Krém na štíhlejšie boky a bruško

12:40

K nákupu tohto krému som sa odhodlala po tom, ako som vyskúšala vzorky. V Deadii nakupujem rada, pretože okrem pravidelných zliav dostanete k nákupu aj meter (na meranie svojho úspechu v chudnutí), rukavičky (ideálne na natieranie zábalu) a minimálne tri vzorky. To všetko príde v krásnej krabičke previazanej širokou stuhou. V jednom balíčku som mala aj vzorku zábalu a krému na zoštíhlenie brucha a bokov. Ešte v ten deň som ich musela vyskúšať a krátko na to som si objednala plné balenia. 


Bahenný krém GUAM FIR na brucho a pás s turmalínom zloženie

Bahenný krém GUAM FIR na brucho a pás s turmalínom

Bahenný krém GUAM FIR na brucho a pás s

 Bahenný krém Guam FIR na brucho a pás s turmalínom

Do kozmetiky Guam som sa bezhlavo zbláznila a najradšej by som vyskúšala všetko :) Pomaly na tom pracujem, môžem si jednotlivé krémy a gély porovnávať a napokon zistiť, ktoré na mňa účinkujú najlepšie.  Bahenný krém Guam FIR na brucho a pás s turmalínom vyzerá celkom nenápadne a keď sa naň pozriete, nevyzerá ako nejaký zázrak. Zdanie však klame a do rúk sa vám dostáva krém, ktorý mi konečne pomohol so zoštíhlením môjho brucha a aj z cvičenia mám iný pocit. Lepší.

Balený je v plastovej tube a vrchnáčik sa šraubuje. Myslím, že som to už spomenula, obaly nemajú žiaden wau efekt, nie sú pútavé ani výrazné, ale do kolien vás dostane ich obsah. Redší krém sa rýchlo vsakuje a nelepí. Jeho vôňa je svojská, typicky guamovská a keď si na ňu zvyknete, aj sa vám zapáči. Nemám ju veľmi k čomu prirovnať, ale mne sa ešte nestalo, aby mi nejaký produkt od Guam svojou vôňou prekážal. 

Krém sa aplikuje dobre a najlepšie výsledky vidno v kombinácii so zábalom na brucho a boky. Podobne ako pri ďalších zoštíhľujúcich krémoch od značky Guam treba rátať s tým, že pokožka môže sčervenieť (zahrieva sa a spaľuje tukové bunky) a tiež sa dostavia pocity jemného pálenia (teplo sa rozlieva pokožkou), štípania či brnenia. Po chvíli odznejú a potom ani neviem, že som nejaký krém použila.

Keď sa mi brucho začalo zmenšovať, neverila som svojim očiam. Mala som ho vždy, cvičila som s neoprénovými pásmi, nosila aj korzet od Queenbee, cvičila cviky zamerané priamo na brucho. Ale ono vytrvalo ostávalo skoro rovnaké a stačilo mi zjesť niečo zlé (myslím kvôli histamínu) a hneď sa znásobilo. Za posledné roky som opakovane čelila otázkam, či som tehotná (po prvé, čo koho do toho a po druhé, je to absolútne nevhodná otázka pre ľudí ako ja, ktorí večne trpia nejakým komplexom). Jednoducho môžem napísať, že krém účinkuje a postupne zoštíhľuje boky a bruško. Pokožka je tiež jemnejšia a pevnejšia, krajšia. Nebudeme si klamať, čaká ma ešte dosť centimetrov, ktoré musia ísť dole, ale kombinácia zábalu a krému ma už o niekoľko pripravila a poopravila mi sebavedomie. Boj pokračuje :)

Plusy:
  • šikovné balenie
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahká aplikácia
  • príjemne hreje
  • Bahenný krém Guam FIR na brucho a pás s turmalínom pokožku viditeľne zoštíhľuje, spevňuje a zjemňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Deadia, kde stojí 31,16 eur.

Kupujete si kozmetiku na základe vzoriek.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe