O trblietavom pohľade

16:04

Nedávno nám Dermacol opäť poslal nádherné novinky. Konkrétne očné tiene a lak na nechty. Pri oboch výrobkoch sa mi úplne trafil do vkusu - nádherný hnedý tieň používam denne a krvavočervený lak na nechty sa stal mojím miláčikom. Dnes sa budem venovať tieňom, tie už mám odskúšané dokonale - s podkladovou bázou (hneď tromi, pre istotu), bez bázy, s vetrom a dažďom, celým dňom na nohách (rozumej viac ako 15 hodín to isté líčenie). Nebudem klamať - zamilovala som si ich.






O tieňoch si môžete prečítať:

      "Dve výborne zladené kombinácie nádherne vytieňujú oči. Jemná púdrová textúra je skvele priľnavá a dokonale krycia. Dlhotrvajúce – líčenie zostane počas celého dňa dokonalé. Ľahko a jednoducho sa nanášajú. Praktický obal s obojstranným aplikátorom.

Saténový očný tieň: jemný, svetlý odtieň pre prejasnenie
Minerálny očný tieň: rozžiari oči mesačným trblietaním a pohľadu dodá hĺbku, rôznofarebné pigmenty a jemné trblietavé čiastočky vytvoria tie najtrblietavejšie odlesky"

Na výber je zo štyroch odtieňov a som šťastná, že som dostala ten hnedý, lebo mne sa páči zo všetkých najviac a práve hnedý používam najčastejšie. Obal je síce jednoduchý, ale je dosť pevný a dobre tak chráni tieň pred tým, aby sa mu niečo nestalo. Oceňujem priložený aplikátor. Je síce pravda, že už roky používam len štetce, ale aplikátor je celkom šikovný na cesty alebo na okamihy, kedy nemôžem len tak vytiahnuť štetec a líčiť sa s ním ( štetec so sebou v kozmetickej taštičke nenosím, lebo sa mi tam väčšinou nevojde). Tiene sú veľmi dobre pigmentované. Hnedý odtieň obsahuje aj trblietky, vďaka čomu rozžiari pohľad. Spolu so svetlým tieňom tvoria dokonale zohraté duo a vykúzlia naozaj pekné líčenie. Neprášia sa, čo oceňujem najmä ráno, keď sa ešte v polokomatickom stave snažím pekne namaľovať. Keď používam štetec, tvoria sa také malé, hm, ako to nazvať... piliny? Skrátka malinké hrudky tieňa, ale vždy sa mi ich podarí dostať na štetec a dobre naniesť na viečko bez toho, aby mi popadali na tvár. Preto to nepovažujem za nejakú prekážku a ak mi náhodou trocha ostane po okraji balenia, len to sfúknem, aby to nešpinilo ten druhý tieň. Celkom dobre držia aj bez bázy (pracovný deň tak vydržali), ale radšej vždy použijem bázu (Avon, Dermacol alebo Artdeco). Vtedy sa tieň pekne pricucne na viečko a v super stave drží celý deň. Raz som ho mala vkuse na očiach takmer 15 hodín a za celý ten čas vydržal vyzerať veľmi dobre. Bolo vidno len minimálne zlievanie a otlačenie. Ani vo vetre a daždi sa mi nerozmazal, takže výdrž je naozaj výborná. Jediným problémom, ktorý sa niekedy vyskytne, je už spomenuté otláčanie. Ráno odchádzam s domu s perfektne nalíčenými očami, ale počas dňa ich musím občas skontrolovať, lebo hnedý tieň sa niekedy trochu otláča. To však robí mnoho tieňov a pri čiernom to býva najhoršie, lebo to vyzerá ako machuľa.


Plusy:
  • pevný obal, pribalený aplikátor je bonusom
  • nepráši sa a hoci sa pri používaní štetca tvoria maličké piliny, ktoré sa ale dobre nanášajú a neopadávali mi zo štetca
  • dobrá pigmentácia
  • vydržia celý deň, po dlhom dni som si všimla len jemné zlievanie, neotláča sa
Mínusy:
  • niekedy sa otláčajú
Cena duo tieňov je 6,89 a nájdete ich v drogérii alebo v eshope Dermacolu.

Ktorý zo 4 odtieňov na stránke sa Vám najviac páči? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Od Dermacolu som si oblubila korektor, ktory mam uz v Xbaleni. Ostatne vyrobky mi nejako neprirastli k srdcu.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada fixačný púder, linky na oči vo fixke a penové tiene, ale aj tieto sú veľmi dobré.

      Odstrániť
  2. Ja som si vždy myslela, že dermacol je značka, ktorá je šetrná k pokožke, ale po tom, čo som si všimla čo majú napriklad v telovom mlieku (a to som si bohužial všimla až keď už bolo doma) beriem tú značku trochu s rezervou.. ale micelárka od nich je super a tieto tiene majú krásne farby, mne sa v líčení páčia práve hnedé odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, telové mlieka či krémy na ruky majú dosť zlé zloženie, ale niektoré produkty sú ozaj super :)

      Odstrániť
  3. Hnede odstiny mam rada, jinak se mi z tech ctyr libi jeste ten prvni ruzovy odstin :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznám sa, ružové nepoužívam, ale sú veľmi pekné :)

      Odstrániť
  4. wow, vyzerajú fakt super :) tá sýtejšia je nádherná, určite sa na nich pozriem keď na mňa niekde vyskočí Dermacol :)

    Pozývam na moju giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam, používam ich denne :) A stále ma fascinujú rovnako.

      Odstrániť
  5. Tak tyto stíny vypadají naprosto božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa ten odtieň hnedej tiež veľmi páči. Vďaka za tip, rada vyskúšam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mne sa ten odtieň hnedej tiež veľmi páči. Vďaka za tip, rada vyskúšam:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe