Nádherne ženská Women od Calvin Klein

15:09

Už dávno tu nebola žiadna poriadne voňavá recenzia a tak prišiel čas to napraviť :) Stále hovorím, že deň bez parfému, kávy a smiechu by nebol dobrý a to je asi aj jeden z dôvodov, prečo celkom často nakupujem kávu a vône. Okej, to nie je úplne presné, na vône mám neskutočnú slabosť a rada skúšam nové a nové. Moja polička praská vo švíkoch, mám tam teraz desiatky flakónov a keďže "potajomky" na ne chodí aj moja mamina, niektoré sa míňajú rýchlejšie. Rokmi sa môj vkus trochu zmenil, už sa nebojím ani výraznejších vôní (kedysi to boli len ľahké kvetinovky, prípadne ovocné vône) a rada investujem do kvality. Vo wishliste mám niekoľko ikonických, legendárnych a nesmrteľných vôní, ktoré raz budú moje. Dnes bude reč o Calvinovi Kleinovi, jeho vône kupujem už roky a neprestávajú ma milo prekvapovať. 

 
parfumovaná voda Calvin Klein Women zloženie

parfumovaná voda Calvin Klein Women

Calvin Klein Women

parfumovaná voda Calvin Klein

Parfumovaná voda Calvin Klein Women

Calvin Klein je u mňa doma varený pečený. Lásku k jeho vôňam odštartovala Euphoria, ale aj Sheer Beauty a Eternity, ktoré sú krásne. Aj pánske či unisex vône má dosť vydarené, z jeho ponuky si vyberie každý. Parfumovaná voda Calvin Klein Women mi do oka padla vďaka svojmu flakónu s nevšedným vrchnákom, no kupovala som ju potom, ako sa mi do rúk dostala vzorka a úplne ma okúzlila. 

Ako som povedala, svojím vzhľadom zaujme určite. Pekne zaoblený flakón je doplnený obrovským vrchnákom, na ktorom je ženské oko. Mottom tejto vône je I Am Women a sila ženy je vyjadrená prenikavým pohľadom, v ktorom je veľká moc. Uznávam, že príbeh vône je vymyslený veľmi dobre.  Ja som si kúpila hneď stovkové balenie, ale v ponuke je aj 50 či 30 ml verzia. A čo obsahuje? :
  • Hlava - eukalyptus, citrusy, čierne korenie
  • Srdce - magnólia, kvet pomarančovníka, jazmín
  • Základ - olibanum, ambroxan,céder
Vôňa je v úvode korenistá a citrusová, no vzápätí si vás podmaní nádherné kvetinové srdce. A to vo mne rezonuje zakaždým, keď si k vôni privoniam a predstavujem si samu seba v krásnych šatách. Pretože to parfumovaná voda Calvin Klein Women robí. Môžeme byť tým, čím a kým chceme a na splnenie si snov nie je nikdy neskoro. Je v nej niečo výnimočné, nie je príliš sladká, je príjemne kvetinová a drevitá.  Jemná, no výrazná zároveň. Ozdobí vás ako šperk a žiadna zložka nezatieni ostatné. Čo sa výdrže týka, na parfumovanú vodu je trochu slabšia, používam ju ráno i poobede, aby som cítila jej krásne tóny.

Keby som k inému nákupu nedostala vzorku, neviem, kedy by som sa odhodlala kúpiť si ju. Takto som ju objednávala hneď :) Už som za polovicou, takže budem mať dilemu - kúpim si ju zasa alebo siahnem po niečom novom? Napríklad po novej Euphorii? Uvidíme :) Ale na túto dilemu sa teším vždy. 

Inak, ako sa blíži november, tak presne tak sa blíži aj Black Friday, ktorý vypukne 24.11. a už to mám v kalendári. Vtedy nakupujem nielen vianočné darčeky, ale aj darčeky pre seba. Veď komu inému urobiť radosť, ak nie sebe, no nie? :) Vždy mi pribudne niečo nové pekné na seba a knihy. A aj nejaké topánky. 

Túto krásnu vôňu nájdete v eshope Notino


Máte obľúbenú vôňu od Calvina Kleina? Skúšali ste už novú Euphoriu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe