Micelárna voda s kyselinou hyalurónovou

17:42


Micelárne vody zbožňujem a na odličovanie si ich kupujem už roky. Vždy musím mať nejakú doma a nosím ich so sebou aj na výlety alebo dovolenky. Občas sa stane, že mám obdobie olejových alebo dvojfázových odličovačov, ale k micelárkam sa vraciam. Nie každá je síce úžasná a niektoré miniem len s istou dávkou sebazaprenia, ale potom aspoň viem, ktorej značke sa vyhnúť. Obľubujem väčšie balenia, pretože dlhšie vydržia, ale to nie je to najhlavnejšie kritérium. Jednou z tých väčších micelárok je aj Neutrogena hydro boost micelárna voda. 


                       Neutrogena hydro boost micelárna voda zloženie

Neutrogena hydro boost

Neutrogena Hydro boost micelárna voda

Značka Neutrogena patrila k mojim obľúbeným najmä na vysokej škole. Bola ľahko dostupná, cenovo výhodná a dalo sa vybrať vždy niečo zaujímavé. Potom som ju nejako prestala vnímať a do môjho hľadáčika sa opäť dostala minulý rok v lete. Vždy si rada prečítam recenzie skôr, ako urobím online nákup a Neutrogena hydro boost micelárna voda vôbec nevyzerala zle.

V celkom jednoduchom a peknom plastovom obale je 400 ml priesvitnej vody bez výraznejšej vône.  Ak by ste sa ma teraz opýtali, ako vonia a nemala by som ju vedľa seba, asi by som si nevedela spomenúť. Je to teda taký ten priemer, ktorý si nezapamätáte, ale proste viete, že to je ona, taká sladká :) 

Čo sa odličovania pleti týka, tam jej nemám čo vytknúť. Poradí si aj s vodeodolnými líčidlami, nebabre sa s nimi a zanecháva pleť jemnejšiu, čistejšiu a dobre odlíčenú. Neostáva po nej nepríjemný lepkavý film, mizne make up, nečistoty aj kožný maz. Nevysušuje, ale pleť zľahka hydratuje, čo mi vyhovuje najmä v teplom počasí, kedy sa vyhýbam mastnejšej kozmetike. 

V prípade odličovania očí to už ide trochu horšie. Pokojne by som mohla povedať, že ako v lete na saniach. Pozitívne je, že ma neštípali a neboli ani podráždené. Oči najskôr rozmaže a až potom ich pomaly odličuje. Ráno som sa budila s čiernymi fliačikmi pod očami, čo bol neklamný znak toho, že si ju nechám len na pleť. Nie je zlá, no na moje nalíčené oči nestačí a používam ju len na pleť.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dosť veľká za fajn cenu
  • sladko vonia
  • pleť odlíči dobre, je čistá, matná, hydratovaná, nelepí sa
Mínusy:
  • na oči je slabšia, najskôr ich rozmaže, potom odlíči, ráno mávam fľaky pod očami
Kupovala som ju na internete, jej cena sa pohybuje okolo 7 eur. 


Kupujete si značku Neutrogena? Máte z nej nejakého obľúbenca? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe