Pevnejšie, dlhšie a krajšie nechty za pár dní? Dá sa to

15:50

S koncom leta mi opäť začali vo veľkom vypadávať vlasy. Bolo to už v štádiu, že som pri ich umývaní plakala a rozmýšľala, kde zoženiem parochňu. Nasadila som vitamíny pre vlasy, nechty a pleť, pridala kvalitné šampóny a balzamy, séra a dúfala som, že bude dobre. No a potom sa mi začali lámať, štiepiť a kriviť nechty a už mi bolo do plaču aj pri pohľade na ne. Radila som sa s doktorkou, rozmýšľala som, čo ešte skúsiť, keď mi jedna kamarátka poradila spevňujúci lak na nechty. Chcela som však taký, ktorý som ešte nemala, tak som začala pátrať podľa recenzií. Nakoniec mi do oka padla spevňujúca starostlivosť od Sally Hansen. Keďže s touto značkou som mala dobré skúsenosti už dávnejšie, bol čas sa k nej vrátiť. 


Spevňujúca starostlivosť Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener zloženie

Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener

Spevňujúca starostlivosť Sally Hansen

Spevňujúca starostlivosť Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener

Pred rokmi som si nevedela predstaviť deň bez laku na nechty. Striedala som farby podľa nálady a príležitosti, kupovala som desiatky lakov, skúšala nálepky, kamienky, trblietky a bavilo ma to. Keď som však v roku 2020 začala pracovať v Bratislave a denne som dochádzala, zrazu na to nebol čas a nechty som nechala tak. Keď som ich prestala lakovať, boli pevnejšie, biele a pekné. Keď sa to tento rok pokazilo a na dôvod som neprišla, siahla som po priesvitnom laku na nechty.  Spevňujúca starostlivosť Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener mi ich zachránila. Už celé týždne je mojim verným pomocníkom a rozhodne to neskončí pri prvom balení.

Už obal je pekný. Strieborný, pekne tvarovaný, doplnený strieborným vrchnáčikom. Má až 13,3 ml, je teda veľký a hoci ho používam aj viackrát za týždeň, míňa sa pomaly. Štetec na aplikáciu je tenučký, dá sa s ním dobre, ľahko a rýchlo pracovať. Napomáha tomu aj fakt, že lak je pomerne riedky (čo je super, čím hustejší, tým ťažšia aplikácia). Má trochu výraznejšiu vôňu, ale na to som pri lakoch zvyknutá a hlava z nej nebolí. 

Môžete ho použiť samostatne alebo ako podkladový lak pod ten farebný. Nechty si stále nelakujem, takže po ošetrení nechtovej kožtičky natriem na nechty jednu vrstvu tejto spevňujúcej starostlivosti. Nechám uschnúť, netrvá to dlho a hotovo. Je to klasický priesvitný lak, takže nechty po ňom ostanú žiarivejšie. Čo sa výdrže týka, je to pár dní, všetko závisí aj od toho, čo robíte. Ja sa teraz dosť motám v domácnosti a v záhradke, kedy sa lak ľahšie olúpe, preto si ho tak po troch, štyroch dňoch nanášam opäť.

Už po prvej aplikácii som mala pocit, že nechty sú pevnejšie, ale tak po týždni som si tým bola istejšia. Nielenže spevneli a boli tvrdšie, ale konce sa prestali štiepiť a nechty, ktoré boli mierne vykrivené, začali rásť rovnejšie. Dnes, po viac ako mesiaci, sú úplne rovné, konečne dlhé a veľmi pekné. Necht už nie je krehký, je odolný, rýchlejšie rastie. A to všetko v jednej vrstve. Musím povedať, že som ostala milo prekvapená, ako rýchlo Spevňujúca starostlivosť Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener zafungovala a aké výsledky priniesla. Určite si ju kúpim zasa, aj keď ma ešte láka lak od Essie :) Zasa nabudúce. 


Plusy:

  • pekný obal
  • šikovný štetček
  • lak je redší, dobre sa aplikuje
  • rýchlo schne
  • stačí jedna vrstva
  • pomaly sa míňa
  • pri pravidelnej aplikácii sa rýchlo dostavia výsledky
  • nechty sú pevnejšie, nelámu sa a neštiepia sa, rýchlejšie rastú, sú odolnejšie, rastú rovno
Mínusy:
  • nenašla som

Spevňujúcu starostlivosť kúpite v eshope Elnino, kde bežne stojí necelých 8 eur. 



Čo zvyknete používať, keď sa vám lámu alebo štiepia nechty? :)


 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe