Lak, ktorý vydrží 10 dní na nechtoch?

14:23

Musím povedať, že som šťastná, že sedím! Včera sme sa vybrali na Čachtický hrad. Počasie bolo celkom ideálne, i keď trochu popršalo, ale zistila som, že mojim kolenám sa výlet nepáčil, lebo len sedím a dúfam, že prestanú bolieť. Večer som sa po milión rokoch vybrala do kina, konečne som videla Expendables 3 a hádam sa dožijem aj štvorky :) Deň to bol super, ale dnes to vyzerá tak, že budem len spať, ležať, čítať alebo písať :) Najlepšie bez chodenia. Včera som pripravovala recenziu na lak 10 Day Anti Choc No Chips od Bourjois, ale keď sme sa rozhodli vyraziť, nestihla som nahrať ani len fotky. Preto to teraz napravím. Laky na nechty sa stali neodmysliteľnou súčasťou môjho života a tak si pomaly rozširujem zbierku o rôzne farby a značky. Bourjois Paris dlho svietil na mojom wishliste, nakoniec som si spravila radosť lakom, ktorý sľubuje, že vydrží  dní. Vydrží?





 


O laku si môžete prečítať:

    "Dokonalá červená - to je lak od značky Bourjois, ktorý má špeciálne upravený štetček, vďaka ktorému vydžia Vaše nechty upravené dlhšiu dobu. A to až o 3 dni dlhšie než s bežným lakom na nechty. Vďaka pro-silicum formule vydrží po dobu 10 dní. 2x tak silný, odolný a chráni nechty pred ich lámaním ."

Červené laky môžem. Sú krásne, sú rôznych odtieňov, nikdy nebudú otrepané a nudné. Aj preto som pri výbere siahla po tejto farbe. Pravdou je, že som doma mala kopec červených lakov a tento bol len ďalší do počtu, ale aj tak som sa naň veľmi tešila. Bola som zvedavá na ten  štetec, ktorý z neho mal spraviť niečo výnimočné. Hm, to, čo reklama ospievala, som ja ofrflala. Obal je pútavý, zaujímavý najmä vrchnákom. Má 9 ml, nie je ani malý, ani veľký. To by sa mi na ňom páčilo. Horšie je to už so spomínaným štetcom. Je šikmo skosený, sprvu som si myslela, ako fajn, bude sa s ním dať poľahky dostať aj do kútikov. Haha, ani nie. Vždy, keď sa snažím čo najprecíznejšie si nalakovať nechty, si zašpiním aj nechtovú kožtičku, takže odlakovač v pere má robotu istú. Neviem, či je to o šikovnosti alebo rýchlom ťahu, ale mne sa s ním skrátka nerobí dobre. Nie je nad široké štetce ako majú Essence laky. Farba je krásna, sýtočervená. Dobre kryje už v prvej vrstve, čo sa mi nestáva veľmi často. Potrebujem však dve, aby som prekryla moje snehobiele nechty. Rýchlo schne, čo je jedna z vlastností, za ktoré má u mňa lak vždy veľké plus. Neznášam, keď musím dlho čakať,aby som zasa mohla niečo robiť. Čo sa tej výdrže týka, to je viac ako zaujímavé. Po prvom nalakovaní som sa schuti zasmiala. Lak vydržal sotva deň. Potom som naniesla podkladový lak, tento lak a nadlak. Vtedy bola výdrž asi 5 dní, ale už som mala obité konce. Tie 4-5 dní vydržal, ale potom už išiel dolu, lebo nebol na nechtoch pekný. Odlakuje sa celkom ľahko, nezafarbuje všetko, čoho sa odlakovač dotkne. Po odlakovaní vino, že nechty nie sú zafarbené. Mal by chrániť nechty pred lámaním. To presne neviem posúdiť, lebo odkedy používať kúru pre silnejšie nechty, neštiepia sa, nelámu sa, pekne rastú.

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • krásna, sýta farba
  • stačí jedna vrstva
  • dobre sa odlakuje, nezafarbuje nechty
Mínusy:
  • nemám rada štetec
  • 10 dní určite nevydrží
Lak som kúpila na internete za necelých 6 eur. 

Aké máte skúsenosti s lakmi Bourjois.

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Mně přijde, že výdrž nikdy neodpovídá slibům. :D Každopádně je to pěkný odstín! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite nie, ich reklama ich predáva :) Ale občas sa nájde svetlá výnimka, ktorá vydrží aspoň polovicu z času, ktorý sľubuje :D

      Odstrániť
  2. Co bych za to dala kdyby mi lak vydržel aspoň 5 dní, ale na mých pitomých nehtech mi vydrží tak 2 max 3 dny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne veľmi pomáha podkladový lak, inak som bola tiež rada, keď vydržal aspoň 2 dni. Teraz som mala niektoré aj týždeň - Astor, Max Factor... ale väčšina padne pri umývaní riadu alebo kúpeľne :)

      Odstrániť
  3. Tak nájsť lak ktorý vydrží 10 dní na nechtoch v neporušenom stave je fakt výzva, ja som doposiaľ taký nenašla, tiež mám strašne rada červené laky, ale používam ich pomenej presne kvôli ich ťažkej údržbe, skrátka sa to nedá. Najlepšie na mojich nechtoch zatiaľ držal lak Max Factor Facefinity, ale ten už prestali vyrábať a nový Glossfinity som neskúšala zatiaľ, pripadajú mi predsa len na lak trochu pridrahé.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som nasla laky, ktore vydrzia aj viac nez desat dni!!! zarucene, mam to odskuane a to doma upratujem a podobne. Je to novinka, a u nas viem len o jednej stranke. Su to laky Models own a essie professional. Zarucene vydrzia dlho a maju nadherne farby,niektore su aj vonave, staci uz len jedna vrstva, som nimi nadsena.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zabudla som tu stranku www.maani.sk, ceny zodpovedaju, tie iste ako v zahranici.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa štetec tiež absolutne nepáčil, Bol taký nemotorný...a výdržm tak max. 2 dni:(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ak niektorý vydrží 10 dní, tak isto ten https://www.notino.sk/tom-ford/nails-lak-na-nechty/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za tú cenu si kúpim niekoľko rôznych lakov a našla som značky, ktoré za pár eur vydržia 5 až sedem dní :)

      Odstrániť
  8. suhlasim ze aj za par eur sa da kupit lak, ktory dlo vydrzi...moj posledny ulovok z notina - rimmel london 60 seconds super shine 340-tka a vydrží v kľude sedem dní

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Rimmelom nemám dobré skúsenosti, ale je za dobrú cenu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe