Malé, čierne, účinné

17:15

V krabičke krásy Biobeauty vždy nájdem niečo, čo je skrátka výnimočné. Spoznám nové značky, nové produkty, poteším svoje oko krásnym  balením a občas je to kozmetická láska na prvý pohľad. Naposledy som si tak obľúbila mydlo s kozím mliekom a  čiernym uhlím. Tie čierne mydlá, akejkoľvek značky, sú úplne dokonalé a ako stvorené pre mastnú, problematickú pleť a dokážu hubiť krpatých čiernych nepriateľov na brade, čele či nose. Mydlo z farmy ponúka prírodnú slovenskú kozmetiku, pochádza zo Zvolena a ak sa s ním zoznámite, už sa ho nevzdáte.






O mydle s kozím mliekom a čiernym uhlím si môžete prečítať:

       "Prírodné, ručne robené mydlo s kozím mliekom, aktívnym uhlím, čajovníkovým a eukalyptovým olejom

Kombinácia zložiek vytvára mydlo s absorpčnými, antibakteriálnymi schopnosťami. Aktívne uhlie viaže toxíny, čajovníkový a eukalyptový esenciálny olej majú významné protizápalové schopnosti. Skvelý pomocník pri liečbe zápalov a akné.

Zloženie: Olea Europaea Oil (Olivový olej), Cocos nucifera Oil (Kokosový olej), Elaeis Guineesis Oil (Palmový olej)*, Helianthus Annuus Seed Oil (Slečnicový olej)*, Goat Milk (Kozie mlieko), Aqua (Voda), Sodium Hydroxide (NaOH), Activated Charcoal (Čierne uhlie), Tocopherol (Vitamín E), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Čajovníkový esenciálny olej), Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Eukalyptový esenciálny olej), Limonene*

*zložky vyskytujúce sa prirodzene v siliciach

*BIO produkty z certifikovaného a udržateľného hospodárstva
Váha 85 -95g"
Zbožňujem ten pocit, keď sa mi do rúk dostane mydlo (alebo čokoľvek iné), ktoré je tak pekne zabalené, že mi je ľúto otvoriť ho a zbaviť ho tej nádhery. Keď vidím tú krásu, uvedomím si, s akou láskou bolo balené a že ten, kto to vymyslel, do toho vkladal kúsok seba samého. Na obale mydielka nájdete zloženie, ktoré obsahuje úžasné látky pre našu krásu. Vonia jemne, nevtieravo a zaujímavo. Teraz, keď ho mám už takmer minuté, si ani neuvedomujem, že by voňalo. Je maličké a super padne do ruky. Má okolo 85 - 95 gramov a dlho vydrží. Je čierno čierne, na tvári vytvára sivú, bohatú penu. Mydlo pleť nedráždi, nespôsobuje začervenanie a nevysušuje - ešte sa mi nestalo, aby som po jeho použití mala nepríjemný pocit napnutej pleti. Naopak, aj keď nepoužijem krém, pleť je jemná, svieža a dostatočne hydratovaná. Zamilovala som si ho pre niekoľko vecí:
  1. vynikajúco čistí pleť. Počas používania som zaznamenala minimum nových vyrážok (väčšina mala súvis s mojou histamínovou intoleranciou alebo PMS) a čiernych bodiek. Pleť ostáva krásna čistá a žiarivá
  2. nielenže pomáha predchádzať vzniku nových čiernych bodiek, ale pri dlhodobom používaní pomáha odstraňovať tie existujúce. Nie masívne,  ale videla som podstatné zlepšenie
  3. pomáha hojiť akné, upokojuje zapálené miesta a znižuje riziko vzniku fliačikov
  4. pokožka ostáva hodvábne jemná a aj bez krémovania je dostatočne hydratovaná ( o pár rokov to tak zrejme nebude a budem sa mazať ako o život, ale teraz to tak, našťastie, nie je)
Keď to zhrniem, mydlo je vynikajúce a som veľmi spokojná. Nenašla som na ňom jedinú chybičku, naopak, prinútilo ma premýšľať nad tým, že skúsim ďalšie. Naviac, podľa mňa sú mydielka skelým darčekom pre každého. Keď sa ujali  u nás, kde sa predtým míňali litre tekutého mydla, ujmú sa aj u inde :)
Plusy:
  • zloženie
  • krásne balenie
  • zaujímavá vôňa
  • pleť čistí, upokojuje, zjemňuje
  • pomáha predchádzať vzniku čiernych bodiek, účinne bojuje s existujúcimi, pomáha hojiť akné
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo stojí 4 eurá. Ja som ho mala v Biobeauty krabičke, ale nájdete ho aj na stránke Mydla z farmy .
Poznáte čierne mydlá? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. vyzerá veľmi zaujímavo, idem pozrieť na ich stránku! nevieš náhodou, či bude ešte niekedy biobeauty krabička? písala som im mail, ale neodpísali :(

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe