Regeneračný balzam so zinkom, ktorý musíte skúsiť

16:07

V posledných rokoch  som sa naučila využívať silu prírodných olejov, gélov a balzamov pre zdravú a jemnú pokožku. V mojej domácej prírodnej lekárničke nechýba zinková mastička, nechtíkový balzam, aloe vera gél či Výživný a regeneračný balzam so zinkom od Botanica Slavica. Je toho, samozrejme, o trochu viac, ale snažím sa už nakupovať menej a všetko minúť do poslednej kvapky. Mnohé z nich zachraňujú ekzém, iné jazvy, podráždenú pokožku, rany po operáciách a podobne. Mám niekoľko stálic, ktoré musím mať po ruke vždy a od roku 2021 je to aj balzam, o ktorom vám teraz poviem pár hrejivých slov. 


 

Výživný a regeneračný balzam so zinkom PREMIUM zloženie

Botanica Slavica Výživný a regeneračný balzam so zinkom

Botanica Slavica

Botanica Slavica Výživný a regeneračný balzam so zinkom

Podráždenú, boľavú, poranenú či suchú pokožku zažil aspoň raz v živote každý z nás a mnohí si určite dobre pamätajú, aké bolestivé to niekedy môže byť. Keď u mňa začala chladová alergia, pochopila som, aká jemná a citlivá naša koža je a koľko lásky a starostlivosti si zaslúži za to, ako nás chráni. A to nehovorím o tom, ako ju dokáže potrápiť ekzém a niekedy aj moja nešikovnosť (ešte aj dnes som sa pri varení zasa popálila). Už roky svoju zbierku rôznych regeneračných balzamov rozširujem a zveľaďujem, niektoré kupujem opakovane, niektoré raz a stačilo. Botanica Slavica Výživný a regeneračný balzam so zinkom je tým, ktoré kupujem opakovane. Dnes mám myslím tretie balenie, prvé som kúpila v v zime 2021.

Skvelou správou je, že ak by ste chceli Botanicu Slavicu skúsiť, môžete si ju pozrieť aj v DM drogérii, kde občas nakupujem túto značku aj ja. Je to najmä vtedy, ak nepotrebujem robiť veľký nákup a do drogérie to nemám z domu ďaleko. Už som mala viacero produktov a ďalšie mám ešte vo wishliste. Výživný a regeneračný balzam so zinkom mi padol do oka pekným obalom, vďaka nemu som si ho kúpila a neľutujem :) Tmavý sklený obal s plastovým vrchnáčikom ukrýva až 120 ml balzamu (a nestojí ani 9 eur!), ktorý využije celá rodina.

prekrásnu bylinkovú vôňu a klasickú balzamovú, mastnejšiu konzistenciu. Je to vďaka obsahu samých skvelých ingrediencií - obsahuje konopný olej, mandľový, olivový a kokosový olej, oxid  zinočnatý bez nano častíc a bylinné extrakty z žihľavy dvojdomej, prasličky roľnej, materinej dúšky, šalvie lekárskej, rozmarínu lekárskeho, ostropestreca mariánskeho, medovky lekárskej a dubu letného. Vďaka svojmu zloženiu je skvelý na riešenie mnohých problémov s pokožkou, s ktorými sa niekedy stretávame častejšie, ako by sme chceli. 

Takže, kedy po tomto balzame môžete siahnuť? Keď vás trápi suchá, šupinatá, ekzematická pokožka, ktorá potrebuje okamžite upokojiť a hydratovať. Pomôže vám na veľmi suché kolená a lakte, ktoré budú za pár dní celkom jemné. Používam ho aj na pery, keď mám opar alebo vysušené popraskané pery (najčastejšie v zime vo veľmi chladnom a veternom počasí). Ak je pokožka podráždená, prinesie jej úľavu a pomôže jej lepšie zregenerovať sa, ak bola po nejakom poškriabaní či inej nehode. Najviac sa míňa v zime, kedy je pokožka suchšia, ľahko sa na nej tvoria šupinky. U mňa navyše vplyvom chladovej alergie sčervenie, popraská a bolí (ak sa o ňu dôkladne nestarám a nechránim ju), takže kvalitná prírodná  kozmetika je pre mňa ozaj dôležitá.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobré zloženie
  • príjemná konzistencia
  • vhodný pre celú rodinu
  • veľké balenie za fajn cenu
  • prináša pokožke úľavu pri podráždení, pomáha ju hydratovať, regenerovať a zjemňovať, zabraňuje jej vysušeniu 
Mínusy:
  • nenašla som
Botanicu Slavicu kupujem buď v DM-ke alebo v eshope, kde balzam stojí 8,90 eur. 



Videli ste už túto značku v DM-ke? Máte svoj obľúbený produkt? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe