Zamilovaná do Milani

17:41

Sú kúsky, po ktorých žena túži od okamihu, ako ich vidí. Už roky si robím svoje wishlisty (mám na to rozkošný poznámkový blok, ktorý sa už poriadne plní) a keď sa podarí, niečo pekné si z nich kúpim. Každý mesiac nakupujem to, čo sa doma minie a občas to, čo chcem. V poslednej dobe som si uvedomila, že najmenej nakupujem dekoratívku, lebo odkedy začal koronavírus vyčíňať, používam ju omnoho menej. Pred časom som si našla značku Milani, ktorá ma úplne očarila. Nie je to len preto, lebo má krásne obaly, ale aj preto, lebo je kvalitná a stojí rozumný peniaz. Dnes by som Vám ukázala dva kúsky, ktoré som si obľúbila okamžite. 


Milani Color Statement rúž

Milani Color Statement rúž Velvet Merlot

Milani rúž Velvet Merlot


Milani Color Statement rúž v odtieni Merlot Velvet

Tmavé, výrazné a červené rúže som začala nosiť pomerne neskoro. Vždy som si myslela, že mi nepristanú a necítila som sa komfortne. Mala som pocit, že som príliš na očiach a pútam pozornosť. Rokmi som sa naučila, že to tak nie je a červená robí zo žien femme fatale. Milani Color Statement rúž v odtieni Merlot Velvet rúž zapadol do môjho sveta okamžite.

Výborne vyzerá na prvý pohľad. Rúž odetý v zlatistých šatách sa nedá prehliadnuť a patrí k tým krajším, ktoré sú v mojej kozmetickej poličke. Mám rada krásne lesklé veci a tento rúž taký rozhodne je. V ponuke je mnoho odtieňov a nevedela som si sprvu vybrať. Obsahuje vitamíny A,C a E, takže pery by mali aj vďaka nemu vyzerať pekne a hydratovane.

Okamžite sa mi zapáčilo, aký má Milani Color Statement rúž sýtu farbu. Už v prvom ťahu dokáže výrazne zafarbiť pery a dodať im neprehliadnuteľnú tmavočervenú farbu. Ľahko kĺže po perách a farbí ich. Nejedná sa o matnú farbičku, no nie je ani príliš lesklá, taká akurát, povedala by som. Rúž nezachádza do vrások, nerozpíja sa a nerozmazáva sa. Čo sa výdrže týka, povedala by som, že je priemerná, pri jedení aj pití sa pomaly vytráca a ostáva po okrajoch pier. Celkovo mi rúž vyhovuje a radím ho k tým vydarenejším. Kupovala som ho v eshope  Absolute Cosmetics, kde stojí okolo 6 eur. 

Zapečená lícenka Milani Baked Blush

Zapečená lícenka Milani Baked Blush v odtieni Dolce Pink

Milani Baked Blush

Milani lícenka

Milani Baked Blush Dolce Pink

Zapečená lícenka

Zapečená lícenka Milani Baked Blush v odtieni Dolce Pink

Táto lícenka prešla zmenou obalu, ale jej zloženie ostalo nezmenené. Obľubujem zapečené očné tiene, preto som nad lícenkou dlho neváhala. Vyberala som si ružový odtieň (môj najobľúbenejší), ale vedela by som si kúpiť aj ďalšie farbičky. Milo ma prekvapil štetček, ktorý k nej bol pribalený, ale pre mňa je nepoužiteľný (tak ho používam na oprašovanie klávesnice).

Zapečená lícenka Milani Baked Blush v odtieni Dolce Pink je priam rozprávková. Nekonečne ružová, nežná, dievčenská, romantická, sladká. Keď som ju doma zbadala, prišla mi neskutočne ľúbezná a nevedela som sa na ňu vynadívať. Je to jeden z tých kúskov, ktoré nechcete dať z ruky a poviete si, koľká krása na takom malom kúsku. 

Je vynikajúco pigmentovaná, lícenka má úžasnú sýtu farbu, dá sa vrstviť a dosiahnete tak jemnejšie aj výraznejšie líčenie. Pracuje sa s ňou ľahko, nepráši sa a mojím štetcom od Real Techniques som nalíčená raz dva (aj tak mám ale pocit, že to neviem a je to len nejaká snaha). Výdrž musím pochváliť tiež, pretože vydrží celý deň a takmer nebledne. Pleť nádherne rozžiari a rozjasní, takže aj v zime vyzerá sviežo a zdravo (niet ani stopy po sivom nádychu z dlhých hnusných tmavých dní). 

Mám rada lícenky, aj keď si myslím, že som stále amatér. Mám ich viacero, ale táto je jedna z tých najkrajších a najlepších. Kúpila som ju v eshope Krasotika,  kde stojí okolo 12 eur.



Máte svoju obľúbenú značku dekoratívnej kozmetiky? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tie farby sú nádherné, sedeli by asi aj mne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milani odporúčam, mám viacero kúskov a sú super :) A ani cena nie je zlá.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe