Pre krásnu pleť, ktorá pod rúškom netrpí

16:09

Pleťové mlieka išli dlhú dobu okolo mňa. Používala som ich aj na strednej, ale potom sa mi nejako vytratili zo života. Trápilo ma akné, vsádzala som skôr na rôzne pleťové čistiace gély, mydlá a krémy. Mnohé z nich pleť vysušovali a ani som si neuvedomovala, s koľkými problémami vlastne musím bojovať. Potom, niekedy na vysokej, som si o nich prečítala vo Vogue (to som už neraz spomínala a som fakt rada, že sa mi vtedy dostal do rúk) a musela som sa k nim zasa vrátiť. Dnes ich používam aj na odlíčenie, aj na ranné čistenie pleti počas týždňa a som nadšená, že sú opäť súčasťou mojej kozmetickej rutiny. Čistiace pleťové mlieko od Officina Naturae mi padlo do oka vďaka peknej krabičke, ale ani ten zvyšok nie je na zahodenie :)


Čistiace pleťové mlieko od Officina Naturae zloženie

Čistiace pleťové mlieko od Officina Naturae

Čistiace pleťové mlieko

Čistiace pleťové mlieko od Officina Naturae

Prírodná kozmetika je pre mňa veľkou výzvou. Vždy som zvedavá, ako bude voňať, aká konzistencia ma čaká a aké výsledky sa dostavia. Za tie roky, čo si ju kupujem  a používam, som veľakrát ostala nadšená a musela som si začať spisovať do malého milého poznámkového bloku produkty, ku ktorým sa môžem kedykoľvek vrátiť. Je priam neuveriteľné, koľko stránok som už zaplnila. Značku Officina Naturae poznám už nejaký ten rôčik a stali sme sa kamarátkami. Čo vám poviem o jej čistiacom pleťovom mlieku

Čistiace pleťové mlieko od Officina Naturae je balené v krásnej bielo fialovej krabičke zdobenej rastlinkami. V podobnom duchu sa nesie aj plastový obal a vyzerajú tak veľmi pekne. Vrchnáčik na obale pevne drží, čo je skoro ráno veľká záchrana. Vtedy mi obyčajne všetko padá z rúk a nie raz som štvornožky hľadala spadnuté vrchnáky. Občas mi pri tom asistovali moje mačky a tak som vrchnák musela nájsť prvá, inak by som ho nemusela nájsť už vôbec. Má 250 ml, čo je pri pleťových mliekach taký štandard a míňa sa pomaly. 

Čistiace pleťové mliečko sa vyznačuje príjemnou sladkou vôňou, ktorá pripomína sladkosti. Pre mňa je návyková a teším sa na ňu, lebo voňavú kozmetiku veľmi obľubujem. Konzistencia je typicky mliečková a hustejšia, úplne ideálna. Obsahuje samé dobré veci ako jojobový olej, harmanček i nechtík. Vhodné je pre všetky typy pleti, moja zmiešaná so sklonom k akné si ho pochvaľuje aj v prípade, ak ju potrápi ekzém.

Môžete sa ním odlíčiť alebo vyčistiť pleť. Poľahky z nej odstráni nečistoty bez toho, aby ostala mastná. Nedráždi ju, ostáva jemná, hydratovaná a mäkká na dotyk. Potom ešte nasleduje tonikum, sérum a denný/nočný krém, samozrejme nesmie chýbať ani očný. Môžete ním odličovať aj oči, moje sú pomerne citlivé a mlieko ich nedráždilo. Považujem ho za šikovný kúsok, ktorý si splní svoju úlohu znamenite bez toho, aby bola pleť suchá alebo podráždená. Klobúk dole, teším sa na ďalšie kúsky :)

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vhodné na odlíčenie aj čistenie pleti
  • odstraňuje z pleti nečistoty a maz, odličuje ju bez podráždenia, vhodné je na odlíčenie očných líčidiel
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Bionatural, kde bežne stojí 14,90 eur. 

Necháte sa pri nákupe kozmetiky inšpirovať ženskými časopismi alebo skôr zaváži dobrá rada kamarátky? :)





You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe