Keď nájdete poklad za pár eur

15:44

Keď si kupujem nový šampón, automaticky skontrolujem stav kondicionéra alebo masky (podľa toho, čo práve používam), aby som nemusela zasa na nákup. Najradšej si vyberám vlasovú kozmetiku na objem, hydratáciu a vyživenie vlasov, no neraz siaham aj po kúskoch proti vypadávaniu vlasov. Väčšinou ich umývam tri razy týždenne a tak miniem kozmetiky celkom dosť. Veľmi rada kupujem litrové masky na vlasy, lebo sú cenovo výhodné a vydržia mi dlhé týždne. Keď som však zbadala keratínovú masku na vlasy od Dr. Santé v menšom balení (litrové bolo práve vypredané), neváhala som. Niečím ma upútala a ja som si povedala, že skúsim, lebo značku som nepoznala. Pre mňa je to ako malé Vianoce, keď mám novú kozmetiku :)


Dr. Santé Keratin hĺbkovo regeneračná a výživná maska pre krehké vlasy bez lesku

regeneračná a výživná maska pre krehké vlasy

Dr. Santé Keratin hĺbkovo regeneračná a výživná maska pre krehké vlasy bez lesku

Maska na vlasy sa stala mojou povinnou výbavou vo chvíli, keď som si nevedela rozčesať vlasy. Ako malej mi mamina vždy kupovala kadejaké voňavé detské spreje, aby sa vlasy ľahko česali a nerevala som pri tom ako jeleň v ruji. Rokmi som sa naučila vyberať si kúsky tak, aby vyhovovali nielen vlasom, ale aj môjmu ekzému (občas sa aj netrafím, ale aj majster tesár sa niekedy utne) a keď mi táto padla do oka, spoľahla som sa na svoj inštinkt. Nemohla som urobiť lepšie, pretože Dr. Santé Keratin hĺbkovo regeneračná a výživná maska pre krehké vlasy bez lesku mi sadla perfektne.

Zloženie sa mi nepodarilo odfotiť lebo má žiarivú etiketu a odrážal sa mi v nej fotoaparát. Nejedná sa o prírodnú kozmetiku, aj preto je trochu lacnejšia. V tomto prípade však platí, že za málo peňazí dostanete veľa muziky. Naozaj. Plastový obal je pevný, obsahuje 300 ml masky. Vybrať si môžete aj litrové balenie, ktoré si plánujem kúpiť najbližšie (alebo masku proti vypadávaniu vlasov, ešte som sa úplne nerozhodla). Aj keď sa o nej nedá povedať, že by oplývala krásou, nenechajte sa oklamať. Ponúka totiž niečo celkom iné ako pekný zovňajšok.

Hĺbkovo regeneračná a výživná maska pre krehké vlasy bez lesku krásne vonia. Je to sladká vôňa, ktorá mi niečo pripomína z detstva. Možno je to vôňa maminho krému, možno niečo iné, ale evokuje mi spokojné chvíle v našom starom dome. Potešilo ma aj to, že je veľmi hustá, nerozteká sa a na jedno použitie jej potrebujete naozaj máličko. Používam ju od korienkov po končeky, lebo vlasy sa mi z nej nemastia a problémy s ňou nemá ani môj ekzém.

Moje vlasy sú vplyvom ekzému veľmi suché, bez lesku a ľahko sa potom lámu. Táto maska im prinavracia život, lesk aj vitalitu. Po použití (stačí ju nechať chvíľku pôsobiť) sú nádherne jemné a nadýchané, ľahko sa češú a upravujú. Neelektrizujú, nespľasnú a sú omnoho pevnejšie, pružnejšie a krásne lesklé. Neviem to úplne presne popísať, ale keď som sa začala česať, mala som pocit, akoby sa okolo mňa rozprestreli ako závoj. Stála ma okolo troch eur a nevedela som sa jej nabažiť. Aj vlasová kozmetika je ideálny darček pre ženu pod stromček, takže ak poznáte aspoň trochu typ vlasov (prípadne problém, ktorý ju trápi ako lupiny, ekzém a podobne) mamy, kamošky alebo kolegynke, nič tým nepokazíte.

Plusy:
  • obal je pevný a odolný
  • krásne sladko vonia
  • je veľmi hustá
  • na jedno použitie stačí úplná troška
  • na suché vlasy ju používam od korienkov po končeky
  • hydratuje a vyživuje vlasy, sú pevnejšie, pružnejšie, menej sa lámu, ľahko sa rozčesávajú a dodáva im oslnivý lesk
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju na Notino.

Poznáte túto značku? Aké s ňou máte skúsenosti? Chystáte sa na nákup? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe