Aj obočie potrebuje pozornosť

19:16

Vzhľad môjho obočia som dlho neriešila. Vlastne, možno by mi to ani nenapadlo, že je ozaj brežnevovské, keby mi pri líčení na stužkovú teta kozmetička nepovedala, že by ho bolo treba upraviť. Nechápala som na čo. Ale potom, ako mi to povedala, som ozaj videla to, čo predtým nie. Že je ozaj trochu huňatejšie a možno by neuškodilo pár chĺpkov vytrhať. Je to jedna z mojich najneobľúbenejších činností, ale snažím sa o obočie starať, lebo to, ako vyzerá, si človek všimne takmer hneď. Asi dva roky som používala len jeden produkt na úpravu obočia (vlastne je to set, ale ja používam len jednu jeho časť), ale mala som chuť na zmenu. Tak som vyskúšala voskovú ceruzku na obočie Eylure.






O voskovej ceruzke na obočie si môžete prečítať:

      "Eylure vosková ceruzka je perfektný výrobok na upravenie a vyplnenie obočia.
Množstvo: 0,23 g
Zloženie: Isododecane, Paraffin, Isobutylmethacrylate/Bis-hydroxypropyl Dimethicone Acrylate Copolymer, Candelilla Cera ( Euphorbia Cerifera ( Candelilla) Wax), Mica, Hydrogenated Castor Oil, Oleyl Alcohol, Polybutene, Talc, Polybutene, Talc, Polyethylene, Behenyl/Stearyl Aminopropandeiol Esters, Cera Microcristallina ( Microcrystalline Wax), Rosmarinus Officinalis ( Rosemary ) Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Synthetic Wax, Isopropyl Titanium Triisostearate [+/- CI 77499 (Iron Oxides), CI 77491 ( Iron Oxides), CI 77891 ( Titanium Dioxides), CI 77492 ( Iron Oxides) ]."
Keďže roky používam krémovú farbu na obočie, prechod na ceruzku nebol celkom jednoduchý, dokonca som sa aj potrápila, než som sa s ňou naučila líčiť tak, aby som bola spokojná, ale nakoniec to dobre dopadlo. Teda, dúfam :) Ceruzka je malá a vysúvateľná, ľahko sa stratí v kozmetickej poličke a doma sa ešte ľahšie zakotúľa pod skrinku (aby som bola úprimná, mne sa tam zakotúľa všeličo a veľmi často). Krabička, v ktorej ceruzka je, sa mi veľmi páči. Hoci je jednoduchá, upútala ma a bola som veľmi zvedavá na produkt, ktorý ukrýva. Ľahko vysúvateľná hnedá ceruzka je zhruba v mojom odtieni obočia, preto som bola rada, že mi sadne. Raz som si nadšene kúpila ceruzku, ktorá vyzerala celkom hnedo, ale keď som ju doma išla použiť, zistila som, že by bola skorej pre blondínky, nie pre brunetky, preto som ju musela posunúť ďalej. Vybrať si odtieň býva pre mňa najťažšie, ale vždy sa veľmi teším, keď všetko sedí tak, ako má. Farba je intenzívna, ceruzka sa celkom ľahko nanáša a pekne zvýrazňuje obočie. Na začiatku som mala jeden problém - mala som pocit, akoby sa mi polepilo obočie a vznikol jeden chumáč. Chvíľu som sa na seba pozerala, dvíhalo mi kútik, takže som sa po chvíli smiala a premýšľala som, čo s tým. Výborne mi poslúžila kefka na úpravu obočia, trochu som ho rozčesala, uhladila a vyzeralo podstate lepšie. Pri nasledujúcich použitiach som už po kefke (hrebienku, štetcu, ťažko to pomenovať) siahla automaticky. Výdrž je veľmi dobrá, líčenie vydrží celý deň, v podstate tak, ako ráno odchádzam z domu, sa večer odmaľujem. Farba drží ako kliešť, treba na ňu pár ťahov, aby ste sa dôkladne odlíčili.

Plusy:
  • pekné balenie
  • ľahko vysúvateľná ceruzka
  • sýta hnedá farba
  • ľahká aplikácia
  • dlho vydrží, nerozmazáva sa, počas dňa nemení svoje vlastnosti
Mínusy:
  • občas som mala pocit, akoby polepila obočie, vtedy som siahla po kefke na úpravu obočia
Tento zaujímavý produkt bol dobrou náhradou za môj obľúbený produkt na úpravu obočia. Ceruzka sa mi páči a časom skúsim aj niečo iné od tejto značky (zaujalo ma viacero produktov, okrem umelých mihálnic skoro všetko). Nájdete ju na stránke www.pinkpanda.sk, kde stojí 8,90.
Poznáte značku Eylure? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. ja si len ceruzkou maľujem obočie a je aj vodeodolna?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, lebo do vody a pod vodu sa nelíčim :) Ale dážď prežila.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe