Purity Vision a jej kvetové vody - dokonalý darček nielen pod stromček

16:26

Možno si o mne pomyslíte, že som šialená, ale vianočné darčeky začínam riešiť niekedy koncom augusta. Keď mi moji najmilší povedia, čo sa im páči, čo by chceli alebo čo ich zaujalo,  zapíšem si to a nakupujem od skorej jesene. Menej to lezie do peňazí, nie som v strese a v decembri dolaďujem len posledné maličké úpravy. K mojim najobľúbenejším darčekom patria jednoznačne darčekové sady, najmä tie s parfémami. Môj muž má rád Armaniho a jeho Acqua Di Gio, takže tam si hlavu lámať nemusím. Niekedy si darčekovú sadu kúpim aj sama sebe, pretože neraz sú cenovo výhodné a dostanem navyše mini parfum či telové mlieko a sprchový gél. Tento rok som však objavila kvetinovú sadu od Purity Vision a keď mi prišla domov, vedela som, že je to úžasný tip na darček pre každú ženu, ktorá používa kvetové vody. Nielenže dobre vyzerá, ale obsahuje samé kvalitné vody.



Purity Vision Flower Set darčeková sada


Purity Vision Flower Set darčeková sada

Myslím, že značku Purity Vision nemusím nijak zvlášť predstavovať, pretože si vybudovala veľmi dobré meno a v poslednej dobe jej novinky pribúdajú jedna radosť (jej omladzujúce ružové sérum milujem). Nájdete ju aj v drogériách, no keďže holdujem internetovým nákupom, väčšinou mi príde domov v úhľadne zabalenom balíčku. Keď som zbadala Purity Vision Flower Set darčekovú sadu plnú kvetových vôd, okamžite skončila v košíku a keďže som ostala spokojná, pár známych si ju nájde aj pod vianočným stromčekom.

V peknej papierovej krabičke sú tri pleťové vody - ružová, levanduľová a harmančeková. Tento výber oceňujem, pretože sú vhodné pre všetky typy pleti a tak s touto sadou nemôžete šliapnuť vedľa. Či je vaša pleť suchá, zmiešaná, citlivá alebo ju trápi akné, tieto vodičky sú pre ňu to pravé orechové. Každá z nich je v ťažšom, peknom sklenom obale a má ešte praktický plastový vrchnáčik. Vďaka pekným etiketám ani nemusíte čítať názvy - farba vám napovie, po akej vode práve siahate. Kvetinová sada Purity Vision má teda hneď niekoľko výhod:
  • vyzerá na jednotku s hviezdičkou
  • obaly sú sklené, pekné a je len na vás, čo ich budete recyklovať alebo im doma nájdete iné využitie
  • 100 ml je objem tak akurát
  • kvetové vody sú vhodné na všetky typy pleti a potešia sa tak všetky vekové kategórie
  • prírodné zloženie
A teraz sa poďme pozrieť na každú kvetovú vodu.



Purity Vision ružová voda

Purity Vision ružová voda zloženie

ružová voda

Purity Vision Ružová voda

Legenda vo svete ružových vôd - aj to by som mohla povedať o tejto kráske. Purity Vision Ružová voda je v ponuke už poriadne dlho a patrí medzi moje prvé prírodné pleťové vody, ktoré som skúsila. Je pravda, že pred rokmi mi nijak zvlášť nevoňala, ale dnes už tento problém nemám. Vonia jemne po ružiach, je sladšia, jemná a niečím mi pripomína rozmarné leto niekde na dedine. 

Ružová voda tonizuje, regeneruje a osviežuje pleť, je vhodná nielen pre všetky typy pleti, ale aj pre všetky vekové kategórie a osvedčila sa ako na zrelú, tak aj na mladú aknóznu pleť. Pleť upokojuje pri začervenaní, môžete ju použiť aj na vlasovú pokožku a úplne perfektná je na prípravu domácich pleťových masiek. Stačí trochu ílu, trochu ružovej vody a pleť je ako vymenená. 

Purity Vision levanduľová voda

Purity Vision levanduľová voda zloženie

Purity Vision Levanduľová voda

Táto pleťová voda rozhodne nevonia úplne levanduľovo, skôr by som povedala, že je ako levanduľový čaj. Nemôžem povedať, že by smrdela, ale jej vôňa zďaleka nie je taká pekná ako jej vzhľad :) Navyše, tých levanduľových vôd som mala veľa a niektoré voňali krásne, tak to už viem trochu porovnať. Napriek tomu to nepovažujem za mínus, pretože jej účinky ucítite prakticky okamžite. Prispieva k regulácii kožného mazu, upokojuje pleť a blahodarne účinkuje na akné. Keď sa mi pred pár mesiacmi objavil príšerný ekzém okolo nosa a úst, nič nezaberalo a skoro každá kozmetika dráždila už tak podráždenú pokožku. Táto vodička nielenže vôbec neštípala, ale prejavy ekzému zmiernila. Za mňa palec hore, aj keď nevonia.

Purity Vision harmančeková voda

Purity Vision harmančeková voda zloženie

Purity Vision harmančeková voda

Na záver som si nechala harmančekovú vodu, ktorá sa vyznačuje pomerne intenzívnou, ale peknou harmančekovou vôňou. Pripomína mi harmančekový čaj ochutený medom a vonia omnoho krajšie ako levanduľová voda. Podľa mňa je najjemnejšia z týchto všetkých, úplne ľahučká a pritom účinná. Upokojuje, regeneruje a chráni pleť, je hydratovaná, jemná a svieža. Môžete po nej siahnuť aj v prípade, ak potrebujete vyčistiť alebo upokojiť jemnú detskú pokožku. 

Purity Vision Flower Set darčeková sada je výborná a som rada, že som sa odhodlala skúsiť ju. Vďaka tomu som si kúpila aj omladzujúce sérum a chystám sa na ďalšie kúsky. Uznávam, že vôňa nemusí sadnúť každému, ale nič to nemení na to, že tieto kvetový vody sú kvalitné a účinné. Nájdete ich na Notine, kde bude tento mesiac príjemné prekvapenie. Ale o ňom nabudúce :)


Používate kozmetiku od Purity Vision? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe