Čajovníková pleťová voda

16:38

Aký pleťový hydrolát máte najradšej? Mne ich rukami prešlo naozaj veľmi veľa a len ťažko by som povedala, ktorý je najlepší. Ruža, levanduľa, harmanček, mäta, medovka, neroli... a mnohé ďalšie rada používam v starostlivosti o pleť, vlasy a neraz aj pokožku celého tela. Rada objavujem nielen nové značky, ale "vône" - naposledy ma upútala čajovníková pleťové voda, inak povedané tea tree pleťová voda. Určená je predovšetkým na problematickú pleť a tak som tušila, že sa zrejme skamarátime veľmi rýchlo. V poslednom čase mám plno starostí a to sa prejavuje aj na pleti. A tak opäť vyťahujem z poličky overených pomocníkov na boj s akné a priberám aj novších. Ako tento tea tree pleťový hydrolát.  


Two cosmetics čajovníkový hydrolát zloženie

Two cosmetics čajovníkový hydrolát

čajovníkový hydrolát

Two cosmetics čajovníkový hydrolát

Pleťové vody alebo hydroláty mám veľmi rada. Môžete ich striekať priamo na pokožku alebo vlasy, miešať ich s prachovými pleťovými maskami, v lete ich používať po opaľovaní alebo na osvieženie, po depilácii a tak. Možností je veľa, fantázii sa medze nekladú a aj to je dôvod, prečo ich mesačne miniem tak veľa. Two cosmetics čajovníkový hydrolát ma zaujal svojím vzhľadom, no nezaostáva ani účinkami a blahodarným vplyvom na problematickú pleť. 

Veľmi sa mi zapáčilo, že je v sklenom obale s rozprašovačom. Je síce trochu ťažší a treba s ním manipulovať opatrne (občas sa mi podarí z umývadla niečo zhodiť), no dá sa opakovane použiť alebo veľmi dobre recyklovať. Objem 100 ml je taký akurát, hoci ja by som minula v priebehu mesiaca aj viac (výborne sa kombinuje so zeleným ílom) :) Rozprašovač je super, nezasekáva sa a hydrolát tak môžete striekať priamo na pleť. 

Čajovníkový olej má veľmi špecifickú vôňu, ktorá nie každému sadne. Je pomerne ostrá a výrazná, no v prípade tohto hydrolátu sa netreba báť - je jemná, ľahká, svieža a nevtieravá. Aj keď viete, že je to čajovníková vôňa, je pekná a pokojne ju môžete posunúť aj vášmu partnerovi. Jedná sa o čistú prírodnú pleťovú vodu, preto neobsahuje žiaden alkohol a je skvelá aj v prípade, ak vás trápia vyrážky, akné i lupiny. 

Two cosmetics čajovníkový hydrolát som do svojej rutiny zaradila ráno, občas večer, ale môžete ho pokojne používať ráno i večer. Buď ho nastriekate na vatový tampón alebo priamo na pleť, prípadne pridáte do prachovej pleťovej masky. Má upokojujúce účinky, pomáha bojovať s akné (existujúce sa lepšie hojí, nové sa tvorí omnoho menej). Upokojuje začervenané miesta, pokožka nie je vysušená, len čistá a jemná. Po nanesení séra a krému je pleť hydratovaná, svieža a podstatné je, že miznú vyrážky a nové sa takmer netvoria. Míňam druhé balenie a určite nie je moje posledné.

Plusy:
  • pekné sklené balenie
  • šikovný rozprašovač
  • jemná vôňa čajovníkového oleja
  • nedráždi pleť
  • môže sa aplikovať priamo na pokožku
  • výborný hydrolát na akné, upokojuje pokožku, vyrážky rýchlejšie miznú a nové sa objavujú menej, pleť je svieža, jemná a spokojná
Mínusy:
  • nenašla som 
Nájdete ho v eshope Two cosmetics alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 8,90 eur.


Ktorá pleťová voda je vaša najobľúbenejšia? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe