Najlepšie sérum, aké som kedy mala

16:16

Vianoce sú za rohom a tak som sa rozhodla predstaviť vám absolútne dokonalé pleťové sérum, do ktorého som sa zbláznila po prvom použití :) Náš príbeh sa začal písať pomerne nenápadne. Robila som objednávku a ako darček k nákupu som dostala vzorku Lancôme Rénergie H.C.F. Triple séra. Nechala som si ho v kúpeľni a v jeden večer som ho skúsila. Keď som sa ráno pozrela do zrkadla, neverila som vlastným očiam a ešte v ten týždeň som odoslala objednávku. Doposiaľ je to asi najdrahší kozmetický produkt, ktorý som si kúpila a som ochotná investovať do neho zasa. Či už sa rozhodnete svojej mamine, sestre alebo kamarátke kúpiť voňavé darčekové sady alebo toto namakané sérum, určite nešliapnete vedľa :)


Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum zloženie

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple sérum

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Sérum

Značka Lancôme je miláčik. Bez debaty patrí k tomu najkvalitnejšiemu, čo môžete na trhu zohnať. Parfumovaná voda La vie est Belle je jednou z mojich najobľúbenejších a nesmie mi doma chýbať. Mám doma aj niekoľko jej mladších sestier, ktoré tiež voňajú krásne. Asi aj preto som vedela, že Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Sérum napriek vyššej cene naozaj chcem. Neoľutovala som toto rozhodnutie a sérum si kúpim znova. 

Balené je v krásnej metalickej krabičke, ktorá sa ale nefotí najlepšie. Buď som sa na nej odrážala ja alebo všetko okolo, takže sa mi nepodarilo úplne vystihnúť, ako dobre vyzerá. Žiarivý je aj plastový obal, strieborno fialový, veľmi pekný. Je trochu vyšší a masívnejší, ale na poličke vyzerá okúzľujúco. Keď zložíte vrchnáčik, na pumpičke uvidíte otvor s tromi maličkými dierkami. Je to preto, lebo sérum obsahuje tri hlavné zložky:
  • kyselina hyalurónová je veľmi známa anti-age zložka, ktorá absorbuje tisícnásobne väčšiu hmotnosť vody váži ona sama. V sére je kyselina hyalurónová novej generácie, ktorá vyhladzuje vrásky a obnovuje v pleti hydratáciu
  • vitamín C a niacínamid, teda vitamín B3 zjednocujú tón pleti, vitamín C dodáva žiarivosť, niacínamid pleť upokojuje
  • kyselina ferulová má antioxidačné účinky a bráni predčasnému starnutiu
Keď stlačíte pumpičku, z každej dierky vyjde malé množstvo séra, ktoré treba spojiť a ideálne rozohriať. Používať ho môžete ráno aj večer, ja som si ho nechávala na večer. Nemá nijakú výraznú vôňu, len ľahký príjemný závan. Konzistencia je fajn, ani riedka, ani hustá, veľmi mi vyhovuje. Vydržalo mi dva a o pol mesiaca (občas som ho používala aj ráno, ale vtedy som automaticky siahla aj po SPF) a s výsledkom som bola nadšená.

Prečo je toto sérum dokonalé? Ak by som to mala zhrnúť len do jednej vety, povedala by som, že pleť je proste omnoho krajšia. Počas používania som nemala žiadne vyrážky ani iné problémy s pleťou. Lancôme Rénergie H.C.F. Triple sérum úžasne pôsobí proti vráskam, vyhladzuje ich spolu s jemnými linkami. Pleť je neuveriteľne jemná, žiarivá a perfektne zjednotená. Keď sa ráno pozriete do zrkadla, pleť je čistá, pevná, vyhladená a žiari. Mala som veľa dobrých sér, ktoré stáli zlomok... ale pri tomto som sa cítila tak krásna, až sa mi tomu nechcelo veriť. Dokonca aj vráska na mojom čele mizla a pleť bola regenerovaná a zdravá. Rozhodne idem do ďalšieho balenia a teším sa aj na darčeky, ktoré k tejto značke bývajú :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • šikovný obal s pumpičkou
  • premyslené zloženie
  • jemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • môžete ho používať ráno aj večer
  • Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Sérum viditeľne a rýchlo pôsobí proti jemným linkám aj vráskam, pleť je pevnejšia, jemnejšia, zjednotená, žiarivá a regenerovaná 
Mínusy:
  • nie je to lacná záležitosť, ale toto sérum stojí za každý cent
Kupovala som ho na Notine, kde ešte stále prebieha Black Friday a vianočné darčeky (a darčeky pre seba) môžete stále nakúpiť výhodne :)


Aké sú vaše skúsenosti s kozmetikou Lancôme? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe