Aby vlásky menej padali a dobre vyzerali

16:57


Padanie vlasov je u mňa pravidelne spojené so zmenu ročných období. Niekedy padajú v drobných pramienkoch, inokedy ich veľa vyčešem alebo nájdem na vankúši. Keď som bola mladšia, vždy ma to vyľakalo a hneď som si predstavovala, ako budem musieť nosiť parochňu a budem sa cítiť ako nejaký chameleón :) Našťastie, rokmi som prišla na to, že v tom období musím zaradiť do jedálnička viac vitamínov a minerálov a vlasom dopriať extra starostlivosť navyše. Tento rok som vďaka pravidelnému užívaniu kolagénu a beauty drinkov zaznamenala podstatné zlepšenie stavu vlasov, ale chcela som vyskúšať aj sérum, ktoré podporuje ich rast a kvalitu.


Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss Sérum na vlasy
Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss Sérum na vlasy zloženie


Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss

Revlon sérum proti vypadávaniu vlasov

Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss Sérum na vlasy 

Voľba tento raz padla na Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss sérum na vlasy. Revlon poznám už roky, mala som viacero kúskov a bola som spokojná. Po tomto sére som poškuľovala pár mesiacov, ale nebola som si istá, ako naň zareaguje môj atopický ekzém. Nakoniec som si povedala, že ak zle, dám ho mamine a budem to sledovať ako nestranný pozorovateľ.

Revlon Professional ProYou Anti-Hair Loss je sérum určené na posilnenie vlasov, zlepšenie ich hustoty, regeneráciu. Mali by menej padať a lepšie vyzerať. Bola to lákavá predstava a tešila som sa, kedy mi dorazí domov. V peknej krabičke je 12 plastových ampuliek po 6 mililitrov. Hneď ma potešilo, že nie sú sklené, lebo sa sa omnoho lepšie otvárajú a nehrozí, že by som sa nechtiac porezala. Tieto ampulky majú nepochybne svoje čaro, ale nie raz sa mi pri otváraní podarilo rozdrviť vrchnák alebo odlomiť zo skla (preto ich otváram len v utierke), a tak mi plastové prídu bezpečnejšie. Navyše, je to jednoduché a rýchle.

Sérum vonia po alkohole a je tekuté ako voda. Pri prvých aplikáciách ma štípala pokožka hlavy, no to mohlo byť spôsobené aj tým, že som mala rozškriabaný ekzém. Potom sa to už nestalo a ja som ostala úplne happy, že ekzém sa nezhoršil (keďže toto leto nebolo more, neočakávam zlepšenie, no vyhýbam sa akémukoľvek zhoršeniu). 

Použitie je jednoduché, obsah ampulky len vtriete do pokožky hlavy. Ja som používala sérum tri razy týždenne, takže balenie som mala na mesiac. Na letáčiku, ktorý je súčasťou balenia, som si všetko naštudovala a vrhla som sa na používanie. Vlasy som si umyla bežným spôsobom, osušila uterákom a vtrela sérum. Keď vlasy trochu preschli, naniesla som tužidlo alebo objemový sprej a natočila som si ich.

Samozrejme, to by som nebola ja, keby som už po prvom použití horlivo nesledovala, koľko vlasov mi vypadlo. Pravdou ale je, že výraznejšie zmeny som si všimla asi po tretej ampulke. Najskôr bolo vidno, že mi vypadlo len pár vlasov denne. Tie, ktoré som si všimla, by som porátala na prstoch jednej ruky. Pri česaní ich ostávalo na kefe zasa len pár a nedalo sa prehliadnuť, že vlasy sú o niečo pevnejšie neštiepia sa mi. Keď sa tak na to pozerám, sérum ich pekne vyživí a nepadajú mi vo väčšom počte. Nič viac od neho nepotrebujem, urobilo mi veľkú službu. A pravdepodobne si ho pôjdem kúpiť opäť.

Plusy:
  • pekné balenie
  • plastové ampulky sa dobre otvárajú
  • vonia po alkohole, ale nie je to nepríjemné
  • ľahko sa aplikuje
  • vlasy mi menej vypadávajú, sú pevnejšie, lesklé, vyživené, neštiepia sa
Mínusy:
  • trošku ma štípala pokožka pri prvých použitiach
Nájdete ho v eshope Elnino, v akcii nestojí ani 10 eur.


Čo robíte, keď vám viac padajú vlasy? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe