O zubnej paste, ktorú som už dlho chcela skúsiť

13:39

Nebudeme si klamať, pokojne by som mohla byť označená ako nákupný maniak, pretože mám zoznam toho, čo by som si chcela kúpiť a skúsiť a postupne si v ňom škrtám, čo mám :) Začalo sa to pred pár rokmi, sprvu som mala len svoj kozmetický wishlist, no dnes mám taký istý aj na knihy :) Je to najmä preto, že niektoré knihy od mojich obľúbených autorov H.P. Lovecraft, Dan Simmons, Clive Barker a ďalší majstri hororu sú vypredaní, na bazároch ich veľa nie je stoja nemalý peniaz (rozumej, niekedy by som za to pokojne nakŕmila moju rodinu na týždeň až dva). Začala som objavovať nové a nové knihy a tak som si to musela začať zapisovať. Postupne si svoje vysnívané kúsky kupujem. A rovnako tak aj tie z kozmetického sveta. Niekoľko mesiacov mi vo wishliste svietila zubná pasta Mediblanc a konečne som ju skúsila. 


zubná pasta MEDIBLANC Whitening zloženie

zubná pasta MEDIBLANC Whitening

MEDIBLANC Whitening

Zubná pasta Mediblanc Whitening

Moje problémy so zubami si budem pamätať asi naozaj do konca života. Do mojej osemnástky som mala každý rok niekoľko kazov napriek tomu, že som sa o zuby dôkladne starala. Pri každej preventívnej prehliadke mi zubár povedal, že sa zasa niečo nové objavilo a ja musím prísť zasa. Potom sa však niečo zlomilo a keď som dovŕšila dospelosť, kazov bolo menej a menej, dokonca boli aj roky, kedy nebol žiaden. Odvtedy som sa veľa naučila, kupujem si kvalitné zubné pasty, ústne vody, gély na ďasná a citlivé zuby, zamilovala som si sonickú kefku alebo ústnu sprchu. Ako som spomenula v nadpise, zubná pasta Mediblanc Whitening bola v mojom  hľadáčiku pomerne dlho a konečne som ju skúsila :) 

Páči sa mi, že si ju môžete kúpiť v 50 alebo 100 ml balení. Tom menšie balenie, ktoré som mala aj ja, je super na dovolenky, lebo môj muž si berie do kufra len svoj sprchový gél a pomôcky na holenie - všetko ostatné končí u mňa a potom frfle, že mám ťažký kufor :) Mala som ju zo sebou aj v nemocnici a hoci som mala minimálny priestor, pekne sa doň vošla. Inak vyzerá pekne, žiarivo a tak veselo, veselšie ako ostatné tuby na umývadle :)

Keď som ju prvý ovoňala, okamžite sa mi zapáčila. Je to príjemná a svieža mentolová vôňa, nijak ostrá. Takže vôňa top. Chuť je tiež celkom v pohode, lahodnejšie, nie výrazná, svieža. Prekvapilo ma, že zubná pasta Mediblanc Whitening nepení. Mala som takých pást už viacero (najmä tie prírodné, napríklad od Weleda, vôbec nepenia), takže to nepovažujem za nič hrozné, no nie každý si na to zvykne (môj muž napríklad). Ja som si časom zvykla a tak to dnes už nepovažujem za nič rušivé. Je to skrátka iné. 

Táto zubná pasta je vhodná aj na citlivé zuby. Tie moje sú najcitlivejšie na studené veci a môže spokojne povedať, že keď som používala túto pastu, mohla som si dať bez obáv zmrzlinu alebo ľadovú kávu, zuby to zvládli bez bolesti. Pri dôkladnom čistení ostávajú hladké, čisté a dych svieži. Pasta je určená na bielenie zubov, ale každý, kto si kupuje bieliace pasty vie, že je to beh na dlhé trate a zuby nikdy nebudú vyzerať vybielené ako od profesionála. Pasta však dobre bojuje s rôznymi škvrnami, zuby pôsobia belšie a krajšie. Pocit vyčistených zubov je vynikajúci, žiaden povlak, svieži dych - som spokojná a chcela by som skúsiť aj ďalšie pasty tejto značky :)

Plusy:
  • v ponuke väčšie a menšie balenie
  • pekne vyzerá
  • dobre vonia
  • príjemne chutí, nie je veľmi ostrá
  • aj keď nepení, zuby sa umývajú dobre
  • veľmi dobre umýva citlivé zuby, ktoré potom menej alebo vôbec nereagujú na chlad, dobre čistí zuby a odstraňuje povlak, osviežuje dych, odstraňuje fľaky zo zubov a sú belšie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshoe Notino a momentálne aj v akcii, lebo prišla mnou očakávaná akcia Black Friday 2022 :) Nájdete tu zľavy 15 - 30 % na obľúbené značky ako Armani (dochádza mi Armani Sí, tá je dokonalá), Dr. Jart+, Versace, Lacoste, Yankee Candle, Benefit, Dermacol a mnoho ďalších. Akcia platí od 14.11. do 20. 11. 2022 a stačí zadať kód Notino. V tomto období nakupujem posledné vianočné darčeky a potom ma čaká už len pečenie a čaj pri krbe s vareným vínom (no a keďže stále nie som zdravá, tak miesto vína bude čaj).

Obľubujete nákupy počas Black Friday? Nakupujete vtedy na Vianoce? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe