Tipy na nákup - decembrové akcie na Eshop store a ako som zasa nakúpila

18:37

Nedávno som vám priniesla článok, ako som v októbri  nakúpila v eshope Eshopstore a ušetrila 50%. Keďže sa blíži čas Vianoc, chceme obdarovať svojich blízkych i seba (ja už som sa!), opäť si pre nás pripravili peknú ponuku. Keďže som nedávno opäť neodolala a nakúpila, rozhodla som sa priniesť vám informácie o tom, ako dobre môžete nakúpiť v decembri. 
Vianočné akcie
  • nákup nad 10€  - 20% zľava + darček zadarmo
  • nákup nad 20€ - 25% zľava + darček zadarmo + poštovné zadarmo (platí pre objednávky hradené prevodom, na dobierku je doplatok 1€)
  • nákup nad 30€    - 30% zľava + 2x darček zadarmo + poštovné zadarmo (platí aj na dobierku)
Nie sú potrebné nijaké kódy, všetko sa odráta pri spracovaní objednávky. Zároveň si na facebooku môžete zasúťažiť o náramok s menom, čo sa mne veľmi páči :) Uvažovala som, že si nejaký zadovážim, lebo je to milé a nápadité. Prinášam aj pár fotiek z môjho posledného nákupu, možno vás inšpirujem k nákupu darčekov mamine, sestre, kamarátke či sebe.




Musím povedať, že aj moja druhá objednávka bola bezchybná. Dorazila tesne po objednaní. Každý výrobok je poriadne zabalený v obale alebo v ochrannej bublinkovej fólii, aby sa nepoškodil. Okrem klasického obalu sa ale môžete tešiť aj na rôzne malé milé farebné sáčiky a taštičky, ktoré sú perfektné aj ako darčekové balenie. K šperkom dostanete letáčik, kde je uvedené, ako sa treba starať o hodinky aj o bižutériu, aby vydržali čo najdlhšie v neporušenom stave. Ak ste registrovaný zákazník, k nákupu nad 10 eur dostanete aj milý darček, prvý raz som dostala náramok proti urieknutiu, druhý raz sponku. Ak sa náhodou stane, že výrobok, ktorý si objednáte, nie je na sklade, spýtajú sa vás, či vám majú poslať objednávku hneď a zvyšok pošlú po naskladnení, alebo si počkáte na skompletizovanie objednávky. Toto sa mi veľmi páči, pretože to svedčí o tom, že sa zaujímajú o to, čo zákazník naozaj chce. S komunikáciou sme teda nemali problémy, na všetky otázky mi milo odpovedali. Doma sme tri baby, takže som si istá, že nákup v tomto obchode si ešte zopakujem.




Ako prvé som si vybrala peňaženku. Moja je v katastrofálnom stave, ale má na to nárok, pretože som ju kupovala ešte za koruny a odvtedy bola so mnou denne na cestách. Do tejto som sa zamilovala na prvý pohľad. Dýcha na mňa francúzskym štýlom, eleganciou a ležérnosťou všedných dní. Je veľká, ale úplne ľahučká, vmestia sa do nej všetky moje karty, peniaze aj doklady a je k nej aj šnúrka, ktorú možno pripevniť na zips a ľahko sa mi loví v kabelke.




Verte či nie, ale po takomto masívnom náramku som túžila roky. K jednoduchému čiernemu topu je to dokonalý doplnok, ktorý je pekný ako na štíhlej, tak i na pevnejšej ruke. Moja mamina sa smiala, že je to miesto sadry, keby si zlomím ruku :) Áno, je veľký, ale ľahký, nezavadzia a ľahko sa skladá dolu.





Po mojich prvých hodinkách z tohto eshopu som vedela, že nebudú posledné. Sú jednoducho prekrásne  a možno ich zladiť s akoukoľvek bižutériou. Hodinky boli zabalené v obale a v krásnom vrecúšku.



Trend masívnych náhrdelníkov už dorazil aj ku mne a bol by hriech aspoň JEDEN nevlastniť. Tento si ma získal hneď. Je elegantný a hravý zároveň, nie je ťažký a príde mi, neviem, či je to vhodné slovo, ale taký starožitný. Nie, vintage je lepšie. 



Sovička musí byť! Na sovičky v bižutérii som si veľmi zvykla a pomaly si rozširujem zbierku. K prstienku a náušniciam pribudol aj dlhší náhrdelník žiariaci farbami a dobrou náladou.


Och, aby som nezabudla, ďalšie hodinky ♥ Lebo som si na ne až podozrivo rýchlo zvykla.



Ako som spomínala, k nákupu dostanete letáčiky, ktoré vám poradia, ako sa starať o bižutériu.


Môj darček k nákupu  - krásna sponka do vlasov. Predtým to bol perfektný náramok proti urieknutiu.






S nákupom prstienkov som trochu otáľala, lebo je tam  len jedna veľkosť. Na stránke sú síce nejaké rozmery, ale to by som nebola ja, keby som nezmätkovala a nepremýšľala, čo by to tak asi mohlo byť (rozumej, že aký rozmer, hlavne, že je to tam napísané). Keď som však zbadala tieto lístočky, neváhala som. Dúfala som, že skrátka sadnú. Sadli. Vďaka tomu, že prsteň je otvorený, sedí na všetkých prstoch (okrem malíčka) a nikde netlačí, je jemnučký, nenápadný a krásny. Preto som si ho vzala aj v zlatom, aj v striebornom prevedení. Pred pár dňami som vyhodila niekoľko úplne zájdených kúskov prsteňov, náramkov i náušníc, takže mi padli ozaj do rany. 

Eshop len odporúčam. Po dvoch nákupoch som veľmi spokojná a rozhodne sa sem vrátim. Minimálne keď budem zháňať darčeky mamine a sestre, lebo vianočné som už našťastie nakúpila :)

Radi nakupujete bižutériu ako darček pre svojich drahých? :)

You Might Also Like

18 Vaše komentáre

  1. peňaženka je krásna :) letím si ju objednať tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tam váhala ešte nad jednou, takou akoby vyrezávanou. Bola výraznej farby. Ale potom som videla túto francúzsku a vedela som, že bude moja :)

      Odstrániť
    2. ja hľadám už strašne dlho nejakú s takýmto motívom, no buď sa mi nepáči ako je usporiadaná alebo celkovo motív alebo je cena príliš drahá .. no táto mi padla hneď do oka :)

      Odstrániť
    3. Táto je cenovo úplne super a usporiadanie sa mi zapáčilo tiež, lebo má dosť slotov na karty, aj doklady som tam dostala a s peniazmi tiež nie je problém :)

      Odstrániť
  2. Vážně nádherné věci! Úplně mě okouzlil ten masivní náhrdelník.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc moc hezké věcičky. Ale nejvíce mě zaujala peněženka a hlavně sovička! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné věci! :) Moc se mi líbí ty prstýnky - jednoduché, ale nádherné. :)
    Janie Reinde

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja milujem veľké masívne prstene, ale niekedy treba aj niečo jemnejšie a jednoduchšie :)

      Odstrániť
  5. veľmi pekné veci :-) eshop už prezerám a rozhodne budem objednávať, vďaka za tip!

    inak, pozývam ťa na moju Vianočnú giveaway, budem rada ak sa zapojíš :)
    http://sophisticateddiary.blogspot.sk/2014/12/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že sa tam dajú vybrať nádherné kúsky :) Rada sa podelím a skvelú možnosť nakúpiť :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  6. Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů :-) - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekné veci, ale z tej peňaženky som hotová. Zbožňujem veci s Eiffelovkou a mojím snom je raz navštíviť Paríž :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe