Parfumová voda So Elixir Bois Sensuel - vôňa ako stvorená do týchto dní

16:08

Tieto upršané dni považujem za skúšku trpezlivosti, pretože kedykoľvek sa s niekým dohodnem, že niekam ideme, prší. Je mokro, chladno, tmavo a ponuro a hoci už odvšadiaľ pomaly, ale isto prichádzajú Vianoce, je to stále také hnusne jesenné. Snažím sa preto spríjemniť si dni drobnými radosťami - voňavou sviečkou, kakaom, knihou, seriálom, pri ktorom moje mačky zaspia a ja sa nemôžem ani pohnúť, aby som ich nezobudila :) Nesmie mi chýbať ani krásna vôňa, ktorá dokáže premeniť akýkoľvek zlý deň na pekný voňavý. Dnes by som vám rada predstavila kúsok, ktorý som mala už niekoľkokrát - parfumová voda So Elixir Bois Sensuel je totiž ako stvorená na chladné dni, ktoré potrebujú trochu ďalekých voňavých krajín.


Parfumová voda So Elixir Bois Sensuel zloženie

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Bois Sensuel

Yves Rocher Parfumová voda

Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Bois Sensuel

Vône z Yves Rocher milujem už veľmi veľa rokov. Začala som si ich nakupovať na vysokej a odvtedy som ich kúpila desiatky. Niektoré sa predávajú stále, niektoré boli len limitky, niektoré si kupujem dookola a nikdy o ne nechcem prísť ... a tak. Vône So Elixir sa nevyznačujú len krásnymi flakónmi, ale aj vôňami. Yves Rocher Parfumová voda So Elixir Bois Sensuel patrí k tým, ktoré si určite zapamätáte. Je výrazná, zvodná, neopozeraná a stoja za ňou majstri parfuméri Olivier Cresp a Marie Salamagne.

Túto vôňu som mala v 50 aj 30 ml verzii a obe som nosila aj v ruksaku, lebo nezaberú veľa miesta. Pekný sklený flakón je guľatý, pekne tvarovaný a vône So Elixir od seba odlíšite podľa farby (táto je hnedá, So Elixir je žltá a So Elixir Purple je fialová, mala som všetky a k všetkým sa pravidelne vraciam). Yves Rocher má v eshope pravidelne darčeky k nákupu a niekedy môžete dostať aj takýto parfém, čo je úplná paráda. Táto vôňa je označovaná ako kvetinová, nájdete v nej pačuli, vanilku, kosatec a nie je to žiadna ľahká kvetinovka. 

Aj keď zbožňujem ľahké kvetinové vône, v zime rada siahnem po niečom sladšom a výraznejšom. To je prípad tejto vône. Je exotická, správne vanilková s nádychom pačuli a má veľmi dobrú výdrž. Je to ten typ parfému, ktorý na seba treba striekať opatrne, aby jej nebolo až príliš. Ozdobí vás v chladných dňoch i na špeciálnych príležitostiach a otočí sa za vami nejedna hlava. Jej sladkosť si vás podmaní a budete sa cítiť ako niekde v ďalekom Oriente. Je ju cítiť aj večer a na oblečení či vo vlasoch aj nasledujúci deň. 

Vône z radu So Elixir odporúčam všetkými desiatimi, najčastejšie si kupujem fialovú a žltú. Pokojne by som privítala aj ďalšiu, nikdy nepohrdnem novou vôňou :) Raz som dokonca mala súčasne všetky tri a na poličke vyzerali luxusne a neprehliadnuteľne. So Elixir nie je nikdy krok vedľa.

Plusy:
  • pekný flakón
  • flakón je fajn aj do kabelky
  • vôňa na zimu a špeciálne príležitosti
  • vôňa vanilky a pačuli vás prenesie na nejaké exotické miesto, má veľmi dobrú výdrž a ľudia sa na ňu často pýtajú
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ju v kamenej predajni alebo v eshope Yves Rocher, kde 50 ml stojí 55 eur. 


Mali ste niektorú vôňu So Elixir? Alebo preferujete z Yves Rocher inú vôňu? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe