Keď sa Avon veeeľmi vydarí

19:01

Avon som začala predávať niekedy pred tromi rokmi. Ani som nevedela ako a zrazu som si bez neho nevedela predstaviť voľné chvíľky :) Listovanie v katalógu nad kávičkou, rozhovory o produktoch so zákazníčkami, objednávanie, kedy som si vždy našla niečo aj pre seba (tým vždy myslím fakt vždy, v každej jednej kampani). Niektoré produkty boli úplnými prepadákmi, ľutovala som, že som si ich kúpila a niektoré skončili aj v koši. Nie z márnivosti, ale keď mi z ceruzky opuchli oči, nemala som chuť ju ponúkať niekomu inému. V posledných kampaniach som si ale kúpila dva produkty, ktoré sú jednoducho úžasné!








O chladivej pene s aloe vera si môžete prečítať:

      "Chladivá pena na prehriate a unavené chodidlá:

• okamžite osviežuje

• revitalizuje a poskytuje dezodoračný účinok

• pri nanesení poskytuje príjemný "praskajúci" pocit

Účinok:Krémová, no ľahká a nadýchaná pena na chodidlá okamžite chladí, poskytuje dezodoračný účinok a revitalizuje unavené chodidlá. Pri nanesení poskytuje príjemný "praskajúci" pocit a zanecháva chodidlá svieže. Rýchlo sa vstrebáva. Dermatologicky, klinicky a alergiologicky testované.
Použitie: Netraste. Nasprejujte do dlane alebo priamo na chodidlá a vmasírujte dokým sa úplne nevstrebe"
Podobnú penu som mala od značky Scholl a bolo to niečo fantastické. V teple som tú penu nespustila z ruky a odporúčala som ju všetkým známym. Jediné, čo ma vtedy trošku odrádzalo, bola vyššia cena a môj obmedzený rozpočet. Keď som penu videla v Avone, okamžite som si ju kúpila. Vyzerá ako obyčajný dezodorant, má 150 ml a pekný fialkový obal. Vonia veľmi pekne a osviežujúco. Najväčšia sranda prichádza, keď penu nastriekate na nohy. Vyvolá to praskavý pocit, ktorý jemne šteklí (okej, ako koho, ja sa chichúňam, akoby to šteklilo moc) a takmer okamžite pocítite vytúžené ochladenie a úľavu. Pomáha to pri pocite ťažkých nôh, pálení chodidiel ( u mňa je to najčastejšie z lodičiek) aj pri potení, pretože nohy nezapáchajú, ale voňajú. Najradšej si penu nastriekam a nechám vsiaknuť, nevtieram ju do pokožky. Dlhšie to trvá, ale osviežujúci pocit mi za to stojí. Už dlho som si avoňácky produkt neobľúbila tak rýchlo a tak veľmi, ako tento. Bola to láska na prvé použitie :)
Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná a svieža vôňa
  • úžasná konzistencia - ľahká pena v spreji
  • po nanesení praská a príjemne chladí
  • nohy pekne vôňajú
Mínusy:
  • len pár vecí v zložení
Bežná cena peny je 6,5, ale kúpite ju aj lacnejšie, ja som ju kupovala za 4,50.







O vodeodolnej gélovej  ceruzke Color Trend si môžete prečítať:

    "Gélová ceruzka na oči pre výrazné líčenie. Vodeodolná.

• poskytuje výrazný vzhľad

• má hladkú textúru

• je dlhotrvácna

Účinok: Gélové zloženie je obohatené o vitamín E a vďaka jeho hladkej textúre sa jednoducho nanáša. Farba sa rovnomerne rozloží. Klinicky testované.

 Použitie:

Vytvorte bodky pozdĺž línie rias, začnite vo vnútornom kútiku oka a pokračujte smerom von. Spojte ich a vytvorte tak líniu, ktorá mierne presahuje za vonkajší kútik oka."
Moja prvá skúsenosť s ceruzkou Color Trend bola pred pár rokmi a bola veľmi, veľmi zlá. Najskôr ma začali štípať oči a keď som mala pocit, že to konečne ustalo, opuchli mi a vyzerala som akoby som pozerala Titanic. Putovala do koša a na pár rokov som sa ceruzky tejto podznačky ani nedotkla. Až kým neprišli s gélovou vodeodolnou ceruzkou. Milujem gélové ceruzky! Sú mäkké, ľahko sa nanášajú, spravidla dlho držia a dobre sa odlíčia. Tak som si na skúšku vzala čiernu. Dnes mám už doma ďalšie dve do zásoby. Klasická ceruzka sa musí strúhať, ale strúha sa dobre, neláme sa, nezadrháva a ide to rýchlo. Má intenzívnu čiernu farbu, stačí ťah a som prekvapená, ako super farbí. Po nanesení som nemala ani jeden problém, oči neslzili, neštípali, neopuchli. To najlepšie ma ale ešte len čakalo. Po takmer 8 hodinách nosenia nezmenila farbu, tvar, nič! Drží na očiach ako kliešť, rozmazáva sa minimálne, neopadáva a vydrží aj pár sĺz alebo kvapiek dažďa. Hoci je mäkká, nanáša sa ľahko, nerozpadáva sa a nedrobí sa. Jedným slovom: božská! Dávno som nemala takú úžasnú ceruzku (momentálne mám doma Collistar, Gosh a ani jedna sa na ňu nechytá), ktorú by som si zamilovala po prvom použití. Odličuje sa trochu ťažšie, ale za tú výdrž mi to určite stojí. Premýšľam aj nad kúpou fialkovej, tá bude super ako horná linka.
Plusy:
  • gélová ceruzka je mäkká, ale nemení tvar
  • intenzívna farba
  • rýchle a ľahké nanesenie
  • nedráždi oči
  • dlho vydrží ( v nezmenenej podobe celú pracovnú dobu)
  • vodeodolná, zvláda slzy aj dážď
Mínusy:
  • nenašla som
Ceruzka stojí 5,60, kúpila som ju za 2,90.
Máte favoritov v Avone? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Avon má v poslednej dobe naozaj skvelé produkty ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Avon vie veru prijemne ale aj neprijemne prekvapit))ja vacsinou moc neexperimentujem ale tiez si skoro vzdy nieco najdem...aj ked ma mrzi ze Avon stale testuje na zvieratách,,,

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe