkový ošiaľ, ktorý som si naposledy užila v roku 2019. Konzistencia je redšia gélová, ideálna. Dobre sa rozotrie, rýchlo sa vsiakne, na pleti neostáva žiaden nepríjemný film. Proste paráda. Navyše je vhodný pre všetky typy pleti.

Toto všetko znie priam ideálne, však? Na začiatku sme mali drobný problém - po prvej aplikácii ma začal na pleti štípať a ja som premýšľala nad tým, či nemám alergiu na niektorú zložku. Ďalšie dni sa situácia opakovala, avšak každým dňom bolo pálenie jemnejšie. Potom ustúpilo celkom a mohla som si naplno užívať jeho účinky. Gély na báze vody mám rada, dokážu výborne viazať vodu a hydratovať. V teplom počasí ich milujem, pleť vôbec nezaťažia.

Pleť je po použití hodvábne jemná a viditeľne hydratovaná. Je tiež pružnejšia, žiarivejšia a svieža. Neupcháva póry a neprispieva tak k vzniku nových čiernych bodiek. Po aplikácii tohto pleťového gélu u mňa vždy nasleduje aj pleťový a očný krém, čím docielim hydratovanú, mladistvú pleť bez liniek a jemných vrások. Hoci naše začiatky neboli ružové a premýšľala som aj nad tým, že ho posuniem ďalej, som rada, že som vydržala. Vykľul sa z neho naozaj dobrý produkt a na leto je ako stvorený, pretože pleť potrebuje výdatne hydratovať.

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • krásne vonia
  • šikovný airless dávkovač
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, pleť neostáva lpkavá
  • neupcháva  póry
  • viditeľne hydratuje pleť, je jemnejšia a pružnejšia, redukuje jemné linky a vrásky, osviežuje
mínusy:
  • pri prvých použitiach ma na pleti štípal, postupne tento nepríjemný pocit zmizol
Nájdete ho v eshope Pompom, kde stojí 10,50 eur.


Máte obľúbený produkt tejto značky? :) U mňa vedú tieto hydratačné pleťové gély, jednoznačne. 



 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe