Ako som spoznala Doctor Facelift

16:24

Už viackrát som spomínala, že mám predplatné Cuteboxu a každý mesiac sa ho neviem dočkať. Darovala som si ho v januári k druhej operácii, keď som ešte verila, že tento rok bude konečne dobrým rokom. Úprimne? Nespomínam si, kedy som bola takto zlomená a či som taký zlý a ťažký rok zažila. Ani neviem, či je rozumné ho v decembri bilancovať :) Ale vlastne asi áno, lebo si hovorím, že keď ma tento rok vycvičil a skúsil, koľko zvládnem, tak ten budúci už bude malina. Naučila som sa byť silná celkom sama, tak si myslím, že už zvládnem všetko. Trochu som však odbočila od toho, čo som chcela povedať - minulý rok bol v decembri v ponuke aj luxusný box plný ozaj parádnej kozmetiky, ktorý som si zasa nadelila k meninám. Obsahoval aj jeden nočný krémik, ktorý som včera minula a tak je najvyšší čas, aby som povedala pár slov i značke Doctor Facelift a nočnom kréme proti vráskam.



Doctor Facelift Anti-Ageing Expert nočný krém

Doctor Facelift Anti-Ageing Expert nočný krém zloženie

Doctor Facelift Anti-Ageing Expert-

Doctor Facelift nočný krém

Doctor Facelift Anti-Ageing Expert nočný krém

Pleťové sérum, denný, nočný a očný krém sú pre mňa úplnou samozrejmosťou už dlhé roky. Jediné, čo sa mení, je ich zloženie - keďže mám už celkom dosť po tridsiatke, kozmetika proti vráskam už má svoje opodstatnenie. Spolieham sa na svoje obľúbené a rokmi overené značky, ale v Cuteboxe nachádzam plnom kvalitnej, luxusnej kozmetiky, ku ktorej by som sa asi inak nedostala. Preto je Cutebox fajn voľba pre všetky ženy, ktoré rady spoznávajú nové značky a produkty. Krém, o ktorom dnes bude reč, stojí 89 eur a poviem to celkom na rovinu... asi by som ho v eshope obišla. No vďaka okúzľujúcemu boxu si ma získal. Doctor Facelift Anti-Ageing Expert nočný krém sa o moju pleť staral kráľovsky.

Modrá krabička nepôsobí, že by ukrývala nejaký poklad, no dojem sa okamžite vylepšil pri pohľade na obal. Veľký strieborný vrchnáčik vkusne dopĺňa plastový obal (pôvodne som si myslela, že je sklený) a vyzerá pekne. Na poličke vďaka vrchnáku doslova svietil a rozhodne sa nedal zameniť za žiaden iný - vyzeral najlepšie. Krém má štandardných 50 ml a používala som ho niekoľko mesiacov. Vydržal dlho, lebo na pleť mi stačila len úplná trošička (na krk a dekolt používam iný). Keď si to tak prerátam, tých 89 eur by bolo minimálne na 4 mesiace, čo už zasa taká katastrofa nie a mohla by som doň ísť pokojne znova.

Očarila ma jeho vôňa. Bola sladká, ale nie príliš výrazná ani rušivá. Keďže voňavú kozmetiku milujem, bola som v siedmom nebi a večer som sa tešila na použitie. Doctor Facelift Anti-Ageing Expert nočný krém mal dobrú konzistenciu, nebola úplne krémová, bolo to niečo medzi krémom a hustým gélom. Stačilo ho aplikovať len trochu, rýchlo sa vsiakol a neostal po ňom žiaden mastný film. Potom nasledoval už len očný krém a mohla som ísť spokojne spať s vedomím, že o moju pleť je vynikajúco postarané. 

Potešilo ma, že mi neupchával póry (inak by som ho posunula ďalej) a pleť vďaka nemu vyzerala lepšie a lepšie. Samozrejme, výsledky sa nedostavia za deň či dva, ale pri pravidelnom používaní a správnom čistení pleti im to netrvá dlho. Nočný krém vynikajúco hydratuje pleť, ráno je hodvábne jemná, svieža a vypnutá. Podarilo sa mu zjemniť moju jedinú vrásku na čele (tú mám od vysokej, mám vysoké čelo a mračím sa), inak je pleť pevná, pružná a spokojná. 

Ako som spomenula, krém je luxusný a cenovo drahší, preto by som ho v eshope len obdivovala. Som však šťastná, že každý mesiac sa ku mne dostane niečo úplne nové, nepoznané a za parádnu sumu. 

Plusy:
  • pekný obal
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • stačí ho použiť veľmi málo, vydržal mi naozaj dlho
  • neupcháva póry
  • viditeľne hydratuje pleť, ostáva jemná na dotyk, pružná, pevná, vyhladzuje vrásky a pomáha predchádzať vzniku nových 
Mínusy:
  • nenašla som
Krém kúpite v eshope Skincemists, ja som ho mala v Cuteboxe (ten decembrový luxusný si ešte stále viete kúpiť za 48,90 eur)  a mimochodom, tento mesiac je božský! Keď ho máte automaticky predplatený, mesačne vás vyjde na 18,99 eur aj s dopravou. 


Stretli ste sa už s touto značkou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe