Pleťová voda Manuka

16:32

Pleťové vody od Soaphoria ma sprevádzajú roky. Keď sa objavila na našom trhu, netrvalo to dlho a stala sa jednou z mojich najobľúbenejších značiek. Nebolo to len preto, lebo bola slovenská, vyrábaná s láskou. Produkty boli voňavé, účinné a pravidelne pribúdali novinky, ktoré boli zaujímavé, pútavé a iné. Dlho som nakupovala len online, potom som našla obchodík v Nitre a teraz zasa nakupujem hlavne online. Nevadí mi, že si nemôžem kozmetiku ovoňať, ešte sa mi nestalo, aby tá od Soaphorie nevoňala :) Jedným z mojich obľúbencov sa stala aj Manuka - organická kvetová voda, ktorá je ako stvorená pre moju zmiešanú pleť.

Soaphoria Manuka - organická kvetová voda

Soaphoria Manuka - organická kvetová voda zloženie

Manuka - organická kvetová voda

Soaphoria Manuka - organická kvetová voda

Soaphoria má krásne obaly. Odkladám si ich, pretože sa mi už nie raz zišli v kúpeľni, kuchyni, pri prelievaní kozmetických olejov alebo pleťových vôd. V rámci recyklačného programu ich môžete vrátiť, no ja im využitie vždy nájdem. V dnešnej dobe obal predáva, a je veľmi dôležité, aby bol nielen pekný, ale aj recyklovateľný a dokázal svoj obsah dobre uchrániť pred nástrahami vonkajšieho sveta. Soaphoria na to dbá a pleťovú vodu si môžete vybrať v rôznych prevedeniach:
  • v ponuke je sklená fľaštička s mašličkou alebo
  • pet fľaša s rozprašovačom
Ja fandím tým skleným, no nebudem klamať, pleťová voda s rozprašovačom mi nesmie chýbať tiež. Večer si ju len frknem na tvár, nanesiem olej a môžem ísť spať.

Manuka - organická kvetová voda  je klasická prírodná voda bez alkoholu, ktorá je vhodná na normálnu, zmiešanú aj mastnú pleť. Vyznačuje sa ľahkou vôňou a na použitie sa večer teším. Je to príjemné osvieženie po celom dni a viem, že moja pleť si zaslúži len to najlepšie. Okrem osvieženia aj upokojenia prináša ešte minimálne dva výborné účinky:
  • zlepšuje stav akné, prispieva k jeho lepšiemu hojeniu a zabraňuje tvorbe novému
  • prispieva k omladeniu pleti, bojuje s predčasným starnutím
Môžete ju použiť klasicky na tampón (alebo rozprášiť na tvár), výborná je aj do prachových masiek. Pravidelne raz týždenne si miešam masku sama. V nedeľu vytiahnem moju sklenú misku, špachtľu a ingrediencie. Íly miešam s práškami, bylinkami, éterickými olejmi alebo klasickými olejmi a miesto vody z vodovodu pridám takúto vodu. Vymiešam do krémovej  pasty a hotovo. Pleťových a najmä kvetových vôd tak miniem veľa, ale výsledok stojí za to. Pleť je jemná, čistá, hydratovaná a chránená.

Plusy:
  • na výber sklené alebo plastové balenie
  • jemne vonia
  • bez alkoholu
  • vhodná na zmiešanú aj mastnú pleť
  • osviežuje, sťahuje póry, zlepšuje stav akné, zabraňuje starnutiu pleti
Mínusy:
  • Nenašla som
Nájdete ju v eshope Soaphoria za 4,90 eur.


Ktorú kvetovú vodu od Soaphorie máte najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe