Vôňa jazmínu a vanilky, ktorá si vás získa

16:48

Parfém považujem za dokonalý doplnok outfitu. Pomáha vytvárať spomienky, zlepšuje náladu, prenáša nás na ďaleká miesta, urobí z nás kráľovné, víly, nežné dámy i femme fatale. Neviem si predstaviť deň bez vône. Parfum so mnou ide všade. Mala som ho aj v nemocnici po každej operácii, frknem si ho na úplne každý výlet, použijem ho na nádherné šaty i pyžamo. Milujem vône, milujem ten pocit, ktorý vďaka nim mám a cítim sa vďaka nim šťastná. Skúšam rôzne značky, lacnejšie, drahé i luxusné kúsky, nachádzam svojich obľúbencov i tie, ktoré si už nekúpim. Vône Dermacol majú u mňa obyčajne šancu 50:50, buď si ich obľúbim (to bude prípad dnešnej recenzie), alebo ich neznášam (parfumová voda s vôňou konvaliniek, levandule, bieleho jazmínu a citrusov skončila v kúpeľni ako osviežovač vzduchu). 


Dermacol Parfumová voda s vôňou jazmínu, ruže a kosatca zloženie

Dermacol Parfumová voda s vôňou jazmínu, ruže a kosatca

Dermacol Parfumová voda

Dermacol Parfumová voda s vôňou jazmínu, ruže a kosatca

Keď bola na parfumy akcia 1+1 zadarmo, nemusel ma nikto presviedčať, aby som išla nakupovať :) Samozrejme, neskončilo to vtedy len pri vôni, v košíku skončil aj matný tekutý rúž Hyaluron Hysteria, ktorý považujem za viac ako vydarený (mám dva odtiene a ešte by som nejaké chcela). Prešla som si ponuku vôní, nechcela som si kúpiť tie, ktoré som už mala. Nakoniec mi do oka padla Parfumová voda s vôňou jazmínu, ruže a kosatca a keď som ju doma ovoňala, ostala som nadšená. Vonia totiž veľmi podobne ako jedna z mojich najobľúbenejších vôní vôbec - La vie est Belle od Lancôme. A tej nikdy nie je dosť!

Vône od Dermacol majú 50 ml a sú v pekne zaoblených sklených flakónoch s ružovým vrchnáčikom. Niektoré etikety sú minimalistické, iné trochu výraznejšie, ale všetky flakóny sú elegantné, pekné a v poličke vyzerajú dobre. Z ponuky si vyberú dámy i páni, ešte ma láka parfumovaná voda ruža či pomelo a neroli. Ako uvádza výrobca, "vôňa sladkého jazmínu, ruže a kosatca. Zrelá krása zdôraznená kvapkami bergamotu a grapefruitu a rozvoňaná kvetmi pomarančovníka. Šťava z ananásu a broskýň zdôrazňuje sebavedomie a zanecháva olfaktorickú stopu našej bohyne. Vanilka, pačuli a céder odlíši každú femme fatale." (popis je priamo zo stránky Dermacolu). 

Ako som spomenula vyššie, ak milujete La vie est Belle, táto vôňa je pre vás to pravé orechové. Je naozaj nádherná, výrazná, dokonale jazmínová. Hodí sa mi do chladnejších dní, siaham po nej od jesene a hodí sa ako do práce, tak aj na výnimočné príležitosti. Považujem za vôňu, ktorá je šperkom, má obrovskú moc zaujať okolie a ľahko sa vám pri nej stane, že sa vás spýtajú, čím tak krásne voniate. Je to vôňa pre ženy, ktoré vedia, čo chcú a neuspokoja sa len tak s hocičím. Čo sa výdrže týka, je to parfumovaná voda, no nevydrží voňať celý deň a poobede ju použijem znovu. Na oblečení i vo vlasoch ju cítite aj na druhý deň, milujem ju na pyžame, lebo v noci občas premýšľam nad tým, ako nádherne to vonia. 

Dermacol Parfumová voda s vôňou jazmínu, ruže a kosatca je vôňou, ktorú si pokojne kúpim znovu. Pôvodne som chcela písať aj recenziu na tú s vôňou konvaliniek, levandule, bieleho jazmínu a citrusov, ale keďže táto vôňavka mi pripomína prípravok na umývanie riadu a nedokázala som ju na sebe ani cítiť, rozmyslela som si to. Práve pre takéto prípady, aby ste pri výbere nešliapli vedľa, si môžete kúpiť za 99 centov testery vôní a rozhodne to považujem za super nápad. Dermacol má v mojej kúpeľni svoje čestné miesto a určite si kúpim aj inú vôňu :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • v ponuke vône pre dámy i pánov
  • veľmi mi pripomína moju milovanú La vie est Belle
  • je to nádherná a vzrušujúca vôňa, veľmi ženská a zmyselná, jazmínová a vanilková
  • výdrž je celkom dobrá, vôňu používam ráno a poobede
  • vo vlasoch a na oblečení vydrží voňať aj nasledujúci deň
Mínusy:
  • nenašla som (táto vôňa mi sadla super, druhá nie, treba vyskúšať :))

Parfumované vody kúpite v eshope Dermacol, bežne stoja 29 eur.


Máte skúsenosti s vôňami od Dermacolu? :) 





 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe