Rozširovanie levanduľova - levanduľové mydlo

19:13

Levanduľova nie je nikdy dosť! Nedá sa ho nabažiť, nedá sa ho mať plné zuby, nedá sa mu vyhýbať! V mojej levanduľovej izbe plnej levanduľových doplnkov si občas vypijem levanduľový čaj popri tom, ako sa s láskou dívam na sušené levanduľové kytičky. Keď zaspávam, srdce plnené levanduľou mi prináša sladké sny a levanduľový krém na ruky prevonia všetko. Ráno ma čaká opäť moje levanduľové kráľovstvo, ktoré prenášam z izby aj do kúpeľne. Tam ma čaká prírodné levanduľové mydlo Sodasan.







O bio pleťovom mydle si môžete prečítať:

      "Jemné, bio pleťové mydlo Levanduľa je vhodné na ošetrenie pokožky celého tela a pleti. Vyrobené z vysoko kvalitných rastlinných bio olejov, s obsahom vyživujúceho bambuckého masla. Prednosťou tohto mydla je krémová pena, ktorá zanecháva pokožku jemnú, vláčnu, hydratovanú a elastickú. Mydlo má prirodzenú vôňu čistých éterických olejov, je bez farbív a konzervačných látok.
S ohľadom na životné prostredie: Tento výrobok bol vyrobený podľa tradičnej metódy (zo 7.storočia) výroby mydiel. Prevádzka spoločnosti SODASAN je CO2 neutrálna. SODASAN využíva výhradne elektrinu zo zdrojov Greenpeace s nulovým podielom jadrovej energie.
Certifikáty: Výrobok je certifikovaný spoločnosťou ECOCERT podľa smerníc pre kozmetiku a spoločnostou Vegan Society.
Ingredients (INCI): Sodium Palm Kernelate*, Glycerine*, Elaeis Guineensis Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii*, Perfume*, Sodium Chloride, Citric Acid, CI 77007, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin
*suroviny z kontrolovaného biologického pestovania
Hodnota pH: 9,5 – 10,2
Balenie: 100 g
Krajina pôvodu: NEMECKO, Sodasan"
Raz darmo, kvalitných mydielok nie je nikdy dosť! Bez najmenších problémov nahradia tekuté mydlá na ruky, ale aj sprchové gély. Môžete si ich odbaliť a tešiť sa z nich v kúpeľni alebo si ich dávať do skrine, ktorú prevoňajú a budete sa tešiť na jej otváranie. So značkou Sodasan som sa už stretla. Mala som čistiaci prostriedok, ktorý bol fantastický - voňavý, prírodný a šetrný ako ku kúpeľni a kuchyni, tak aj k mojej pokožke, lebo pri umývaní neznášam rukavice a len zriedka ich používam. Mydielko tejto istej značky vyzerá fantasticky. Je v peknej krabičke, ktorá vám okamžite napovie, akú vôňu máte očakávať :) Je pekná fialová, s levanduľou, dobre čitateľným zložením a informáciou o tom, že produkt je vhodný pre vegánov a má certifikát ECOCERT. Po otvorení sa na vás usmeje krásne levanduľové mydielko, takej nežnej fialkovej farby, akej by som chcela letné šaty a doteraz som ich nezohnala. Nevadí, nevzdávam sa a pátram ďalej, niekde také musím nájsť. Vôňa je taká levanduľová! Nie je umelá, ale prirodzene krásna, nežná a upokojujúca. Práve vôňa levandule dokáže privodiť harmóniu a stratený pokoj, prináša sladké sny a relax. Dlhé chladné večery sme s Riškom trávili pri levanduľových sviečkach a tieto momenty patria k najkrajším a najromantickejším spomienkam. Musím si zasa nakúpiť levanduľové sviečky. Toto mydlo je jedným z tých, ktoré možno použiť na celé telo a neublíži ani vašej tvári. Vytvára bohatú krémovú penu, ktorá šetrne umýva pleť bez dráždenia, vysušovania a začervenania. Možno ho použiť na pleť. Jemne a šetrne ju čistí, zanecháva ju hladkú, čistú a hydratovanú. Rovnako ho môžete použiť namiesto sprchového gélu - napeníte, umyjete a cítite sa ako znovuzrodení. Pokožka je čistá, pekne prevoňaná a hodvábne jemná na dotyk. Mydlo pozitívne hodnotím nielen preto, že je levanduľové (nič levanduľové nemôže byť zlé!), ale preto, že je šetrné k pokožke a zanecháva ju zdravú a krásnu.
Plusy:
  • pekný obal
  • pekné mydielko :)
  • príjemná levanduľová vôňa
  • vytvára bohatú krémovú penu
  • nevysušuje a nedráždi pokožku
  •  možno ho použiť na celé telo
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo Sodasan nájdete na stránke www.idunnashop.sk, kde 100 gramové mydlo stojí 1,90.
Aká vôňa vás napĺňa radosťou? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Koukám, že jsi levandulový fanatik :D To pití čajíčku s pohledem na kytičky mě rozesmálo, je to taková milá kytičková láska. Levanduli zas tak moc nemusím, mám raději třeba vanilku. Mýdlíčko vypadá ale moc hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som :) Je to pre mňa úžasná a upokojujúca vôňa a naozaj ju milujem všade :)

      Odstrániť
  2. Vôňu levadule zbožňujem :3

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si chci pořídit levandulové mýdlo od značky Alterra :)

    ♥ Kosmetické recenze ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe