Oceanizer - prudko svieži peeling

16:07

Dávno sme si nepísali o telovom peelingu :) Používam ich veľmi rada a tak často, ako sa dá. Pretože pokožka sa mi za to poďakuje. Odstraňuje odumreté bunky, pokožku vyhladzuje, zjemňuje a zanecháva ju jemnú a sviežu. Občas dokáže redukovať aj prejavy celulitídy a pomôcť nám tak k vysnenému krajšiemu telu. Naposledy sa v našej kúpeľni objavil telový peeling od Soaphorie - Oceanizer. Od Soaphorie som toho vyskúšala už viac, nakupovať som ju začala minulý rok a môj wishlist toho, čo by som si chcela kúpiť, sa len rozširuje. Toto bol môj prvý soaphoristický peeling a veľmi som sa naň tešila.






O peelingu si môžete prečítať:

     "Oceanizer je telový peeling s tonizujúcou morskou soľou najvyššej kvality, limetkovým extraktom a morskou riasou Fucus Vesiculosus z Francúzska. Táto morská riasa je využívaná vo wellness, obsahuje množstvo vitamínov, je vhodná na spevnenie pokožky, na strie a proti celulitíde. Limetkový olej z Mexika dodá peelingu nielen osviežujúco čerstvú vôňu, ale pomáha pri prekrvení pokožky. Odporúčame hlavne na telo z dôvodu hrubšej zrnitosti morskej soli. Peeling nezanecháva olejový film na pokožke, je vhodný aj na problémové partie - mastný a zmiešaný typ pokožky. Pred použitím odporúčame pretrepať/premiešať. Varovanie: nepoužívať pri otvorených ranách a ekzémoch kvôli PH hodnote soli."

Balenie je veľmi pekné. V sklenom pohári ozdobenom červenou šnúrkou sa nachádza peeling, ktorý zaujme modrou farbou. Takou nebovo modrou, keď je v lete horúco, nikde ani obláčika a pohľad hore je upokojujúci. Tieto poháre sa dajú využiť aj po minutí peelingu, ale ak ich doma nechcete, môžete ich vrátiť. Ušetríte nielen nejaké to euro, ale chránite aj prírodu, pretože sa tak môžu opätovne použiť. Modrý peeling pekne vonia. Je to svieža, limetková vôňa, ktorá povzbudzuje myseľ a mení kúpeľ na voňavý zážitok, ktorý je potešením pre zmysly. Je hrubozrnný, pokožku citeľne, ale jemne umýva a vyhladzuje ju. Pred použitím je dobré potrepať ho, aby sa olej spojil so zvyškom peelingu.  Peeling sa nanáša na vlhkú pokožku celého telo a krúživými pohybmi masírujeme. Je to príjemné a hrubšie zrniečka odvedú naozaj dobrú prácu. Treba sa vyhnúť otvoreným ranám, pretože v nich peeling štípe a je to trochu nepríjemné. Výsledkom je jemná a pružná pokožka, ktorá je hydratovaná a krásna na pohľad. Pri dlhodobom používaní si možno všimnúť redukciu prejavov celulitídy. Pokožka neostáva mastná, len vláčna a jemná. 

Plusy:
  • pekný obal, možno ho poslať späť a ušetríte tak nejaké to euro a ochránite prírodu
  • veľmi príjemná limetková vôňa
  • hrubozrnný peeling je hustý, pred použitím ho treba pretrepať
  • odstraňuje odumreté bunky, pokožku zjemňuje, vyhladzuje a redukuje prejavy celulitídy
Mínusy:
  • na rankách štípe
Peeling kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských obchodoch, jeho cena je 6,9 za 150 gramov.


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Na telo jsem zatim peeling nemela, pouzivam je spise na tvar, ale moc se mi libi, kdyz jsou v techto sklenenych nadobach, je pravda, ze se po vypotrebovani produktu daji skvele vyuzit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, tieto poháre sa v kuchyni dajú využiť úplne super :)

      Odstrániť
  2. ja som ešte nikdy poriadny peeling nemala!! :D

    pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe