Olivová maska?

18:31

Pleťové masky používam už dlhé roky - od strednej. Vtedy som si kupovala a používala najmä masky určené pre problematickú a aknóznu pleť. Potrebovala som ju dôkladne vyčistiť a vtedy som ešte márne bojovala s čiernymi boskami a fliačikmi od vyrážok. Boli to krémové (zriedka zlupujúce) masky, ktoré som používala s nádejou, že možno konečne budem vyzerať lepšie :) Dnes už nemyslím len na čistenie, ale aj na hydratáciu pleti. Na hydratovanie sú veľmi dobré shield masky, teda masky, ktoré vyberiete, nacapíte na tvár, odložíte a omladnete :)






O vysoko hydratačnej maske s olivovým olejom si môžete prečítať:

     "Obsahuje jedinečnú zmes olivového oleja, kolagénu a vitamínu E, ktorá dodá intenzívnu hydratáciu vašej unavenej a dehydrovanej pleti. Olivový olej navyše vyživuje pokožku a zanechá ju hladkú, sviežu a vyživenú. Viditeľne omladzuje pokožku. Pleť tak získava mladší a zdravší vzhľad . Je hypoalergénna a vhodná pre citlivú pokožku. Intenzívna hydratácia pre suchú a dehydrovanú pokožku.

Návod na použitie: V priebehu aplikácie masky sa odporúča relaxovať. Masku priložte na čistú a osušenú tvár a nechajte pôsobiť 15-20 minút, potom zvyšnú esenciu jemnými dotykmi vklepte do pokožky. Používajte 2-3 x týždenne alebo podľa potreby. Neodporúča sa aplikovať masku vo vlhkom prostredí (vaňa, sprcha a pod.), Znižuje sa tým jej priľnavosť k tvári.

1ks/balenie"
Produkty s olivovým olejom obľubujem. Je to jeden z tých úžasných všestranných olejov, ktoré využijete ako v kúpeľni, tak aj v kuchyni. Maska je jednorázová. Na obale nájdete zloženie aj návod na použitie. Tvar obalu sa mi veľmi páči - pripomína fľašu, ktorá ukrýva prírodný poklad pre našu pleť. Po otvorení vás ovanie celkom zaujímavá vôňa, ktorá nie je umelá ani rušivá. Po nanesení masky som ju ani nevnímala. Je dobre vlhčená, v obale ostalo dosť tekutiny, takže sa nemusíte báť, že by bola suchá a tým aj neúčinná. Maska sa netrhá, netrčia z nej žiadne drobné vlákna. Pokožku nedráždi a nezanecháva ju červenú. Rozprestiera sa celkom jednoducho a po použití je najlepšie ležať - máte tak istotu, že sa nezošmykne ani neposunie. Inak priľne celkom dobre, ja hrávam obyčajne karty, keď použijem takúto masku :) Po uplynutí 15 - 20 minút (nič sa ale nestane aj keď ju máte o niečo dlhšie) ju len dajte dolu a zbytkovú tekutinu jemne vtrite do pokožky. Možno ju zotrieť aj papierovým obrúskom, ale je to škoda - takto doprajete pleti ešte o trochu viac hydratácie. Ako prvé som si všimla úplne vyhladené jemné linky. Mám ich najčastejšie na čele (je dosť vysoké) a nad perami, lebo sa veľa smejem (smiech predsa lieči). Pokožka je vyhladená a pevnejšia. Okrem toho je hodvábne jemná na dotyk a pôsobí zdravšie, sviežejšie a oddýchnuto. Je hydratovaná a pripravená na trochu nočného krému (masky si dávam na noc, cez deň mi ti jednak nenapadne a jednak ani nemám dosť času). Ráno sa zobudím s krásnou, žiarivou a hydratovanou pleťou. Tieto masky u mňa bodujú a používam ich rada, najmä teraz v lete, lebo cítim, že pleť je smädná a potrebuje pomôcť.
Plusy:
  • zaujímavý obal
  • príjemná vôňa
  • maska sa netrhá, netrčia z nej jemné vlákna
  • je dostatočne vlhčená
  • ľahko priľne k pleti
  • pleť hydratuje, zjemňuje, osviežuje

Mínusy:
  • trošičku zloženie
Masku kúpite v eshope http://www.krasnadoma.sk, kde stojí 2,30.

Používate podobné  masky? :)


    

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe