Najdokonalejšia melónová vôňa

14:47

Melón patrí k letu. Ako bodky na chrbát lienky. Ako kakao na chladné horúce večery. Ako kvety na rozkvitnutú jarnú lúku. Je to niečo, čo skrátka musí byť. Aj keby čo bolo. Sladké, lahodné, voňavé kúsky červeného melóna patria na terasu zaliatu slnkom. Pekne pod slnečník, možno aj vejár je vtedy treba. Lebo je tak krásne teplo a každý vie, že je leto. Dermacol mi ho urobil už teraz - vďaka telovému peelingu a krému sa mi nechce z kúpeľne. Lebo v nej mám leto.








O  peelingu si môžete prečítať:

     "Jemný peeling s vôňou vodného melónu odstraňuje odumreté kožné bunky a zanecháva pokožku jemnú a hebkú. Aktívne zložky sú vodný melón a kryštáliky cukru.
Účinky : odstraňuje odumreté kožné bunky, zjemňuje pokožku, čistí a vyhladzuje, pokožka je jemná a hebká. Naneste na pokožku 1x týždenne a potom dôkladne opláchnite."

Aroma Ritual je pre mňa niečo, čo musím mať v kúpeľni - či už v podobe spchového gélu, telového krému či krému na ruky. Peeling ma veľmi potešil, pretože je to súčasť pravidelného večerného rituálu - dva razy týždenne siaham po peelingu a potom sa vytešujem, akú mám krásnu a hodvábne jemnú pokožku. Má 200 gramov a je v peknom plastovom obale, ktorý sa uzatvára šraubovaním, Pod viečkom nájdete alobalovú vrstvu, ktorú ja odtrhnem v okamihu, ako ju odfotím - predchádzam tak porezaniu, ktoré mne naozaj hrozí. Peeling je úžasný. V prvom rade - vonia na zjedenie! Neviem, či holdujete tým dlhokánskym pelendrekom, ktoré sa dajú kúpiť na jarmokoch. Jednou z príchutí je aj melón. Ten patrí k mojim najobľúbenejším, lebo nie je veľmi kyslý. A presne tak vonia peeling. Ako lahodná cukrovinka. To je jeden z dôvodov, prečo ho rada používam. Pekne prevonia vzduch v kúpeľni a vznáša sa okolo mňa omamná vôňa melónu. Iste, je sladšia, je výraznejšia, ale jednoducho - je neskutočná. Konzistencia je podobná, ao pri iných cukrových peelingoch, ktoré som mala, je hustejší, ale dobre sa rozotiera po tele. Umývanie s ním je citeľné - naozaj viete, že používate peeling, ktorý odstraňuje odumreté bunky. Mám radšej peelingy, ktoré majú väčšie, respektíve ostrejšie peelingové čiastočky, pretože vtedy je najlepšie vidno rozdiel, teda to, čo sa pri umývaní s pokožkou urobí. Kryštáliky cukru pokožku dôkladne očistia a šetrne obrúsia. Po použití je hodvábne jemná, hladučká, je to dobrý pomocník v boji s celulitídou, pokožka je viditeľne krajšia. Navyše, umývanie je pohladením duše, pretože vďaka sladkej vôni si oddýchne telo i myseľ a z vane vychádzam ako znovuzrodená. Odporúča sa používať raz týždenne, ale ja to nevydržím, musím po ňom siahnuť aspoň dva razy. Lebo milujem tú pelendrekovú vôňu :) Drobnou výčitkou je len zloženie. 

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna sladká melónová vôňa, ktorá mi pripomína cukrovinky
  • veľmi dobrá konzistencia, je hustý a dobre sa rozotiera
  • kryštáliky cukru sú citeľné, takže naozaj viete, že používate peeling
  • pokožku dôkladne čistí, odstraňuje odumreté bunky, zjemňuje ju, je krajšia
Mínusy:
  • zloženie
Odporúčaná cena je 5,59 a kúpite ho v drogérii alebo v eshope Dermacolu.

Ktorý z nových peelingov vás zaujal? :)

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. mne prídu zbytočne predražené :( to si radšej sama spravím doma a vyjde ma omnoho lacnejšie a viem čo si doň dávam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo ja viem... sú veľmi kvalitné, stačí ho použiť raz za týždeň, takže cena je primeraná kvalite.

      Odstrániť
  2. Zaujalo ma, že píšeš, že sú tam celkom veľké zrniečka, pretože mnoho pílingov je len taký gél a sem tam nejaká bodka, tak sa to minie účinku.....čo povieš.....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle peeling se mi moc libi, uz co se na FB Dermacolu objevilo, ze bude k dostani, tak si na nej brousim zoubky :-) Sahla bych budto prave asi po melounu nebo hrozenech s limetkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám ho tiež a musím povedať, že pre mna je to doposial naj peeling aký som kedy mala. Presne tie jeho veľké čiastočky su také super, že ked si spravim peeling, tak hladučku pokožku mám viac ako týžden.... uplne super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je úžasný a vyrovná sa aj cukrovému peelingu od Natura Siberica :)

      Odstrániť
  5. Ja mám z tejto rady melónové telové mlieko, tiež ma sklamalo zloženie, ale inak je fajn :) peeling by som asi vyskúšala írsku kávu, len keby tak nie sú predražené :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cena je vyššia, ale pomer cena a kvalita sa vyrovnáva :)

      Odstrániť
  6. Aroma Ritual od Dermacolu zbožňuju, už jsem vyzkoušela všechny možné voňavé varianty, ale melounový peeling ještě ne, tak to musím napravit. Díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je za čo :) Ja by som chcela ešte peeling limetka a hrozno :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe