Kruhy pod očami a vrásky nebudú mať šancu

14:01

Vačky, vrásky, kruhy pod očami i veľmi citlivé očné okolie trápi mnoho žien. Keď som zvykla do práce vstávať o štvrtej, netrvalo dlho a vyzerala som ako zombie. Darmo som sa snažila, ten spánok chýbal a na pleti sa to prejavilo viditeľne. Tak som začala pátrať po rôznych očných krémoch, maskách a obkladoch, ktoré by zmiernili moje kozmetické trápenie. Veľkou pomocou sa stali očné krémy s kofeínom, ktoré som doplnila o hydrogélové vankúšiky rôznych značiek. Nie je to vždy úplne najlacnejšia záležitosť, a preto keď som našla veľké balenie očných masiek od Mizon, nezaváhala som ani na okamih. Jedno použitie totiž nestojí ani celé euro. 


Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid hydrogélová maska na očné okolie s kyselinou hyalurónovou zloženie

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid

Mizon hydrogélová maska na očné okolie s kyselinou hyalurónovou

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid hydrogélová maska na očné okolie s kyselinou hyalurónovou

Značka Mizon je ďalším príkladom toho, že kórejská kozmetika patrí k tomu najlepšiemu, čo nájdete. Práve preto si ju kupujem  spolu s prírodnou kozmetikou najčastejšie. Kórejské pleťové masky bývajú naozaj super a tak som sa rozhodla vyskúšať aj očnú. V ponuke ich bolo niekoľko a voľba padla na Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid hydrogélová maska na očné okolie s kyselinou hyalurónovou. Kyselina hyalurónová je v mojej kozmetickej zbierke stálica a bola som zvedavá, ako bude účinkovať v týchto maskách. 

Hydrogélová maska na očné okolie je balená v krásnej modrej krabičke a rovnako krásne modrom (tyrkysovom?) obale. Je to farba, ktorú považujem za nádhernú a asi aj preto som pri nákupe pozerala najviac na ňu. Keď otvoríte balenie, na vrchu je ešte jeden biely ochranný vrchnáčik. Vďaka nemu vydržia dlho dobre vlhčené a splnia tak to, čo sľúbia. Je tam 60 vankúšikov, takže vystačia na 30 použití. Ako som už spomenula, nestáli ani 30 eur, čiže cena je viac ako priaznivá. 

Vankúšiky na očné okolie sú pomerne tenké, avšak dobre vlhčené, takže dobre priľnú k pokožke a držia na nej. Väčšinou sedím, keď si ich aplikujem, držali dobre a neskĺzavali. Z masky nejde takmer žiadna vôňa, len nejaký jemný závan a pri aplikácii ho nie je ani cítiť. Nedráždia očné okolie a aplikovať sa môžu jeden - dva razy týždenne. Väčšinou hovorím, že všetko v kozmetike treba používať podľa potreby, keď bola situácia veľmi zlá, používala som ich každý druhý deň. Keď sa zlepšila, stačilo raz za týždeň. 

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid hydrogélová maska na očné okolie s kyselinou hyalurónovou poteší každú ženu, ktorú trápia kruhy pod očami, jemné linky a vrásky, unavená pleť. Pri pravidelnej aplikácii sa zmierňujú opuchy aj kruhy po očami. Pleť je hydratovaná, svieža a vyhladená, takže pôsobí oddýchnutým dojmom, ako po výdatnom spánku. Výraznejšie vačky či tmavé kruhy spôsobené genetikou alebo chorobami asi táto maska nedokáže vyriešiť, no inak účinkuje tak, ako sľubuje. Momentálne mám doma už len asi dve masky na oči, takže mám v hľadáčiku hydrogélovú masku na očné okolie s kolagénom. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • jedno balenie vydrží na 30 aplikácií
  • bez vône
  • jednoduchá aplikácia
  • hydrogélová maska je dobre vlhčená, drží na mieste
  • nedráždi očné okolie
  • maska pomáha redukovať opuch a kruhy pod očami, vyhladzuje vrásky, očné okolie je vyhladené, jemné a svieže
Mínusy:
  • nenašla som
Masku na oči od Mizon nájdete v eshope Notino

Aké masky na oči sa vám osvedčili proti kruhom pod očami a vráskam? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe