Proteínový šampón na regeneráciu vlasov

17:57

Nájsť šampón, ktorý by mi dlhodobo vyhovoval, je takmer nemožné. Môj atopický ekzém si vyberá, ktorý šampón má šancu a občas mu ju dá len nakrátko, potom ho musím zameniť, inak by som sa zbláznila. Preto som si zvykla, že keď miniem jeden šampón, kúpim si iný, aby som nemala po sebe to isté. Občas sa síce stane, že kúpim zle a nemôžem ho používať, lebo už po prvom použití si idem rozškriabať hlavu, ale väčšinou sa mi dostane do rúk šampón, ktorý znesiem. Presne ako proteínový šampón od Himalaya Herbals. Získal si ma rýchlo.








O šampóne si môžete prečítať:

     "Šampón vlasy regeneruje a chráni pred každodenným poškodením. Vlasy vyživuje a zvyšuje ich pevnosť. Zabraňuje vypadávaniu. Zaručí im hodvábnu jemnosť a žiarivosť. Udržuje ich mäkké, lesklé a zdravé
Tento proteínový šampón je obohatený o výťažky z bylín bohatých na bielkoviny a tak poskytuje vlasom ich dennú dávku bielkovín. Zloženie 2-v-1 vlasy čistí a zároveň kondiciuje.
Účinné látky:

  • Fazuľové výhonky (Terminalia Belerica) - bohatý zdroj prírodných proteínov
  • Sladké drievko (Glycyrrhiza glabra) - napomáha k rastu vlasov
  • Indický egreš - Amla (Emblica Officinalis) - prírodné vlasové tonikum pre ochranu vlasov"
Šampón má 200 ml a je v plastovom obale. Ten má zaujímavý tvar, taký iný a spolu s vrchnáčikom, tiež celkom iným, sa mi veľmi páčia. Je ľahký a nezaberá veľa miesta. Pri mnohých výrobkoch mi celkom záleží na tom, ako vonia. Vždy ma poteší krásna, pútavá, niečím výnimočná vôňa, ktorá pohladí čuchové zmysly, dokáže zlepšiť náladu a prináša aj do škaredého dňa niečo optimistické a príjemné. Pri šampónoch si na to veľmi nepotrpím, oveľa dôležitejšie je pre mňa to, ako naň reaguje moja atopická pokožka. Môže voňať akokoľvek krásne, ale keď ma z neho svrbí hlava, nemá u mňa šancu. Tento šampón vonia zaujímavo. Neviem to celkom popísať, ale nie je to veľmi umelé ani rušivé, takže je to v poriadku. Nie je veľmi riedky, takže sa nerozteká a nemusím ho naháňať po rukách. Veľmi dobre pení, stačí len trocha šampónu a vzniká bohatá pena, ktorá umýva vlasy. Obyčajne hodnotím šampón z dvoch hľadísk - aký je k pokožke a aký je k vlasom. Začnem pokožkou. K nej je šampón naozaj šetrný, nevysušuje ju, nedráždi, takže po jeho použití ma nesvrbí viac ako obyčajne. Čo sa týka starostlivosti o vlasy, tam som veľmi spokojná. V prvom rade, po každom použití príjemne voňajú. Majú aj určitý objem, takže sa nemusím báť, že mi spľasnú krátko po usušení. Pekne sa lesknú, ľahko sa rozčesávajú, sú pevnejšie a celkovo odolnejšie, menej sa lámu a ani fén a natáčky im tak veľmi neškodia. Jedinou výčitkou je zloženie.

Plusy:
  • zaujímavý obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, nie je veľmi riedky
  • umýva dobre, vlasy sú po použití lesklé, pevnejšie, krásne sa lesknú, ľahko sa rozčesávajú, majú väčší objem
Mínusy:
  • zloženie
Šampón kúpite na internete alebo v lekárni či drogérii a jeho cena sa pohybuje okolo 4,50.

Mali ste niektorý Himalaya Herbals šampón? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ja chtela vyzkouset od Himalaya Herbals masku ale v drogerii jsem ji zatim nenasla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento šampón som mala zatiaľ len raz a tiež som s ním mala podobné skúsenosti ako ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. Ammonium Lauryl Sulfate, lebo spôsobuje podráždenie očí, kožné vyrážky, lupiny, lúpanie kože, alergické reakcie a mnoho iných zdravotných problémov. Methylisothiazolinone môže spôsobovať dermatitídu a Methylchloroisothiazolinone je tiež s podobným účinkom. Vzhľadom na to, že šampóny sú často používané veci, by tam takéto veci nemali čo robiť. Najhoršie je len to, že spotrebiteľ sa niekedy na internete zloženie nedopátra a vtedy je najlepšie kúpiť si produkt v obchode, aby si ho mohol preštudovať.

      Odstrániť
    2. Ammnium Lauryl Sulfate je asi v kazdom sampone. Resp. este som nemala, taky v ktorom by nebol.

      Odstrániť
    3. To je na tom to najhoršie, že je takmer všade a posledné štúdie ukázali, že sa ukladá v tele a je nebezpečný. Asi len prírodné šampóny ho neobsahujú, budem sa musieť obzrieť aj po takých, aby som to striedala.

      Odstrániť
  4. A mastnia sa od neho vlasy velmi ? :) lebo vyzerá celkom fajn, len ja mám zase problém aj s tým :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa vlasy nemastia skoro vôbec :) Ale pri tomto šampóne sa nezačali, takže myslím, že sa veľmi nemastia.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe