Snaha zastaviť čas

18:35

Ani si neviete predstaviť, ako sa teším na ďalší Misshabox. Ubehlo už niekoľko mesiacov od vtedy, ako som si ho kúpila prvý raz (zatiaľ aj jediný) a veľmi ma nadchol. Bol plný zaujímavých produktov, o mydielku, hubke na čistenie pleti i lakoch na nechty ste si už mohli prečítať (lak mám dokonca z polovice minutý). Okrem plných produktov som si v ňom našla niekoľko vzoriek a miniverziu krému (10 ml) z rady Immortal Youth pre večne mladú pleť. Krémik mi pár týždňom odpočíval v poličke a keď som minula svoj nočný, rozhodla som sa skúsiť tento, aby nevyšiel navnivoč. Ako drobec obstál? :)







O kréme si môžete prečítať:

     "Rada Immortal Youth bola vyvinutá na základe prianí a požiadaviek zákazníčok o anti age funkčnú kozmetiku. Koncept tejto rady je v udržaní dvoch proteínov Sirtuínu a Survivínu v bunkách pokožky. Nedostatok týchto proteínov sa prejaví v rýchlejším starnutím a degradáciou vašej pleti. Ďalší dej, ktorý ovplyvňuje starnutie vašej pleti je glykácie (Neenzymatické glykozylácia), keď sa cukor naväzuje na bunky pleti a tá stráca svoju pevnosť. Za starnutie pleti je zodpovedná tiež oxidácia. Antiglykačné a antioxidačné komponenty sú preto primárnou zložkou radu Immortal Youth. Obsahujú tiež karnozín, aminokyselinu zodpovednú za reguláciu cukrov v krvi. SilverVine, extrakt z aktinídia strieborné ( v poslednom čase začína mať uplatnenie v protirakovinové liečbe), prestavuje štruktúru pokožky a zabraňuje strate kolagénu. Extrakt z myrty,  podporuje tvorbu prospešných proteínov v pokožke. 
Ingrediencie:
DN-Aid, Trylagen, Extramel-C, Floral Perfume, Betula Japonica Juice
Paraben-free, Dye-free, Triclosan-free, Mineral Oil-free 
No ingredients derived from animals."

V Misshaboxe bola malá verzia 10 ml, plné balenie má 50 ml. Táto rada má úžasné obaly - čierne. Odkedy sa pamätám, nakupujem si najmä čierne oblečenie, pretože táto farba mi príde nesmierne elegantná. Preto ma obal veľmi zaujal a príde mi veľmi pekný. Viem, že mnohí považujú túto farbu za fádnu, ale podľa mňa nikdy nesklame. Malé balenie si ma získalo tým, že sa všade vošlo, asi by som si taký malý krém aj kúpila, lebo nikde nezavadzal a v cestovnej kozmetickej taštičke nezabral takmer žiadne miesto :) A teraz k jeho vlastnostiam. Veľmi milo ma prekvapila vôňa. Je sladká a veľmi mi pripomína niečo z detstva. Hneď, ako som ju ovoňala, sa mi vybavila izba v dome, kde sme predtým bývali. A vôňa krému na ruky, ktorá naplnila vzduch. Počas krémovania ju bolo trošku cítiť, preto sa na jeho každovečerné používanie tešila. Konzistencia je hustejšia, preto som sa trošku bála, či nebude na moju pleť veľmi mastný. Pri prvom použití som asi naniesla veľa krému, lebo pleť sa trošku leskla. Pri nasledujúcich použitiach som ho použila len málinko, vďaka čomu mi vydržal dosť dlho. V tenkej vrstve mi neupchával póry a nevznikali tak nové nedokonalosti. Do pleti vsiakne rýchlo a nezanecháva lepkavý pocit, ale taký zvláštny áno... je cítiť, že na pleti niečo je, ale nie je to lepkavé ani mastné. Výsledky sú viditeľné. Pleť je pri pravidelnom používaní podstatne jemnejšia na dotyk, je pevná a pružná, linky sa strácajú. Teraz som mala možnosť sledovať, ako pomáha predchádzať vzniku jemných liniek či prvých vrások, ktoré sa môžu objaviť okolo 25 roku života (niekedy aj skôr či neskôr, závisí to od viacerých faktorov). Možno o pár rokov skúsim, ako účinkuje na vrásky, uvidíme :)

Plusy:
  • pekný obal (lebo čierna je krásna)
  • príjemná vôňa
  • hustejší, ale nie mastný
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky, nezanecháva ju mastnú ani lepkavú
  • pleť je pevnejšia, pružnejšia, linky sú vyhladené, pleť pôsobí sviežo a krásne
Mínusy:
  • asi len vyššia cena
Krém kúpite na stránke http://missha.sk/, kde 50 ml krém stojí 42,50.

Ktorý produkt Missha ste si obľúbili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Hmmmm vyzerá to super Lucka :) ešte som si od nich nič neobjednávala, ale asi budem musieť...:D No áno, tá cena je dosť vysoká, ale mne krémy vydržia aj dosť dlho :) a čierna je kráááásna :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne veru krémy dlho vydržia, len ak ma nejaký nadchne, používam ho aj dva razy denne a skorej ho miniem :) A s tou čiernou súhlasím :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe